אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך אתם אוהבים את ההמבורגר שלכם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 05.11.15, 14:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 280 תגובות ב-125 דיונים
1. חחח שקוף שזו כתבה ממומנת ע"י חברות הבשר ..
קוזו ,   יוקו   (05.11.15)
אחרי ההכרזה משבוע שעבר.
2. תגובות של טבעוניים מטורפים בעוד 3... 2... 1...
קובי ,   גבעתיים   (05.11.15)
3. הכתבה הכי טובה ב ynet מאז ומעולם!
קרניבור   (05.11.15)
שאפו
4. כדאי לנסות המבורגר מבשר טלה,זה רך וטעים
השף הרושף   (05.11.15)
ממש גור-מה
5. המבורגר = סרטן
קורקוט   (05.11.15)
6. בשר זה רצח והרצח הפך פה לנורמה
(05.11.15)
עוד 500 שנה יסתכלו על אכילת בשר כמו שמסתכלים היום על העבדים השחורים.. לצערי אני לא אהיה עד לזה. מזמין את כולם לבחון את מצפונם ולצפות ב'קירות שקופים'. לבעלי המצפון יהיה קשה מאוד להשאר אדישים לכל כך הרבה סבל וכאב.
7. הקצביה היו טובים ובפעם האחרונה שקניתי דם היה ממש מגעיל
אלי ,   חדרה   (05.11.15)
הקבב וההמבורגר היו מתחת לכל בקורת
8. הסרטן On the house. בתיאבון
אורן   (05.11.15)
9. כתבה מטעם
גדי   (05.11.15)
שקוף שזה ממומן על ידי איגוד הבשר. אבל בשר זה סרטן ומחלות קשות, ולא -אנחנו לא אוהבים המבורגרים נוטפי דם של חיות תמימות וחסרות ישע.
10. ניסיתי הרבה שיטות וככה אני מכין את ההמבורגר המושלם
פיש ,   ת"א   (05.11.15)
קונה בשר זול טחון מקצב בלבד (קפוא,טרי - לא משנה, אבל לא טחון מהסופר של טיבון ויל ודומה), מבקש להוסיף לטחינת הבשר כ-15-20 אחוז שומן כבש (קילו בשר ועוד 150-200 גרם שומן כבש למשל). מפשיר את תערובת הבשר במידה והיא היתה קפואה לפני הטחינה, ומוסיף לה פלפל שחור טחון בלבד (בערך כפית פלפל לקילו בשר). יוצר קציצות בגודל של כ-200 גרם. מחמם מחבת טפלון שתהיה רותחת וצורב את ההמבוגר באש גבוהה כדקה, לאחר מכן מנמיך את האש לאש בינונית-נמוכה וממשיך לצלות את ההמבורגר על אותו צד 3 דקות נוספות. לאחר מכן הופך את ההמבורגר וצורב דקה על אש גבוהה ולאחר מכן ממשיך לצלות על אש נמוכה בינונית למשך 3 דקות נוספות ומפזר מעט מלח מעל ההמבורגר לפי הטעם. זה סוד ההמבורגר המושלם מבחינתי.
11. פליאו זה בלי לחמניה ,לכן זה לא המבורגר!!
טבעוני חובב בשר   (05.11.15)
12. בשר!!! רעל!!! רצח!!! סרטן!!!! כולכם תמותו ביסורים!!!
הטבעוני התורן ,   מחסן ירקות   (05.11.15)
אאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. לא אמרנו שזה מסרטן אבל?
עידן   (05.11.15)
14. כתבה מטעם ממומנת? יצרני הגופות בלחץ.
אביב   (05.11.15)
15. תראו באיזה תנאים מגדלים את החיות בארץ,התעללות איומה ואחזרית!
מגיב   (05.11.15)
16. תודה יא קינג אנסה בקרוב!!!!
גיל   (05.11.15)
תודה יא מלך אנסה בקרוב!!!!!!
17. טבעונות זה רצח.
(05.11.15)
למקרה שלא ידעתם הנזק שנגרם לחיות מטבעונות הוא אדיר
וגדול יותר מהנזק בתעשיית הבשר.
מיליוני עכברים מכרסמים ויונקים נוספים מתים כל שנה בייסורים
כתוצאה מחומרי הדברה שמשמשים לתזונה טבעונית.
אתם מוזמנים להסתכל בקישור הבא -
http://www.pinat-hay.com/prof-Archer.htm
ולראות בעצמכם כמה נזק תזונה טבעונית גורמת לחיות.
18. בשר מעובד = סרטן
רק בשר   (05.11.15)
בשר טחון טרי בלי חומרים משמרים לא מסוכן... הסכנה בבשר מעובד תעשייתי, בגלל החומרים המשמרים...
19. תיזמון הכתבה תמוה
(05.11.15)
אתם בלחץ חברים?
20. אנחנו כן
אבי   (05.11.15)
21. סויה = הנדסה גנטית = מחלות
(05.11.15)
22. אם טבעונות היא שגעון, אז מהי רציחה שיטתית ואכזרית של בע"ח?
(05.11.15)
23. בשר (מעובד או לא מעובד) מרעיל
איציק ,   גבעתיים   (05.11.15)
מערכת העיכול כלל לל אינה בנויה לעכל חלבון מבעלי חיים
מערכת העיכול של הטורפים בנוייה אחרת מתפקדת אחרת עם חומצות אחרות
24. הרגת את ההמבורגר כששמת שמנים מהצומח
דודו   (05.11.15)
25. אמיתי, לא נראה משהו...
ששש   (05.11.15)
26. אתה ממש אחזר אולי חייזר
אכזר   (05.11.15)
27. סרטן סרטן סרטן סרטן
סרטן ,   ים   (05.11.15)
חי בים
28. בשר וחלב = כאב,סבל,עינויים,אכזריות ורצח ו...מחלות לצרכן
(05.11.15)
29. כמה שטויות
שחר   (05.11.15)
ללחוץ על ההמבורגר???!!! כמה שטויות בכתבה אחת
30. בשר זה ~טעים~ רצח
דור ,   ת"א   (05.11.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה