אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים כהן אוהב להיות בבית
חיים כהן
פורסם: 18.11.15, 12:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 111 תגובות ב-55 דיונים
31. תודה על המתכונים. תמיד מתקשה בטיגון עמוק, אולי אנסה שוב
גלי   (19.11.15)
32. אל תתנו לחיוך הלבנטיני ולכרס החביבה של חיים להטעות אתכם...
קיש לובסקי ,   פולין   (19.11.15)
מי שמטגן (ולועס) יצורים חיים, רגישים לכאב, ובעלי תודעה, איננו אדם טוב.
33. יובש
אא   (19.11.15)
יפו טירה טייבה נצרת מייבשות לא להפסיק הפעם עד הסוף
34. חמותי שתחיה.. (היא כבר לא חיה) היתה נוהגת
דני DANY ,   טורונטו קנדה   (19.11.15)
היתה נוהגת לתבל במעט כורכום וחצי כף עוף אמיתי של ויטה זהב. הריח היה משגע את השכנים הקנדים שלי.
35. אני רק שאלה: לדגים גם יש אבא ואמא ואסור לאכול אותם? כי אני מ
אילן   (19.11.15)
מתלבט.
36. ולעוף הזה קוראים סופוריטו
עף על עוף   (19.11.15)
37. הסרטון שישנה את חייכם לטובה
חמלה   (19.11.15)
גגלו The Very Best of Pets! (Chickens of course!)
אפילו אם תצפו רק בדקה הראשונה, שינוי חיובי מובטח.

38. אפשר לאפות התפ"א שעה בתנור ב 180 מעלות ואז להמשיך כרגיל
ע.   (19.11.15)
39. ירון לוזון - אתה ממש גיבור גדול מאחורי המקלדת
(19.11.15)
יושב לך מאחורי המקלדת מוגן, ויורה לכל עבר את מיטב הזוהמה והטינופת שהמוח החולני שלך מסוגל להמציא.
כנראה שכחת כבר איך זה לחטוף מכות על דיבור לא יפה, לא נורא, קצת קארמה ואתה כבר תקבל את שלך.
40. הכי טעים בעולם
אחת   (20.11.15)
הדברים הפשוטים הכי טעימים.
41. אצלנו בפולניה היו מכינים סופריטו ברווזים מעדן אמיתי
יאצק   (19.11.15)
42. טירה יפה
אייל דותן ,   השרון   (20.11.15)
יפה שהוא הרשה לצלמים להיכנס לטירה שלו
43. חיים שכחת לשים יוגורט על העוף..
כמו שאתה והחברים הדו   (20.11.15)
44. חצי כוס שמן -לטיגון העוף. אז בשביל מה ה- 2 כוסות שמן?
שאלה על הסופריטו עוף   (20.11.15)
45. זהו השתכנעתי. אני עובר לטיבעוניות
מנשה שוחט   (20.11.15)
46. מה קורה אנשים, חיים משרה אוירה פתוחה
(20.11.15)
נעימה סביבו. מציע לכם להיות בקרבת אנשיםכאלה זה מדבק,וגם אתם תהיו כאלה. י
47. אח שלו, יכול להיות שאתה כבר ראית את האור
אינ על רבו ,   מיצפור דוחן   (20.11.15)
יש כאלה שהם במעלה חמשת השלבים ויש כאלה שלעולם לא יראו את האור כי שכחו לשלם חשבון חשמל.
48. הכנתי אתמול סופריטו כבש היה טעים מאוד חוסל בין רגע
רויטל הבשלנית   (21.11.15)
49. סיפריטו
שמרית   (21.11.15)
אני מכינה ספריטו עם בשר בקר, ומוסיפה גם קובה מטוגנת בגודל של מסטיק עגול (קצת יותר גדול) מקמח מצה ובמילוי בשר ומטבלת עם פלפל שחור ופלפל אנגלי את כל התבשיל. מושקע וטעים...
50. חיים כהן השף שמלמד תרבות אוכל מוצלחת לכל הזמנים...
מרים   (21.11.15)
51. בטירה כמו שלו בסביון גם אני נשארת בבית....
גלי ,   פת   (21.11.15)
52. איפה צנוע?תתעוררי
גיא ,   תא   (21.11.15)
53. האם זה בביתו המפואר בסביון?
עמי   (06.04.16)
54. מה זה עניינך בדיוק?
מישו   (13.05.17)
55. יאללה כנס חזרה לחור שלך
מישו   (13.05.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה