אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
הדבר האמיתי: רפי כהן מלמד כיצד להכין מקרוני שפונדרה
רפי כהן
פורסם: 24.11.15, 11:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 70 תגובות ב-29 דיונים
1. מה יש בסרט
ש ,   תא   (24.11.15)
למה קשור הסרט ולמה המרכיבים שבסרט לאזהם לכתבה
2. האם הכוונהפלפל ירוק מתוק, גמבאי, או לפלפל ירוק חריף?
אני רק שאלה   (24.11.15)
3. מאד אוהב את הטחינה של רפי כהן
רועי   (24.11.15)
4. פרה מרגישה כאב וצער ויש לה רגש אמהי מאד חזק
זה מוכח מדעית   (24.11.15)
5. רק תיזקרו לא להוסיף גבינה כמנהג הגויים נאסר לערב בשר וחלב
(24.11.15)
6. שפונדרה? לא ראיתי כבר שנים,מה שמוכרים לנו בסופר זה עצמות+שומ
(24.11.15)
7. איזה אלוף השף הזה
מיכל ,   תל אביב   (24.11.15)
נראה מדהים, אכין בשישי בערב
8. what is the meat called in English?
tal   (24.11.15)
what is the meat called in English?
9. אמנם מתכון שף אבל..
רותם ,   מרכז   (24.11.15)
600 גרם פסטה משקל לאחר בישול שווה ל.. כמה גרם פסטה לא מבושלת ??
10. טבעונים סובלים ממחסור בויטמינים ומינרלים
תזונאי   (24.11.15)
זה מוכח מדעית
11. חסר שם של תבלין
איציק ,   גוש דן   (24.11.15)
רואים בתמונה תבלין בצבע כתום אדום , ברשימת מצרכים לא מציינים את זה, תרגיל ידוע.
12. ל-5
אמא ,   מרכז   (24.11.15)
אין כמו פרמזן מעל.
13. מקרונה בסלסה מתכון
טריפוליטאית   (24.11.15)
רפי המקונה שלנו היא עם שמן פלפל חריף ירוק מטוגן בשמן פפריקה שום עגבניות ובשר ומלח. זאת הסלסה תנסה ותראה שזה המתכון האידאלי. הבצל והפלפל השחור משנים את הטעם
14. פרה היא אמא
עגל הוא תינוק   (24.11.15)
15. שפונדרה באנגלית זה Short Ribs
גוגל   (25.11.15)
16. ל-5
אמא ,   מרכז   (25.11.15)
אין כמו פרמזן מעל.
17. עדיפה הגירסה עם בשר טחון,היא הרבה יותר נעימה וטעימה לחיך .
השף הרושף   (25.11.15)
הבשר סופח את הטעמים הרבה יותר טוב
ואפשר להסתפק בבבישול של כשעה-שעה וחצי
18. כן באמת
(25.11.15)
זה מה שחסר לעם ישראל עכשיו מתכון למתייפייפים.. תגידו אין לכם נושאים יותר בוערים עכשיו..
19. אחרי בישול...
דוד ,   מרכז   (25.11.15)
מה זה 600 ג אחרי בישול? לבשל 2 חבילות, לשקול אחרי הבישול 600 ג ולזרוק את היתר?
כמה חכמה צריך כדי לערוך את כל המתכון כדי שיתאים לחבילה אחת של 500 ג פסטה יבשה?
20. ללא
בני   (25.11.15)
ללר ניאמנות אין פרנסה לייבש את יפט טייבה טירה נצרת ועוד לייבש ליי ש לייבש לייבש
21. זה כמו מקרונים של הטרפולים
יגא   (25.11.15)
קמצנים מכינים הכל באותו סיר
אין על מרוקו
22. מה זה עגבניות מרוסקות מבקבוק?
פ   (25.11.15)

23. שאלה: רק כוס מים1 ולבשל שעתיים וחצי?
לולה ,   הרצליה   (25.11.15)
הנוזלים לא יתאדו כבר אחרי שעה גג?
24. למה יש פער גדול בין הסרטון למתכון ?
איציק   (25.11.15)
בסרטון מראים תחילה שהוא מטגן שומן של אסאדו - לא רשום במתכון.
אח"כ הוא מוסיף משחה אדומה-כתומה (רסק? חריסה?) - לא רשום במתכון
אח"כ הוא מוסיף פתיתים של משהו לבן-צהוב (סוג של גבינה מגוררת?) - גם זה לא רשום במתכון.

למה?
25. איזה מיספר זה "שפונדרה"? לא ראיתי שנים בקצביה בסופרים את
איפה קונים?   (26.11.15)
הבשר הזה. תמיד נענים ב "אין שפונדרה". קחי צלעות זה אותו הדבר...?
26. תלך כפרה עליי ותנשק כפות רגליי
(29.11.15)
27. שפונדרה? מה שמוכרים פה זה חתיכות שומן ועצמות,אין פה בשר!
גונבים לנו את האוכל ,   מוכרים אותו לרוסיה   (13.12.15)
28. בגלל זה צריך לבשל אותה כשהיא עוד צעירה
שמריהו מבין   (31.12.15)
29. המתכון אינו תואם את הסרטון.
סמדר ,   קרית מוצקין   (07.01.16)
השפונדרה עטוף עשבי תיבול. כמו פטרוזיליה קצוצה או כוסברה, מה שלא כתוב במתכון. ועוד הרבה שהוזכרו כאן.. חבל...
תגובות נוספות
חזרה לכתבה