|
1. תודה רבה. המנה הטבעונית יצאה מעולה
|
|
|
2. המטבח הטבעוני הפלסטיני במיטבו
תודה
|
|
|
3. פריקי ירקות לצד מנת בשר נראה מצוין
|
|
|
4. דגים מקומם בים
נשמה אינה מוצר צריכה |
|
|
(25.11.15) |
|
|
|
5. חיים תודה על מנה טבעונית מנצחת
אפשר להנות מפריקי מבלי לפגוע באחרים
|
|
|
6. עזרה בבקשה איך מנקים מאבנים קטנות
הפריקי מלא ב כל מיני אבנים קטנות וכשלועסים אותם בטעות הולכים השיניים
|
|
|
7. במתכון השני חסר פריקי במרכיבים
כתוב רק שצריך לערבב אותו. כמה? מבושל או יבש?
|
|
|
8. פריקי שמיקי לא טעים לי
|
|
|
9. למה חיים לא מדבר על הזכרונות מבית אמו? :(
אין זכרונות-לא קורא |
|
|
(26.11.15) |
|
|
|
10. בבקשה אל תקנו דגים שגדלו בכלובים או בבריכות פיטום
ותודה לחיים , |
על המנה הטבעונית |
|
(26.11.15) |
בבריכות הפיטום הצפיפות מגיעה לכדי 70-60 דגים למטר מעוקב והצחנה איומה. הדגים דבוקים אלה לאלה והם בקושי יכולים לזוז כל החיים. הם חיים על סף חנק וניזונים מפסולת. רבים מהם מתעוורים בגלל המים המזוהמים. תחשבו על החתולה שלכם שצריכה נניח לחיות בכלוב עם עוד עשרות חתולים והיא עיוורת וסובלת מאד, ובקושי יש לה מספיק חמצן לנשום.
|
|
|
11. הטבעונים לא צריכים להכין הם מדומיינים כל השנה
|
|
|
12. איכככככככככססססססססססססססססססססססססססססססססססססס דג
|
|
|
13. רק טבעונות - טעים, בריא ומוסרי
ממני, צעירה , יפה , |
ובריאה |
|
(26.11.15) |
|
|
|
14. יש המון סבל - הקרקע נשדדה על ידי הטבעונים.החיטה נחתכה בזמן ה
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(26.11.15) |
יש המון סבל - הקרקע נשדדה על ידי הטבעונים.החיטה נחתכה בזמן הטוב ביותר את החיים שלה, וכו '. הסבל שלך הוא בראש שלך וככל שנקדים להיפטר ממכם,נרגיש יותר טוב ...! עם זאת, אני מודאג מכל הרבה השמן לטגון בצל אחד - אפשר לבצע טיגון מצוין עם מחצית מהכמות או אפילו פחות. לאחר מכן, יש עוד יותר שמן(!} - נראה שהשף הוא מממש מהמזרח התיכון האמיתי שלא יכול להסתגל לדרכים המודרניות של הבישול כיום... בודאות שהוא לא פרופסור מזון ...
|
|
|
15. המתכון הטבעוני באמת יצא טעים מאד !
אין לנו צורך בבשר ובמוצרי סבל מהחי.
|
|
|
קבלתי מערבי מנצרת פריקי מעושנת (חצי ירוקה) היא מדיפה ריח חזק ודומיננטי מאוד בזמן הבישול אפילו מסריח . משהו ניסה כזאת?
|
|
|
כנראה שמעולם לא היית במטבח צרפתי/ספרדי/איטלקי.
כמויות השומן (שמן/חמאה) שם הם לפעמים יותר מכפולות מהמתכון הזה. שמן זית, שבבישול לא עבר את הטמפ' של 190-180 מעלות צלזיוס הוא אולי קצת קלוריות אבל אחלה קלוריות ואחלה טעם (סיבה עיקרית לא להוריד בכמות השמן) שים לב שהשמן משמש כבסיס לרוטב שאליו נכנס הפריקי ולא רק לטיגון. אתה כנראה רחוק מלהבין באוכל אם אתה לא יודע מה תפקידם של מרכיבים במנה.
|
|
|
בלי גופות. החלמתי מסרטן בזכות הטבעונות. לעולם לא אכניס שחוטים לצלחת שלי
|
|
|
19. המתכון הראשון "פריקי" מעולה!!!!!!
הכנתי אותו הרבה פעמים. לא להתקמצן על שמן זית זה חלק חשוב בהכנת הפריקי וגם על העגבניות והפלפל. להקפיד לקנות פריקי שלמה ולא שבורה.
פריקי חלום!!!
| |