אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים כהן בישל דייסה
חיים כהן
פורסם: 17.12.15, 11:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 85 תגובות ב-38 דיונים
31. עם כמות השמנת והסוכר יש לך סיכוי טוב לחזור לאכול דייסה בבי"ח
(18.12.15)
32. הכמויות במתכונים הן לגדוד בצבא.
אורית   (18.12.15)
33. אני אף פעם לא מוותרת על דייסת סולת
תמתוק   (19.12.15)
מרשם לאדם 3 כפות סולת. 1 כוס מים 1 כוס חלב. אופן ההכנה. לשים בסיר מיוחד לחלב את הסולת והמים וכאשר זה מתחיל לבעבע להוסיף את החלב וחהמשחך לערבב עד שהדייסה סמיכה אז להעביר לכערה ובתיאבון ומי שאוהב מתוק להוסיף כף של שוקולית או סוכר לפי הטעם
34. אין על סוג׳י הלווה הודית
אני   (19.12.15)
דייסת סולת עם תבלינים ארומטיים
35. כשהייתי בתל נוף הייתה להם מה זה דייסה טעימה ממש
דני   (19.12.15)
זה היה בשנת 1990
אם אפשר לפרסם את המכון הסודי של הדייסה
שלהם
36. תמיד נגעלתי מדייסות. מאז שהייתי קטן ואימי ניסתה להכריח אותי
לאכול דייסת סולת   (19.12.15)
37. לא לקנות מערבים
אפללו   (20.12.15)
38. זה מטריף לחלוטין להשתמש ב 1 ליטר שמנת מתוקה ו 400 גר ' סוכר
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (20.12.15)
זה מטריף לחלוטין להשתמש ב 1 ליטר שמנת מתוקה ו 400 גר ' סוכר באורז הראשון... ועוד ליטר נוסף של שמנת מתוקה במתכון השני - שילוב נהדר ... וואו. איזה כשרונות לקלוריות ושומנים ...
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה