אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
מה אפשר לעשות עם לב ארטישוק? מתכון לפסטה בקלי קלות
ירון שלו
פורסם: 23.12.15, 11:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-10 דיונים
1. ירון אחלה מתכון, ינוסה בקרוב, ויהפך לקרבונרה על בסיס ארטישוק
בתיאבון לכולם!   (23.12.15)
2. מתכון מעניין. כדאי לוותר על הגבינה
סיפורה של אמא   (23.12.15)
התעללות בבעלי חיים היא פשע. אין נסיבות מקלות.
3. ניתן להחליף את גבינת הפרמזן בשבבים של שמרי בירה
בריא ומוסרי   (23.12.15)
4. אחלה מתכון,בפירנצהה למנה עיקרית כמובן ביסטקה אלה-פיורנטינה
פלורנטיני   (23.12.15)
שם המסעדה הוא ויני א-ויקי סאפורה ‪Vini e Vecchi Sapori‬
היינו, יין וטעמים ישנים (טעמים של פעם)
5. נראה טעים לאללה
(23.12.15)
6. 2 כפיות צילי חריף לכזאת כמות?????
בני   (23.12.15)
7. וואו זה נראה כל כך טוב....
(23.12.15)
8. אז... אפשר להכין מלבבות ארטישוק קפואים? יצא ראוי?
(23.12.15)
9. איפה קונים לבבות ארטישוק קפוא?
רותם ,   תל אביב   (24.12.15)
פעם היו מוכרים לבבות ארטישוק בקופסאות שימורים.. היום כבר לא ניתן למצוא את זה. יש רק תחתיות ארטישוק, אותו הדבר בקפואים.. הכי אוהבת לבבות ארטישוק.. אשמח לתשובה היכן ניתן להשיג..
10. הכנתי היום, פגז ! תודה.
כגן   (25.12.15)
.
חזרה לכתבה