אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
סוד הסטייק המושלם
ירון קסטנבוים
פורסם: 23.12.15, 16:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 71 תגובות ב-39 דיונים
1. כל הכבוד ירון, השכלתי. תודה.
(23.12.15)
2. אח, הסטייק של פיטר לוגר...
(24.12.15)
חוויה בלתי נשכחת. כמעט קרנצ'י מבחוץ, עשוי בצורה מושלמת מבפנים. עבר לא מעט זמן מאז שהייתי שם, אבל לא זכיתי לחוויה דומה מאז. מחכה כבר לחזור!
3. אוכלי בשר לא שונים מדעאש
מוטי   (24.12.15)
4. שאלה: איך זה שהפרה לא סימטרית? פילה בצד אחד, וסינטה בצד שני?
(24.12.15)
5. אתם חסרי מושג
(24.12.15)
אין כמו סטייק לחם
6. טיבעונאצים בעוד 3...2....1
אילן   (24.12.15)
7. אם אדם יחיד מתעלל בבעל חיים אנו מחשיבים זאת לאכזריות
גם לבעלי חיים ,   יש נשמה   (23.12.15)
אולם כאשר בני אדם רבים מתאכזרים לבעלי חיים, במיוחד בשם המסחר, הרי שאכזריות זו מתקבלת בסלחנות.

רות האריסון

8. גם לבעלי חיים יש זכויות
נטע   (23.12.15)
ובראשם הזכות הזכות שלא לעבור עינויים או להירצח. לא למטרת שעשוע, לא למטרת ייצור מזון, בגדים, שומן או סבון, לא לשום מטרה. תחשבו שחיית המחמד שלכם היתה כלואה ומוזנת כמו עגל במפטמה, ונרצחת כמו פר במשחטה.
9. עבודת קודש אתה עושה,ולו רק כדי לא לתת להזויים להיכנס לצלחת
אחד העם   (24.12.15)
10. איזה חתיך הירון הזה
מירי ,   תל אביב   (24.12.15)
אני רוצה לטרוף אותו על העצם. טור נהדר.
11. כמה זמן יקח לטיבעונים ההזוים להגיב לכתבה?
קארניבור   (24.12.15)
עשר, תשע...
12. סוף סוף מר בשר אמיתי.
-   (24.12.15)
13. בטח לא לוותר על העצם. חחחחח
מאירקה   (24.12.15)
רק ככה שמים עצם על המשקל ומוכרים אותה ב150 שקל לקילו. אין על אנטריקוט. בשר מעולה עם טיפה שומן. הסטייק המושלם.
כל השאר סתם אתר מכירות.
14. השף הכי אלגנטי וחכם בארץ
תומר   (24.12.15)

ברוך השם יש לנו שפים מצוינים,אבל במיוחד אני אוהב לראות אותו בטלוויזיה ולקרוא את הכתיבה שלו

15. חשוב מאוד שהבשר יהיה מוכשר
אורטל ,   ראשון פרס נובל   (24.12.15)
ומי שמכשירה בבית לא להיתקמצן במלח זה חשוב שלא יהיה טיפה דם בבשר וליבדוק את הכשרות שיש תעודה לא לוותר ורצוי לא להיסתפק ברבנות אלא בגלאט למשל בית יוסף ולישרוף את הבשר טוב טוב על האש שלא יהיה חס וחלילה ורוד ביפנים ואים בבישול אז רק בישול ארוך מאוד ואים זה לא שרוף טוב טוב זה לא כשר וזה דברים חשובים שלא היזכרתם
16. ממש חשוב - אם את רוצה לאכול צמיג
סטייקיונר   (24.12.15)
17. הריר יצא לי מהפה
נטלי, ת"א   (24.12.15)
18. שייטל זה ״ראמפ״ ולא סירלוין
רועי ,   גבעתיים   (24.12.15)
הנתח המוצלח ביותר לדעתי!
19. יופי של כתבה.
שלמה   (24.12.15)
20. כי אברהם, יצחק ויעקב, כולם הכשירו...
יובל   (24.12.15)
21. גם לחבוש כיפה וציצית ולברך המוציא ולקנח בשייק וניל
מבלבל את המח   (24.12.15)
22. לאחרונה אדם דקר כלב וקיבל 13 חודשי מאסר בפועל
עדי   (24.12.15)
למה בעלי חיים אחרים, שהם לא פחות רגישים ומודעים, החוק מתיר לכלוא ולענות אותם ולהתעלל בהם כל ימי חייהם ? חומר למחשבה.
23. נכון!! אז לא welldone רק Rare שלא ישרף
(24.12.15)
24. נגמרו הפרות אז עברתם לסטייקים מפילים?
יהודה   (24.12.15)
25. בשר לעשירים בלבד
עמוס ,   מודיעין   (24.12.15)
לצערי הרב כל הבשר שהוזכר בכתבה הוא לעשירים בלבד. יש לי הכנסה יפה אך כואב הלב לראות את מחירי הגניבה המאורגנת למחירי הבשר בארץ. יהיה נחמד אם השף המכובד בעל הקצבייה יכתוב באיזה מחיר מוכרים ק״ג בשר מהסוגים שהוא מציין בכתבה.
26. sirloin
יואב   (24.12.15)
אם אתה טוען שסירלוין זה שייטל אז מזה בדיוק ראמפ סטייק בארה"ב?
27. שכחת שהנתחים בכתבה - פורטרהאוס וטי בון לא כשרים כשלעצמם
(27.12.15)
28. ריב איי הוא הסטייק הכי משובח
מה שמו בעברית?   (28.12.15)

29. גם אתה שכחת
xph   (29.12.15)
שכחת שזה מעניין לו את הביצה
30. שייטל זה פלאנק סטייק ולא ראמפ
אור הימאי   (31.12.15)

תגובות נוספות
חזרה לכתבה