אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
סוד הסטייק המושלם
ירון קסטנבוים
פורסם: 23.12.15, 16:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 71 תגובות ב-39 דיונים
31. סטייק הכי טוב
ענת   (03.01.16)
שישאר על הפרה.
32. רק לי זה נראה כמו גופה?
(08.01.16)
ואוכל בשר שלא תטעו.
33. חיה בארהב ולא מבינה עד עכשיו איזה סטייק לקנות בקוסטקו?
טלי ,   ארהב   (15.01.16)
34. ההצגה שהוא עושה יותר טובה מהסטיק
יוסי ,   בת ים   (24.01.16)
אחד שמבין.לא הייתם רוצים לאכול את הסטיק כמו שהוא הכין
35. האמת...הוציא לי את החשק לאכול בשר..
עמי   (03.02.16)
36. בארגנטינה הסטייק חייב לא להיות אדום!הכל הוא צודק,רק לא אדום
Chaia ,   פולג   (08.02.16)
אדום אכלים הצרפתים !האש גומר חיידקים! בלי מלח בהתחלה, רק בסוף בישל מלח גס,או מתי שסובבים אותו! צריך להיות עם עצם! ועל פחמים או עץ משגע !עם גריל עם מאנואלה, לא ישר על העש ! - אבל הוא נתן טיפים מעולים-בלי תוספות כמו פלפל! אני נולדתי בארץ של הסטייק!
37. ברגע שקראתי "מלח ים אטלנטי"...
איציק ,   ישראל   (04.03.16)
הבנתי שהכל כאן קשקוש מנופח. מה עם מלח ים "פציפי"? לא טוב?
38. והסטיק שוחה בחמאה מותכת..... ישר לדפנות הורידים.
אריה ,   נהרינ   (17.03.16)
39. פתאום כולם נהיו פה מומחי בשר... תבינו משהוא:
מישלן   (26.04.19)
יש כל מיני דרכים להכין בשר וכל מיני דרכים לתת לבשר טעמים שונים.
כל אחד אוהב סוג/חלק אחר של הבשר ובדרגות עשיה שונות... אבל באופן כללי מנסיוני הרב אני חייב להגיד שלפי דעתי אף אחד בארץ לא יודע להכין בשר כמו שצריך (למרות שיש הברקות פה ושם).
אני גר בגרמניה וצרפת בשנים האחרונות ובשר שיש פה הוא פשוט מדהים!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה