|
|
|
32. רק לי זה נראה כמו גופה?
ואוכל בשר שלא תטעו.
|
|
|
33. חיה בארהב ולא מבינה עד עכשיו איזה סטייק לקנות בקוסטקו?
|
|
|
34. ההצגה שהוא עושה יותר טובה מהסטיק
אחד שמבין.לא הייתם רוצים לאכול את הסטיק כמו שהוא הכין
|
|
|
35. האמת...הוציא לי את החשק לאכול בשר..
|
|
|
36. בארגנטינה הסטייק חייב לא להיות אדום!הכל הוא צודק,רק לא אדום
אדום אכלים הצרפתים !האש גומר חיידקים! בלי מלח בהתחלה, רק בסוף בישל מלח גס,או מתי שסובבים אותו! צריך להיות עם עצם! ועל פחמים או עץ משגע !עם גריל עם מאנואלה, לא ישר על העש ! - אבל הוא נתן טיפים מעולים-בלי תוספות כמו פלפל! אני נולדתי בארץ של הסטייק!
|
|
|
37. ברגע שקראתי "מלח ים אטלנטי"...
הבנתי שהכל כאן קשקוש מנופח. מה עם מלח ים "פציפי"? לא טוב?
|
|
|
38. והסטיק שוחה בחמאה מותכת..... ישר לדפנות הורידים.
|
|
|
39. פתאום כולם נהיו פה מומחי בשר... תבינו משהוא:
יש כל מיני דרכים להכין בשר וכל מיני דרכים לתת לבשר טעמים שונים. כל אחד אוהב סוג/חלק אחר של הבשר ובדרגות עשיה שונות... אבל באופן כללי מנסיוני הרב אני חייב להגיד שלפי דעתי אף אחד בארץ לא יודע להכין בשר כמו שצריך (למרות שיש הברקות פה ושם). אני גר בגרמניה וצרפת בשנים האחרונות ובשר שיש פה הוא פשוט מדהים!
| |