אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים כהן: 3 מתכונים פשוטים וזריזים לפסטה
חיים כהן
פורסם: 24.12.15, 12:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 44 תגובות ב-24 דיונים
1. כמובן שכל הפסטות דורשות פרמזן מעליהן! זאת חובה!
(24.12.15)
2. must לגרד פרמזן בכל הפסטות
(24.12.15)
3. מדהים. תודה. אפשר מתכון לתה עם נענע ?
עדי   (24.12.15)
ובבקשה עם הרבה נוסטלגיה בגרוש וסיפורים על מסעדת קרן. כי זה תמיד מרגש מחדש.
4. חיים כהן
דב ,   usa   (24.12.15)
השף המלכותי של הטלוויזיה
באיטליה יראו לפסטה רפליקה
5. 3 כוסות שמנת?!?!
מיה ,   חיפה   (24.12.15)
נראה לי טעות במתכון
6. מגיב 3 תפרגן..מה הלחץ??
(24.12.15)
למרות שקרעת אותי עם המתכון לתה עם נענע...
גם אמא שלי שמה תשמן זית מתחת לכיור ליד הסבון כלים והאקונומיקה..
ואכלתי פעם מזמן במסעדת קרן ברחוב אילת אם לא טועה... פעם ראשונה שהרגשתי מה זה לאכול במסעדת גורמה! מאוד נהניתי..
חיים כהן אחלה שף... יודע לשלב מתכונים מקצועיים ביחד עם עממיים.. כל הכבוד!
7. חיים אין עליך
אילתית   (24.12.15)
אלוף העולם..מתה עליך ועל מה שאתה מבשל...העלת פה זכרונות מדהימים.
8. דה צ'קו, אורטיז, מוטי...פריניר?
(24.12.15)
9. רסק ללא סוכר
עמוס ,   מודיעין   (24.12.15)
כמעט שאין להשיג רסק ללא סוכר. היחידי שניתן למצוא מידי פעם הוא של ״טל״. כסוכרתי אני לא קונה מוצרים עם סוכר.
10. מתכונים בסיסיים ומעולים
(24.12.15)
מה אתם מתלוננים? יש אנשים שלא יודעים להכין את הפסטה הכי פשוטה בעולם, מבשלים אותה עד שהיא נהיית כמו דיסה ואז מוסיפים קטשופ (איכס), בשבילם המתכונים האלו הם ממש הארה.
11. יותר מהמתכון
רחל   (24.12.15)
שהוא כשלעצמו טעים סגנון הכתיבה והתרפקות על העבר המתוק ההוא מעביר אותי למין חלום וגעגוע לחום הנעים של הבית האוהב שהיה. רוצה שיחזור אפילו לרגע אבל זה מתנפץ. גם אם אעשה בדיוק את אותו מתכון של אמא זה לא , לא אותו הטעם.
12. חיים אתה מלך, מספר 1
פישקדו   (25.12.15)
13. אין לטבח הזה טאצ׳ בשיט..
מהנדס ת״א   (25.12.15)
לפי המתכונים אני מתפלא איך הוא בכלל הצליח ...
14. תותח אמיתי
תן   (25.12.15)
15. איזו טונה זו?
liz ,   haifa.   (25.12.15)
מישהו מזהה את הטונה? מה התוצרת? משמעותי?
ומבחינת הפסטה - איזו? רק תוצרת עצמית??
16. בשבוע שעבר מתכון אלוהי לדייסה והשבוע מתכון לפסטה ברסק עגבניו
(26.12.15)
אני מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא למתכון להכנת סלט ירקות או בישול ביצה קשה מושלמת, אין כמו השף הגאון חיים כהן אין עליו.
17. מתי
doga   (26.12.15)
כבר ניראה מתכון שהוא בריא מזין ולא מן הסוג שמראה למה האדון המכובד ניראה כמו פר.
18. אני בשוק כמה אתם
סימה ,   תל אביב   (27.12.15)
אנשים פשוט מגעילים !!!
אם לא טוב לכם , למה אתם נכנסים בכלל לפוסט שלו?
נכנסתם לכותרת ראיתם ספגטי, לא טוב תדפדפו הלאה !
לא יאומן כמה רוע וציניות זולג מאנשים.
מסכנים !
19. לא פשוט לבשל פשוט. בבקשה תקראו.
אסף   (27.12.15)
יש היום מאות טבחים ושפים. והמון מנסים לנתח את ההיסטוריה של העגבניה ואת הדי אן איי של הקישוא. ולצלחת לכם שתי עלים עם 2 טיפות רוטב ולקרוא לזה מנה אבל מעטים האנשים שיודעים לקחת כמה מצרכים פשוטים ולבנות מזה מנה מושלמת. איך אמר רבי נחמן? לא פשוט להיות פשוט.
ובאמת מבלי לזלזל באף אחד פה. כי אני לא יותר טוב מאף אחד. אבל לכל ה"שפים" . תורידו את הכובע בפני השף חיים כהן הגאון. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד מימנו.
בתאבון
20. יצא מדהים
שרון   (19.01.16)
הכנתי אתמול את המקרוני ברוטב האדום, כלום עבודה ומצרכים בסיסיים ביותר והתוצאה מדהימה. מאמצת את המתכון בכיף!תודה רבה!
21. למערכת- בבקשה לציין תכולת/משקל קופסת רסק העגבניות
אור ,   תל אביב   (02.02.16)
הן קיימות בכל מיני גדלים!
22. מקרוני עם שמן קנולה
שרון   (14.02.16)
שלום,
אפשר להכין את המקרוני ברוטב אדום משמן קנולה?מכינה לילדים קטנים.
תודה רבה!
23. נזכרת בצער
שירה ,   רחובות   (16.02.16)
איך בטיפשות אופיינית של גיל העשרה אמרתי. לאמא שלי שהיא הטריפו ליטאית שמושפעת מהבישול האיטלקי ,לא יודעת לבשל כי היא מכינה רוטב משום שמן זית ועגבניות טריות לעומת החברות האשכנזיות יודעות הכול שמכינות בצל רסק ושמן סויה .נו זה היה בתקופה שחשבתי שכול מה שבא מהאשכנזים נעלה יותר.
24. הכנתי את רוטב העגבניות, יצא ממש טעים! כולם אכלו ומאוד אהבו.
ענבר   (07.05.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה