|
|
|
3. אוי רפי, בחוץ סוער אבל אתה מביא את הרוגע עם המתכון שלך. תודה
|
|
|
4. תודה רבה נראה מתכון טעים מאוד מהסוג שאפשר לאכול רק במסעדה
|
Cast iron skillet |
|
(08.01.16) |
נראה לי המון עבודה להכין בבית אך אני אעשה זאת יום אחד. אני צריך מתכון לתבשיל בסיר אחד ,ואני מאוד אוהב לבשל בסירים/מחבתות מברזל יציקה. אם יש לך מתכון שיהיה גם בר ביצוע בבית נודה לך ונקרא לתבשיל על שמך. תודה רבה
|
|
|
5. לארז מהפייס. לא יכולתי שלא לשים לב שאתה
לובש בגדים מכותנה. אולי אתה לא מודע לכך אבל הוכח מחקרית שצמחים מרגישים. איך אדם מוסרני כמוך יכול ללבוש בגדים שיוצרו בתעשייה שמחסלת מיליוני צמחים?
|
|
|
6. הרבה עבודה, אבל שווה כל רגע! יאכלו הכל ולא ישאירו זכר!
בתיאבון לכולם! |
|
|
(08.01.16) |
|
|
|
7. נראה יאמי שאין דברים כאלה! בא לי !!!!
|
|
|
8. ואם הבשר הוא דווקא של פר/שור? זה לא טוב?
למה לא לכתוב פשוט בשר בקר?
|
|
|
9. נראה טעים אשש - צמחוניים\טבעוניים צאו לנו מהוריד
|
|
|
10. לאאאא!!! אל תאכלו ארטישוקים, מתעללים בהם!!!
|
|
|
11. יאמי יאמי,,, איפה מוצאים ארטישוקים קטנים?
|
|
|
12. מה לעזאזל זה פילפל סודני?
הוא לא סודני, הוא חבשי ?
|
|
|
13. נראה אחלה מתכון, אבל...
חבל שהכותב של ההקדמה (בד"כ זה העורך ולא רפי) לא יודע מה פירוש צמד המילים "בסיר אחד". ארוחה בסיר אחד מתייחס למתכון שאפשר להכין את כולו - היכונו להפתעה - בסיר אחד, ובכך להמנע מהרבה עבודה ושטיפת כלים מיותרים. במתכון שנתנו כאן צריך לטגן את הקציצות בנפרד, לבשל אורז או קוסקוס בנפרד, ואז לאחד הכל בסיר אחד. זה ממש לא "ארוחה בסיר אחד". דוגמאות לארוחות בסיר אחד הן למשל פסטה שמבשלים אותה כבר ברוטב (ולא במים רותחים ואז מאחדים עם רוטב), כל מיני מתכוני פילאף שבהם מבשלים אורז יחד עם ירקות ו/או בשר וכו'.
|
|
|
|
|
15. רפי כהן לא נמאס לך מהבישולים המרוקאים......
|
|
|
16. יופי של מתכון...נראה טוב וטעים מאוד..... אבל 38 מרכיבים ?!
|
|
|
17. די לעשות כותרות אמי זיכרונה לברכה הייתה מבשלת את כל המאכלים
ההם ובלי כותרות ובטוח יותר טעים אלה מאכלים של פעם
|
|
|
18. אני אישית אוהב את.....
האפונה הירוקה לבד כתבשיל וברגע שהיא מתערבבת עם התבשיל הנוכחי לי זה לא מתאים. חוץ מזה מדהים ומדהים הקציצות הרוטב הציפוי של הסולת הו כמה אני רעב רעב.....
|
|
|
19. בסה"כ קציצות מטוגנות עם אפונה ושומר - על מה ההתלהבות?
|
|
|
20. תירס? שמן תירס? איכס. לא טעים ומאוד לא בריא
אפונה גורמת לפלוצ'ים; אשלב את הקציצות בפרוסות חציל, אניח מלמעלה פרוסות עגבנייה ויאללה לתנור
|
|
|
21. אני עושה מתכון דומה כל שבוע ללא טיגון הקציצות ..טעים מאוד
|
|
|
22. אז ככה במקור זה בסיר אחד אבל הוא מתפלצן ושוכח את הכותרת
אני מכינה תבשיל דומה מאוד . הקציצות אצלי (ואצל המרוקאים ) לא עוברות טיגון כלל. אם עושים זאת על פי המתכון המקורי, לא צריך סיר נוסף. גם האורז הוא רשות . ניתן (וכך עושים המרוקאים) לאכול עם לחם חם ואז לא חורגים מן ההבטחה.
|
|
|
23. מעל מיליון ישראלים אינם אוכלים בשר
נקעה נפשנו מהשימוש שנעשה בגופות מעונות למאכל ולמטרות אחרות. לפי סקר של מכון פאנלס מעל מיליון ישראלים אינם אוכלים בשר. לפי סקר שערך מכון מדגם SI ושפורסם לפני כשנה, 55.2% מהציבור מזדהים עם האמירה "אני משתדל להימנע ממוצרים שייצורם פוגע בבעלי חיים", ו-45.6% אמרו שבעת רכישת מוצרים הם מעלים את השאלה אם ייצורם פוגע בבעלי חיים. ומאז שיעור הטבעונים רק הולך ועולה, ואטומי הלב שלא אכפת להם מהתעללות בבעלי חיים הולכים ומתמעטים.
|
|
|
24. פחות סרטן בשבילי. תודה.
חדל עם הבשר האנטיביוטי והמסרטן.
|
|
|
25. בשר עוף וחלב =רשע,סבל,כאב,התעללות,עינויים ומחלות לצרכן
|
|
|
26. מלח סודני פלפל צ'רקסי יותר מדי מסובך לי.
|
|
|
27. יש מספיק טעמים בשומר, אפונה, ארטישוקים וכו'
אין צורך להוסיף עיסה של בעל חיים מרוסק. תחשבו שזה הכלב או החתולה שלכם שעברו את העינויים האלה.
|
|
|
28. יש תחליף טבעוני מוצלח לקציצות ?
תודה מראש
|
|
|
29. לאכול לב של ארטישוק? כמה רוע אפשר לבלוע?
הלב הזה פעם בגופו של יצור חי. איפה הלב שלכם?
|
|
|
|