אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
כך תכינו את הסטייק המושלם
ירון שלו
פורסם: 27.01.16, 01:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 166 תגובות ב-88 דיונים
1. סוף סוף נגמר טו בשבט והתחילו כתבות עם אוכל אמיתי!
(27.01.16)
2. אינך יכול לדרוש צדק כשאתה שוחט ומענה יצור חלש ממך
ואתם חובקים ידיים ,   בלי הושיט עזרה   (27.01.16)
אם אתה מאמין ברחמים ובצדק – לא תוכל לנהוג אחרת בבעלי-חיים רק משום שהללו חלשים ממך או נבונים פחות. אין זה מענייננו לשפוט בעלי-חיים. יש להם התבונה שהם נזקקים לה לקיומם.”

מתוך "כותב המכתבים" / יצחק בשביס זינגר
3. דווקא ביום השואה הבינלאומי ? זה הזמן לפרסם תמונות של
גופות מפויחות ?   (27.01.16)
4. עכשיו יתחילו כל הטבעונים עם התגובות המוכרות והנדושות
אייל   (27.01.16)
אני אוכל עכשיו סטייק. אין לכם מה לעשות. תתמודדו.
5. חגככימג 13
מריו ,   דרום   (27.01.16)
כמה חבל להרוס סטייק בצורה כזאת, כמוית של פלפל שחור, כמות של מלח שולחן, ממתי שמים מלח שולחן על סטייק? מכנים אותו בפלנצ'ה עם פסים או במנגל. כתוב בתורה
6. מאיפה משיגים שומן אווז? קונים את זה אצל הקצב?
יוני   (27.01.16)
7. סטייק
קרניבור   (27.01.16)
לא בדיוק תואם לטעמי. אני חוב ששומן האווז מייותר. מה זה קוקטייל בשרים ?
8. הסטייק המושלם: אצל אלברטו בברילוצה...ארגנטינה!!!!!
פר   (27.01.16)
9. מה עם קצת רגשות
חמלה   (27.01.16)
אני חש חמלה רבה כשאני צביט בפניהם של צאצאי הטבעוניים ורואה איך הם נראים אחריי מה שההורים שלהם מעוללים להם עם דיאטה חולנית ושטיפת מוח
10. אין בשר טוב בישראל,בגלל זה אני כבר לא קונה...
(27.01.16)
11. מחירים מופקעים של בשר במסעדות. נמאס.
(27.01.16)
הכל יקר כאן בטירוף. סטייק ב-140 שקל ועוד מביאים לך דוגמית ובירה ב-30 שקל נוספים.
לי אישית נמאס, קונה באיטליז משובח ומכין לבד בבית.
12. סטייק מושלם?! אצלי בבית במחיר של מסעדה כל המשפחה שלי אוכלת ס
חיים   (27.01.16)
13. מגעיל. אנשים אטומים לכאב ולסבל.
טבעוני   (27.01.16)
תפסיקו לאכול בעלי חיים שמתו אך ורק כדי לספק לכם תענוג רגעי. איך אתם יכולים לדרוש צדק וביטחון בעולם כזה? אתם עיוורים! תתעוררו!
14. איזה מדיום-מדיום רייר? אנטריקוט צריך להיות רייר
מה??   (27.01.16)
15. יש גם את ה-מו ומו ברחובות!!!!!!!!
אני   (27.01.16)
16. אנטריקוט איכותי מקצביה ביהוד
ישראל ,   גבעתיים   (27.01.16)
כבר למעלה מעשר שנים אני קונה באיטליז סטייק אנטריקוט ואין כדוגמתו אפילו במסעדות הכי איכותיות ממליץ בחום איטליז עזר סעדיה חתוכה ביהוד
17. אין סטייקים בישראל
(27.01.16)
הכל מעאפן. מי שרוצה סטייק טוב שיסע לניו יורק, דראפ, ארגנטינה.
18. הבשר הזה היה פעם יצור חי עם נשמה
לעולם לא עוד   (27.01.16)
19. תודה תודה תודה
יריב ,   תל אביב   (27.01.16)
דבראשון - גיליז זה מקום אדיר. דבר שני - תודה על הטיפים, זה יעזור לי מאוד. שיהיה לכולם טעים ומהנה! :)
20. מחירי הסטיקים גובלים בשערוריה
טונגו ,   חבר של מובוטו   (27.01.16)
אני חי במדינה מערב אירופאית מתקדמת ומגיע לארץ מדי מספר שבועות ונדהם מחדש מיוקר המחיה המטורף אצליכם. בעבר היה יקר היום זה פשוט טירוף. המחירים בסופר יקרים פי 3 - 4 מאירופה גם של לחם גם חלב יוגורטים וכו. ניקוי יבש עולה כפול 3. דלק יקר בארץ ב 50% . מכוניות כפול 2.5. דירות בתל אביב מחירים מטורפים. מלנונת כפול 4 מאירופה - ישנים ודוחים וגם לא נקיים.. המוניות בארץ כפול 3 - 4. המסעדות הומות לא נקיות ומחירים הזויים ביחס לתמורה האפסית. השכירות בארץ גם מטורפת. חנויות אופנה אין מה להיכנס הכל כפול מאירופה. פארמים - כפול 3 מאירופה. ארנונה עירונית מטורפת - לא קיים בכלל באירופה מס כזה!!! יש מס רכוש שנתי מאוד נמוך על דירות וזהו. החינוך בארץ ברמה מזעזעת וגם לא חינמי. הבריאות ב"חינם" - נראה אותכם הולכים למיון.. בקיצור הזוי - כולם עסוקים בלגנוב כמה שיותר אחד מהשני. אני אומר לכם זו סכנה קיומית כי זה רק שאלה של זמן עד שהדור הצעיר יברח לאירופה וישארו פה ערבים דתיים מתנחלים וכו. לא סתם ביבי קפץ על הובר. זה יוריד מחירי המוניות ב 60- 70% אבל המאפיה לא תיתן לו. צר לי על מה שקורה בארץ..אבל זה נהיה מקום לאוליגרכים בלבד או למסכנים שנהנים לסבול
21. אין על הסטייקים של מרינדו
חוה ,   גבעתיים   (27.01.16)
מגדלים את הבשר בצפון איפושהוא ומביאים לי פעם בחודש הביתה
22. רוצים את הסטייק המושלם? סעו לדרום אפריקה
בארץ אין סטייקים   (27.01.16)
בשום מקום באר לא יודעים להכין סטייקים. וגם הבשר גרוע מלכתחילה,
בדרום אפריקה הבשר נחתך כמו חמאה רכה והוא לא מסטיק וצמיגי כמו פה, והוא עולה (שימו לב למחיר) 35 ש"ח במסעדה !!! כולל ציפס ואצבעות בצל. ל 300 גרם.
ולא, אין טעות במחיר. כך זה עולה
23. יקר יקר יקר
(27.01.16)
24. סטייק טוב רק לא מוכשר הרבנות מחייבת למכור רק בשר מוכשר.בשר ל
יצחקי   (27.01.16)
לא מוכשר ניתן לרכוש רק אצל ערבים או נוצרים. הבשר טעים ועסיסי.
25. נראה טוב. שומן אווז יש לי; רק נשאר לקנות סטייק הערב
(27.01.16)
אגב, אין יתרון גדול לסטייק על העצם כאשר הוא נצלה במחבת. וגם זה, מומלץ לא לבזוק הרבה פלפל שחור על הבשר כי הוא גורם למרירות. עדיף לגרוס טרי בסוף. ובכלל, סטייק איכותי נמדד בפיזור השומן באופן שווה יותר. ברוב הבשר הטרי בארץ, השומן מרוכז בפינה וכגוש באמצע. דבר האופייני לפרות ועגלים שתזונתם כוללת הרבה תירס וכו' ומעט מדי עשב (תנאי אקלים נו..). אבל כך זה גם בבשר האמריקאי שמקורו בבקר הגדל במכלאות סגורות, למעט זה ממרעה טבעי.

מאידך, הבקר לבשר בארץ מגודל בתנאים טובים ואינו סגור בלי לראות אור שמן, וכחוק אינו מקבל הורמונים כזרזים לגידול. זה הנה משהו טוב (-:

גם לא חייבים אנטריקוט; יש שייטל, נתח קצבים ועוד רק צריך להתחבר לקצב טוב
26. שום
צבי   (27.01.16)
תפסיקו להשתמש בפלפל ותתחילו להשתמש בשום
27. סטייק טוב?
מרק ,   נתניה   (27.01.16)
בתל אביב זה מיט-בר ובירושלים צאקרה. נקודה. כל האחרות זה עוד לא זה.
28. זה טעים
מייק   (27.01.16)
.
29. פריצת דרך
אש ,   מרכז   (27.01.16)
דת היא לא בנאליות, ולהתנער מדרך החיים והאמונה של אבות אבותיך זו לא בהכרח גבורה או פריצת דרך מדהימה

וכשהילדה המתוקה שלך שלך תציג בפניך את חתנך לעתיד והוא נוצרי או מוסלמי (עם כל הכבוד שיש לי לאלו ולאמונתם) תבין מה דיברתי על דרך אבות

על כל פנים, כקרניבור דתי, מישהו יודע איפה נמצא הסטייק האוס הכשר והמושלם?
30. האם זה כואב לפרה ששוחטים אותה ? האם היא בוכה וזועקת לעזרה ?
חומר למחשבה   (27.01.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה