אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
בשר לבישול ארוך: איך תבחרו את הנתח המושלם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 17.02.16, 11:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-36 דיונים
1. סתם מנה
(17.02.16)
2. חשוב להקפיד על כשרות מהודרת
אורטל ,   ראשון פרס נובל   (17.02.16)
למשל של בית יוסף או הרב מחפוד שיהיה גלאט ולא להיסתפק בכשרות של הרבנות ובכל מיקרה כמה שמבשלים או צולים את הבשר יותר זמן זה יותר טוב אסור שיהיה ביפנים אפילו טיפה אדום מי שלא בטוחה תיפנה לרב שיסביר
3. הנתחים הכי טעימים הם לחי של חמור וזנב של ארמדילו
(17.02.16)
4. נתחים נוספים שמתאימים לבישול ארוך
יוסף   (17.02.16)
אוסובוקו ,שריר, חזה, רגל עגל, צוואר, צלעות, אסאדו.
5. בבקר אין נתח פולקה.יש מס 5 "פוליקה " או צלי כתף
גידי   (17.02.16)
6. הנתחים המושלמים כאן:
יאיר   (17.02.16)
חפשו בגוגל: "ארת'לינגז"
7. החיים והמוות ביד הלשון !!!
השף המשפשף   (17.02.16)
۩*)•※•☼•※•(*۩
8. מדהים בישול קלילוט וטעים מאוד
יוני   (17.02.16)
9. מתכון קל וקליל ניסיתי וכל הכבוד לשף ולצלם תודה ממשפחת משולם
יוני   (17.02.16)
10. איך קוראים לחלקים באנגלית?
טורונטו   (17.02.16)
11. האם אפשר להכין כצלי על הכיריים במקום בתנור?
תודה   (17.02.16)
12. לחמין הכי טוב זה שריר
אפי   (17.02.16)
גם קפוא יוצא נהדר
13. לא לעניין חמוד
ליאור   (17.02.16)
למה דחוף לך לזלזל באמונה של אחרים?? אתה בטוח שכולם טועים? האם מתת וחזרת לעדכן? מאיפה היהירות? אתה לא מאמין בכלום שיבושם לך הכל טוב ...סופש נעים אח יקר
14. הפולניות אוהבות רק נתח מספר 666 !!!
האלמנה השחורה   (17.02.16)
۩*)•※•☼•※•(*۩
15. אתה רציני ? איפה הצ'אך, השריר האחורי והוייסבראטן ?
רז   (17.02.16)
.
16. לשים סוכר(סילאן ודומיו) בתבשיל בשר זה עוול! פשוט איכס!
יין זה המקסימום ,   די עם המתוק בבשר!   (17.02.16)
17. הנתח המושלם הוא התחת של אימאשך
דנה טבעונית   (17.02.16)
18. לא יאומן, הטבעונים עדיין נכנסים לכתבות על בשר ומזהמים את
(17.02.16)
התגובות בדרשות הכת המשיחיות שלהם, ואז בוכים כשבאים ועושים להם אותו הדבר במתכונים המיועדים להם.
מסתבר שהטבעונים פסיכופטים על כל הראש ואולי אפילו אישפוז כפוי כבר לא יעזור להם, אולי שווה לשקול להגלות אותם לאיזו חור נידח ושם יקימו את המדינה שלהם או משהו.
19. ירון מי שאוכל לבד...כל כך בא לי ביסססססססססס
תהנה   (17.02.16)
המסעדה שלך בשוק היא משו משו...
20. בשר זה טעים רצח !!!!!
אן טריקוט   (17.02.16)
۩*)•※•☼•※•(*۩
21. חבל מאד. טמקא בדרך כלל אתר מוסרי. גם בנושא של חמלה כלפי
(17.02.16)
עצוב ומקומם שאתם נותנים במה לפרובוקטור ולתמונות הסנאף שלו כמו גם לעדר של מגיבים בתשלום שמעודדים את החרפה הזו.
22. לבישול ארוך קחו נתח כתף ,במיוחד בחמין יוצא מעולה
השף הרושף   (17.02.16)
כמובן להוסיף לחמין נתח של אוסובוקו רק ישדרג
23. אין נתח שמתאים לבישול. לא בישול ארוך ולא בישול קצר.
מירב   (18.02.16)
תנו לחיות לחיות!
24. הרס אותי הסרטון...
חלי ,   תל אביב   (17.02.16)
שוכבת מול הטלוויזיה ורק חושבת על סטייק . דרך אגב נסיתי פעמיים ללכת לאכול אצלו במסעדה שבשוק הכרמל , היה מלא באנשים ולא הייתה דרך לאכול שם ...חזרתי רעבה . ננסה בפעם אחרת .

נשלח מהסלולארי שלי
25. לחי.. זנב. לשון.. - מזעזע.
שי   (17.02.16)
26. מאיפה כל הנתחים האלה? כי בסופר מוכרים זבל במחיר זהב!
בגלל הכשרות ,   אנחנו אוכלים זבל   (17.02.16)
27. נראה מעולה. אחלה מתכון. כיף לראות שף שמבשל ככה
טעים טעים טעים   (17.02.16)
28. אם היית מצטלם עם לשון של כלב או כתף של חתול
מעניין אם היו נותנים ,   לך במה   (17.02.16)
או שהיו זורקים אותך לכלא עם הצעיר מאשקלון שהטיח גורה על הקיר.
29. פרות חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
זה מוכח מדעית   (18.02.16)
30. גבר מהמם
הוא   (18.02.16)
עם כל העיסוק שלו בבשר כמה עידון יש לגבר הזה! הליכות נאות ושפת גוף נעימה, פנים עדינות והמון קלאס
תגובות נוספות
חזרה לכתבה