אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים, מה שמת בתוך הקציצה?
חיים כהן
פורסם: 25.02.16, 15:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-36 דיונים
1. חיים אין עליך, הפיצה יפו תל אביב, רעיון מקסים!
(25.02.16)
2. את הקציצות אפשר לאפות בתנור, יוצא נהדר!
(25.02.16)
3. אולי די להשתמש בביטויים מטומטמים כמו "פצצת טעמים"?
(25.02.16)
זה לא מוסיף לאף אחד חן, רק נראה נלעג.
4. תוספת החצילים לא חדשה ולא מקורית, אבל זה נראה טעים
גם המנה השנייה ,   נראית טוב מאוד   (25.02.16)
5. רעיון מצוין, אבל לא הבצק. ו, כמו ש 2 אומר, היינו אופים את הק
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (25.02.16)
רעיון מצוין, אבל לא הבצק. ו, כמו ש 2 אומר, היינו אופים את הקציצות - הרעיון שאנו מבצעים עם פלפל, ירקות וכו'.
הבצק. 20 גרם מלח = 4 כפיות מלח מחוקות - כן, הדגש הוא על כפית מחוקה = כמעט חצי כפית מלח בכל מנה הנראית בתמונה וזה נראה כמו חלק קטן, כך אחד יאכל 2 מנות - זה טונות של מלח לתוך הגוף.
למרות הרעיון המצוין, כמה מהשפים צריכים ללמוד איך לבשל ולהסתגל לעולם של היום ...!
6. תגובה ל3.אם לא יגידו פצצת טעמים איך נדע שזה טעים?
המדען   (25.02.16)
7. תותח החיים הזה
מילי   (25.02.16)
8. באמת יש בקציצה חיות מתות
אחד   (25.02.16)
9. nu this is not cooking
mao   (26.02.16)
10. המתכון של הקציצות עתיק ... מקורו במטבח העותומני.
סולטנה   (26.02.16)
11. חיים כהן היקר אני כבר 3 שנים מכניס חציל לקציצות הבשר
עודד   (25.02.16)
12. חבל שלא ראיתם מה הקציצה הכניסה לחיים...!!!
פות פרוססור   (25.02.16)
۩*)•※•☼•※•(*۩
13. עולה קציצה רגילה ולא פצצת טעמים מוגזמת
עם ישראל   (26.02.16)
14. המון עבודה , אבל שווה. תודה
תודה   (26.02.16)
15. למה לטגן בשמן זית?
שור זועם   (25.02.16)
לא עדיף בקנולה רגיל? מאוד יקר לטגן בשמן זית וגורם לטעם״כבד״...
16. יצירתי וטעים מאד
עידית אבישי   (25.02.16)
מוצלח מכל הבחינות השילוב בין חצילים ובשר עם התערובת של ך. , הפיצה תורמת ליחודיות. כל הכבוד
17. כשרות מונעת מחלות נפש
(26.02.16)
18. שאלה לחיים
תיקי בכר ,   ירושלים   (25.02.16)
למה צריך לטגן את הבצל? האם זה משנה את הטעם אם לא מטגנים?

תודה
19. טלה הוא אחת החיות החמודות
רותם   (25.02.16)
איך אתם מצליחים ליצור את הניתוק הרגשי הזה בין אוכל לבין מסכת הזוועות שהביאה את עיסת גופתו הטחונה של גור קטן אל המטבח שלכם. הרי אם הייתם נתקלים בטלה פצוע או אפילו ביונה שהסתבכה ברשת הייתם מן הסתם רצים לעזור.
20. איך עם כל הפוזה הרחמנית שלך אתה מעודד טבח של טלאים
מיה   (26.02.16)
21. דני, אולי תפזר קצת מלח על השלג
דיאטן חובב   (25.02.16)
הגיע הזמן שתתעדכן גם אתה. לאדם בריא אין בעיה לאכול עודף נתרן. מי שיש לו מחלות לב, לחץ דם או כליות או כמה מצבים אחרים אכן צריך לשמור על צריכת הנתרן. וחוצמיזה כולנו ילדים גדולים ומי שזקוק להגבלת מלח יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות (למשל - הוספת תבלינים, מלח אשלגן KCl, או אף (שומו שמיים) סודיום גלוטומט, שהוא למעשה מחדד טעמים (אחד מתפקידי המלח) אך נדרש בכמויות קטנות יותר ואינו גורם לנזקים לרוב האנשים.
22. מסכים לכל מילה
נועם   (26.02.16)
23. 19 תגובות עד שהטבעונודניק התורן
(26.02.16)
התעורר... או שבאמת הם לא עובדים או שהם בנסיגה...
24. איפה השומן כבש
mc ,   תל אביב   (26.02.16)
עושה צחוק חיים כהן קציצה בלי חתיכה של לייה בשביל העסיסיות זה א,ב בקציצות
25. זהו, הכנסתי את הפיצה יפו תל אביב לתנור, נראה מרשים לחלוטין!
בתיאבון לכולם!   (26.02.16)
26. תפנימו שזה לא מוסרי לאכול תינוק מת
אתגר22+   (26.02.16)
27. דרך אגב מזמן מישהו היה עושה את הפיצה הזו בעכו
שושו ,   צפון   (26.02.16)
28. מזכיר לחמעג'ון. חייב ביצה בפיצה?
(27.02.16)
29. צפו בסרטון Lamb in the house
לעולם לא עוד   (27.02.16)
30. קציצות עם חצילים
עדה   (27.02.16)
חיים האם ייש צורך לטחון את החצילים וכן מדוע על האש פרוסה אחת לקלוע ובתנור שלש תודה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה