אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איכס או מעדן? חלקי פנים של בקר
ירון קסטנבוים
פורסם: 10.03.16, 16:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 118 תגובות ב-70 דיונים
1. מעדן ועוד איך מעדן. אלה החלקים הכי טעימים ונימוחים
כל הכבוד על התעוזה ,   יופי של מדור!   (10.03.16)
כך צריך, לאכול את כל חלקי החיה ולא לזרוק לזבל חלקים כאלה איכותיים וטעימים רק בגלל שזה נראה פחות טוב.
זה כבוד לחיה שנתנה את חייה למעננו, כחלק משרשרת המזון.
כל הכבוד לשף על התעוזה. יופי של מדור!
2. שיאכלו לך תביצים תדבר אחרת.
איציק המגעיל   (10.03.16)
3. מזעזע. חישבו על הפרה המיסכנה
מיכל כהן   (10.03.16)
שגודלה בצפיפות , בהפרדה מהעגל שלה ונוידה שעות בקור או בחום אל המקום בו נשחטה. יש כ"כ הרבה מתכונים צמחוניים טעימים ומשביעים.
4. דוחה! מזעזע! ברברי!גופה בצלחת שרצחו ולא היתה אפשרות להינצל, זה נורא!
יוליה   (10.03.16)
5. זבל אורגני אתה
לילי   (10.03.16)
6. נראה נפלא.
(10.03.16)
7. כל הכבוד מת על השף הזה
אוהב אותו   (10.03.16)
כאלה כתבות צריכות להיות פופולריות יותר!
חבל להקריב פרה שלמה רק על אנטריקוט.
8. זה מה שאוכלים בפליאו
דור   (10.03.16)
יש אנשים שזה רמתם, שאריות שזורקים לפח. אני מעדיף לאכול אוכל נקי, טרי וחי מהצומח, כמובן.

נשלח מהאייפד שלי
9. בגלל הטרנד הטבעוני אני אוכל רק בשר כל יום!!!
c   (10.03.16)
10. פסיכופטי
דנה   (10.03.16)
מחלחל לחשוב שאנשים אוכלים את זה. בכלל מחלחל שאנשים אוכלים בשר של חיות.
11. לא צמחוני ולא טבעוני אבל בא לי להקיא
יאיר   (10.03.16)
מצד שני אהבתי את הפילוסופיה שאם כבר מקריבים את הפרה עדיף לפחות לאכול את כל חלקיה.
אני אגב אשאר עם האנטריקוט...
12. מה עם molleja ו chinchulin??? , ספר קצת ירון....
chinchu ,   בואנוס איירס   (11.03.16)
13. מממ...
מנסיני ,   תל אביב   (10.03.16)
בשר זה טעים ״רצח״
14. מזרח אירופאים אוכלים יפה מאוד איברים פנימיים...
(10.03.16)
אני לא יודע מאיפה מגיעה האמונה הזאת, אבל יהודים ממזרח אירופה אכלו המון איברים פנימיים. לרוב הם היו עניים מכדי להרשות בשר ממש. מה שכתבת ממש לא נכון (וזה בלי לדבר על מזרח אירופאים לא יהודים, שחוגגים על איברים פנימיים של חזיר).
15. גועל נפש
(11.03.16)
מי שאוכל חלקים כאלה הוא חולה נפש
16. אני אוכל את הצואה של הבקר נימוח בפה
תענוג   (10.03.16)
17. צריך לבדוק אם אפשר לאכול
שמש   (10.03.16)
את החלקים האלו אפילו שהם כשרים
18. אני בעד, אבל...
עמית   (10.03.16)
יש משהו מרתיע באכילת אשכים ומוח אבל אולי אחרי כמה פעמים זה מפסיק להרתיע, לא יודע אולי ננסה בהזדמנות.
19. וואו
חגי   (11.03.16)
איזה גועל נפש. ולחשוב שזה כשר.
20. רצוי שתבדוק את רמת הכולסטרול בדם
דוד ,   תל אביב   (10.03.16)
21. מוח זה טעים?
יששכר ,   תל אביב   (11.03.16)
אף פעם לא ניסיתי.
22. ומה עם עטינים???
טירקס   (10.03.16)
אין שום נתח בשר שדומה לזה הן מבחינת טעם והן מבחינת המרקם הג'לטיני
23. תאכלו תאכלו, מה אתם מסתכלים עלי? סתם עברתי פה.
טבעוני   (11.03.16)
טוב אז אם אתם רוצים להיות סמולנים אוכלי בשר שרוצים להתלונן שפוגעים להם בזכויות אז תמציאו שאמרתי משהו אחר.
24. רק חלאת אדם יכול
(11.03.16)
להנות מלחתוך ולאכול חלקי גופות של בעלי חיים תמימים והתינוקות שלהם, לפרסם את זה ולעשות מזה מקצוע.
25. אוכלי נבלות תתביישו לכם
צילי   (11.03.16)
גועל נפש
26. איכססססססססססססססססססססס
(11.03.16)
27. מוח הכי טעים לטגן כמו שניצל ואז לבשל ברוטב עגבניות
מתכון טורקי מעולה ,   חפשו, נסו ותהנו   (10.03.16)
28. רוצה באמת לכבד את החיות?
אני ,   איי שם   (11.03.16)
תפסיק לאכול אותן.
29. אנחנו חולי נפש...
קרניבור   (11.03.16)
ודרך אגב, שום קשר למזרחים או אשכנזים...גם אשכנזים אוכלים חלקים פנימיים כמו משוגעים.
30. מ ג ע י ל .
ג'ון ,   .   (10.03.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה