אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
מה כבר אפשר לעשות מסלק?
ירון שלו
פורסם: 09.03.16, 10:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות ב-7 דיונים
1. נראה טעים מאד אכין בשישי לארוחת השבת!
(09.03.16)
2. אפשר לוותר על מוצרי החלב
לא בריא ,   ולא מוסרי   (09.03.16)
3. מה נותן כל כך הרבה מלח גס?
לא חבל?   (09.03.16)
4. בנדיקט אוכל גרוע ויקר
אייל   (09.03.16)

5. הכל חארטה הכי טעים.......
משה ,   רמת גן   (10.03.16)
סלט הסלק שהיתה מכינה אימי ז"ל:
לחתוך סלק אחרי בישול במים כשעה לקוביות ולהוסיף:
בצל קצוץ,2 שיני שום,פטרוזליה,מיץ מלימון אחד טרי, מלח,פלפל, וזהו!!!!!
יוצא מעדן!!!
הכי טעים, הכי פשוט, הכי קל.....
כבר מתגעגע לאמא....
6. אנחנו לא צריכים כל מתכון - רק לקלף ולחתוך לחלקים. מניחים בכל
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (10.03.16)
אנחנו לא צריכים כל מתכון - רק לקלף ולחתוך לחלקים. מניחים בכלי צלייה, מוסיפים מעט שמן זית, בשום אופן יש צורך במלח ולצלות. לאכול עם פלפל ממש חריף. אולי להוסיף מיץ ליים או לימון וזהו!
7. למי יש שמן אגוזים וחומץ שרי
מר סומסום   (13.03.16)
הכי פשוט והכי טעים: מאדים סלק (או מבשלים במים), חותכים לקוביות (או מגרדים בפומפיה), לימון מוסיף המון, מלח וזהו.. פשוט מעדן ובריא לאללה
חזרה לכתבה