אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך מכינים את הקציצה המושלמת?
ירון קסטנבוים
פורסם: 24.03.16, 15:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-36 דיונים
31. ירון, אין דבר קציתו בלי בצל ופטרוזיליה...
ריינבאו   (01.04.16)
אבי ז"ל היה קצב, ממוצא בולגרי, שגדל בארץ מ-1925 ו"ספג" גם משהו מהמטבח הערבי, אין מצב בו מכינים קציצות בשר, בלי בצל ופטרוזיליה קצוצים דק-דק בכמות משמעותית שפרט ל"תיבול", גם מוסיפים לאווריריות הקציצה. אם רוצים שהקציצות תהיינה ב"רוטב עגבניות", הרי שאני בפרשנות משלי, לא מרסק העגבניות עד מימיות, אלא עוצר את הבלנדר רגע לפני כדי להשאירן עם מירקם גס מעט, מרסק גם פלפל אדום באותה שיטה, מוסיף חופן עלי בזיליקום טריים, מלח, פלפל שחור, מעט פפריקה. כשהרוטב מוכן, אני מוסיף לו גם שני שום מקולף שבישלתי בנפרד ו"מבשל יחד עם הקציצות שטיגנתי קודם בכוונה ל"מדיום". כדאי לך לנסות. אני מכיר אותך, אמך, אביך ז"ל מאז ילדותך בקאונטרי קלאב. נסה את ה"מתכון" שלי. אם מיפגש, ספר לי מה דעתך
32. תמיד נותני המתכונים לא אומרים את כל האמת
אבי מהגליל   (02.04.16)
במתכון כתוב שאת הקציצות יש לבשל בתוך הרוטב כ-10 דקות,בישלתי את המתכון ואני אומר לכם אם אתם רוצים לאכול בשר חיי אז תוכלו בלי לשים בתוך הרוטב,גם 20 דקות לא מספיקים,כמובן שהכנתי ללא השמנת יצא לא יותר טוב מכל קציצה רגילה שעשו קודם,תאמינו לי שהקציצות שמוכרים מוכנות בסופר של שגב יותר טעימות לי
33. לא לשכוח לעשות מנוי בנטלי או שחל או כל חב אחרת
ישראלה   (03.04.16)
34. בדיוק כך לא מדינים קציצות עסיסיות וטעימות. (היום אוכל בצהרים
פרדי כהן   (26.04.16)
35. אבל זה הורס את הויטאמינים שיש בבשר
א   (08.05.16)
36. הרגע הכנתי...
ggg   (12.08.16)
טעימות רכות ועסיסיות בטירוף.
סוף סוף המתכון המושלם לקציצה המושלמת.
הכוסברה נותנת טוויסט נהדר ואכן החלה הרטובה עושה את עיקר העבודה.
ויתרתי על המרווה ועל הפלפל החריף בתערובת, שהנכדים יוכלו לאכול...
שילבתי בין עגבניות טריות לבין 800 ג עגבניות מרוסקות של MUTTI
בישלתי 25 דקות במקום 10.
מומלץ בחום! תודה לירון!
תגובות קודמות
חזרה לכתבה