אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
בצק דק במילוי גבינות רכות: מתכון מנצח
ירון שלו
פורסם: 23.03.16, 09:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות ב-11 דיונים
1. אכן מתכון מנצח, שיהיה בתאבון לכולם!
(23.03.16)
2. גאים בחיבור לאיטליה
שבע - מפעל לקרפלך ,   פתח תקווה   (23.03.16)
הויכוח הנצחי של מי הפסטה/פיצה ואנו מצטרפים לוויכוח זה וטוענים שהכיסונים הרי הם הקרפלך הם אוקראינים (:
3. גבינות וביצים... אבל הטבעונים... הם עוד הפעם יפחלצו בתגובות!
(23.03.16)
אסור לפרסם מתכונים כאלה!!! רק סוכר, עוד סוכר, קצת סויה ועוד טונה של סוכר!!!
אז הטבעונים מרותים!
4. מה
בן   (23.03.16)
מה שניהיה מימכם גרבוזונים שמולנים אומן אחד דוחף דגל בתחת אומנית אחת מחרבנת על הדגל זו האומנות שהבאתם מאירופה?????
5. לעולם
ההלני   (23.03.16)
לעולם העם לא יסלח לכם קיבוצניקים שמולנים מדושני עונג מעוטף עזה איך צהלתם בהינתקות שגירשו ילדים יהודים מהבית עכשיו הגלגל היסתובב תואכלו בכיף את החרא של הנייה איסמעיל
6. מוצרי חלב מופקים בעינויים
חמלה   (23.03.16)
7. חמאה, ביצים, גבינות - התעללות בפרות ובתרנגולות וריסוק אפרוחי
מוותרת   (23.03.16)
8. מתכון פשוט וקל הלוואי שאצליח.
רחל   (23.03.16)
9. גבינת קומטה - היכן קונים?
עמית ,   תל אביב   (15.06.16)
איפה משיגים גבינת קומטה בבקשה?
10. האם ניתן להקפיא?
שולי   (24.05.20)
11. עכ
הדסה יפרח   (12.08.21)
אפשר עם קמח כוסמין?
חזרה לכתבה