|
איתי מגישה לצד הטלה גם סלט ירקות מרענן מה שאומר שאני גם טיבעוני
|
|
|
|
|
אני הולך לפאגו דא צהוו....בברלי הילס
|
|
|
34. די לרצח עגבניות !!! סקוויז???
שמתי לב שבזמן האחרוןבעיקר טבעוניים לא משתמשים במושג לשחוט או לחתוך עגבניה , אלא מבצעים סקוויז או הוספת עגבניה. די לרמח הירקות!
|
|
|
35. כבר לפני עשרות שנים למדתי להכין זאת בארה"ב
סטייק "בן-רגע" |
|
|
(19.04.16) |
צריך בשר טוב חתוך קצת יותר עבה משניצל, לא בכל דבר צריך לדחוף שמן זית!! למרוח מעט שמן על מחבת פסים או מחבת עבה חמה רגילה ולטגן מעט מאוד כי בגלל העובי לא צריך זמן רב. להוציא ולהניח על פרוסת טוסט מלחם לבן, הטוסט יספוג את כל הנוזלים של הסטייק שתובל לפני כן במלח ופלפל. תאמינו לי שלא צריך שום דבר יותר מזה להנאה צרופה ומהירה.
|
|
|
36. מאז הבריאה והגירוש מגן עדן אכלו והתרבו מבשר בעלי חיים וכנף.
תפסיקו לזבל שכל |
|
|
(19.04.16) |
תאכלו כאוות נפשכם ממה שבא לכם ואל תנסו לשכנע אחרים מה לאכול במיוחד כשלא מבקשים ממכם עצה. אז תתחילו לסגור את הפיות המשלשלים שלכם עצות ודברי מוסר.
|
|
|
37. ואל תשכחו לרחוץ טוב ידיים כשחזרתם מחדרי השירותים שמאחור....
מה לשאול את הטבח |
|
|
(20.04.16) |
רחצתם ידיים? - זה מה שתשאלו את הרופא וגם את מועך העגבניות והגימיקים שלו. אני הייתי נגעלת לו ראיתי אותו עושה כך לאוכל שלי.
|
|
|
38. חחח חמודה מי הכריח אותך להכנס לכתבה על בשר? :)
|
|
|
מינוט סטייק של בלדי אחד הבשרים הטעימים לטבעוניים... תנסו גם!
| |