|
כדי שהפסטה לא תידבק עד שהרוטב יהיה מוכן....כדאי קודם להכין את הרוטב.כי ככה אמורים לעשות.
|
|
|
שימו עף אבקת כביסה תנו רתיחה טובה על הגז וזה יצא לבד
|
|
|
|
|
|
|
5. טיפ מספר 3 למי שלא יודע לבשל
לתוך סיר שפוך מים ואחכ פסטה. סגור את הגז, הרם את הטלפון והתקשר לפיצה
|
|
|
להדליק את המזגן איפה? בסלון בחדר השינה או אצל השכנה? ומה עם המאורר ? והחלון הפתוח
|
|
|
7. כדאי גם לחתוך גם עם סכין
תגלו שזה הרבה יותר קל מאשר לחתוך עם כפית
|
|
|
8. האיטלקים לא שמים שמן במי הבישול של הפסטה
זה הופך את פני הפסטה לשמנוניים והרוטב נתפס עליה פחות טוב
|
|
|
|
|
להרטיב את הסכין, הקרש והבצל במים קרירים לפני החיתוך. למי שרגיש במיוחד, ללעוס מסטיק בזמן החיתוך עוזר מאוד.
|
|
|
11. לשתיפת שאריות שרופות - יותר פשוט
לשים סבון כלים ומים רותחים ולתת לזה לעמוד. אחרי ההשריה יתנקה ממש בקלות.
|
|
|
12. שיטה לחיתוך בצל ללא דמעות
יש את המכשירים הפשוטים האלה לחיתוך ירקות, עם הפעלה על ידי חוט או הנעה מצד לצד. צריך לסגור את המכסה לפני החיתוך. אז כשסוגרים בפנים בצל, האדים לא יוצאים ואין דמעות.
| |