אוכל  טעימה מהגליל
15 טיפים שישדרגו לכם את הבישול בבית
טעימה מהגליל
פורסם: 21.06.16, 14:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-12 דיונים
1. פסטה
דני   (21.06.16)
כדי שהפסטה לא תידבק עד שהרוטב יהיה מוכן....כדאי קודם להכין את הרוטב.כי ככה אמורים לעשות.
2. אוכל שרוף בסיר
דני   (21.06.16)
שימו עף אבקת כביסה תנו רתיחה טובה על הגז וזה יצא לבד
3. גילו את אמריקה
k ,   אמריקה   (21.06.16)
4. תודה על הכתבה סוף סוף
אני   (21.06.16)
כתבה לא מפחידה
5. טיפ מספר 3 למי שלא יודע לבשל
Jdjf   (21.06.16)
לתוך סיר שפוך מים ואחכ פסטה. סגור את הגז, הרם את הטלפון והתקשר לפיצה
6. בקשר לחיתוך הבצל
אני   (21.06.16)
להדליק את המזגן איפה? בסלון בחדר השינה או אצל השכנה? ומה עם המאורר ? והחלון הפתוח
7. כדאי גם לחתוך גם עם סכין
שי   (16.09.16)
תגלו שזה הרבה יותר קל מאשר לחתוך עם כפית
8. האיטלקים לא שמים שמן במי הבישול של הפסטה
(04.11.16)
זה הופך את פני הפסטה לשמנוניים והרוטב נתפס עליה פחות טוב
9. קציצות פסטה?!?
(04.11.16)
10. בחיתוך בצל
ויקי   (01.07.18)
להרטיב את הסכין, הקרש והבצל במים קרירים לפני החיתוך.
למי שרגיש במיוחד, ללעוס מסטיק בזמן החיתוך עוזר מאוד.
11. לשתיפת שאריות שרופות - יותר פשוט
ויקי   (01.07.18)
לשים סבון כלים ומים רותחים ולתת לזה לעמוד.
אחרי ההשריה יתנקה ממש בקלות.
12. שיטה לחיתוך בצל ללא דמעות
לילית   (24.07.19)
יש את המכשירים הפשוטים האלה לחיתוך ירקות, עם הפעלה על ידי חוט או הנעה מצד לצד. צריך לסגור את המכסה לפני החיתוך. אז כשסוגרים בפנים בצל, האדים לא יוצאים ואין דמעות.
חזרה לכתבה