אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
קציצות לשבת עם השף אבי ביטון
אבי ביטון
פורסם: 01.07.16, 09:17
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 73 תגובות ב-47 דיונים
1. איזה יופי של מתכונים
כרמית   (01.07.16)
תודה לשף
2. הולך לעשות
ש   (01.07.16)
אדווח איך יצא. מתחיל בעוף
3. אהבתי את המסעדה שלו
אדורה   (01.07.16)

4. שבת שלום
יפה   (01.07.16)

5. אבי אתה תותח
ליאל   (01.07.16)
תודה
6. כל הכבוד אבי ביטון, תמשיך כך, אוהב את האוכל שלך!
(01.07.16)
7. מזל טוב ל YNET ולשף עשה את הצעד הנכון !!!
(01.07.16)
8. במתכון השני, בהנחיות כתוב שאת הרוטב מכינים במחבת,
מישהו   (01.07.16)
וכל התמונות הן של סיר... יופי של התאמה בין הטקסט לתמונות...
9. אבי ביטון יהודי טוב מבשל כשר - לא אשכנזי ברוך השם
(01.07.16)
10. השף אבי ביטון
מינה   (01.07.16)
השף אבי ביטון נהדר! אוהבת את המתכונים שלו. לא פלצני ולא בומבסטי! מבשל אוכל ביתי וטעים.עם חומרי גלם פשוטים, שכל אחד יכול להשיג וגם להכין.
11. אבי ביטון תותח!
ליאור ,   לונדון   (01.07.16)
תמיד רשימת מרכיבים קצרה, הסברים מדויקים- ואחלה תוצאות. תודה
12. הכנתי, אבל החלפתי עוף ובשר
חמלה   (01.07.16)
בחצץ, טיח ותבן. יצא יותר טעים מהמקור וגם מוסרי!
13. אני טבעונית ונעלבתי מזה
אילנית   (01.07.16)
14. אבי מסתבר שאתה רוצה אתה יכול להשתדרג !!
אביב   (01.07.16)
משנה מקום משנה מזל.... לעולם על תזלזל או תנסה להיות פלצני...בהצלחה. !
15. עוף - יופמיזם לאפרוח מעונה ושחוט בן ששה שבועות
לעולם לא עוד   (01.07.16)
כשהאפרוחים נשלחים לשחיטה הם כבר בקושי הולכים, בקושי נושמים. חשבתם פעם איך אפרוח קטן מגיע למשקל של 2 ק"ג ? מהם העיוותים והנכויות הגנטיות שנעשו בגופו (בין היתר, חזה מוגדל פי 4), וכמה סבל זה גורם לו ? בכמה שומן והורמונים ואנטיביוטיקה וזרזי גדילה מאביסים אותו ? אנא גלו רחמים כלפי חסרי הישע. חדלו לאכול גופות.
16. וואי נראה שווה הספגטי מיטבולס!!!!!
טל   (01.07.16)

17. אז תעלבי , בחירה שלך
אורן   (01.07.16)
נודניקים
18. קציצות
חיים בכר   (01.07.16)
נראה לא טעים חבל שלא טעמת מהקציצות שני מכין.וזה לא לשם ההיתפארות
19. נסו את המתכון הראשון עם שרימפ, ואת המתכון השני עם חזיר, תוך
גלי אפשטיין ,   תל אביב   (02.07.16)
הצבעה על החזרת ישראל לגבולות 67...גם יותר שפוי, גם יותר טעים, וגם אשכנזי.

מה עוד צריך.....
20. מה זה משנה אשכנזי או לא????מפגר!!!!
שיקי   (02.07.16)
אנשים חשוכים!!!!
21. כשר מידי לטעמי
בדץ קלמרי   (02.07.16)
22. תתביישו, איך נותנים מתכון שמתאים לתמהונים טבעוניים בלבד?
(01.07.16)

23. קציצות איטלקיות מכילות בערך 50 אחוז גבינה
(01.07.16)
פקןרינו, פרמזן וריקוטה ביחסים שוני . להכניס בזיליקום למשהו לא הופך את זה ...לאיטלקי
24. אדם ירוד - תגובה ירודה. גועל גזעני תת רמה שכמוך
גל   (02.07.16)
25. אוכל עממי מהיר וטוב
הלוי ,   מרכז   (01.07.16)
אוכל עממי לא מנקר את ה עיניים { לא טלה ולא המאכלים המגעילים פירות ים ועוד }
תמשיך כל יום חמשי תן מתכון .
26. לכול
בני   (01.07.16)
לכול הגרבוזוניפ שדורשים להיתפנות מהשטחים הכבושים בואו נתחיל בשייח מונייס כפר ערבי לשעבר וכן הקיבוצים שהוקמו על חורבות כפרים ערבים וגירוש התושבים הערבים קדימה גרבוזונים להיתפנות
27. הסכנה
בן   (01.07.16)
הסכנה האמיתית זה הגרבוזונים השמולנים הארורים שחולמים להרוס את המדינה גרבוזונים שמולנים לא יעזור לכם העם היהודי חיי וקיים לנצח
28. כמה קציצות יוצאות בכל מתכון?
(02.07.16)
29. לא ייתכן
מרצ'ל ,   רומא   (01.07.16)
לא יכול להיות שאכלת בפירנצה ספגטי בתור תוספת לקציצות. זה אולי יכול להתאים לטעם הישראלי אבל זה לגמרי לא איטלקי. דומה למתכונך הוא ה spaghetti with meatballs האמריקאי
30. נראה פשוט מאוד וכ"כ טעים!!
אנסה בהחלט   (02.07.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה