|
1. עכשיו הולכת לנסות רעיון מעולה:)
אורית , |
רחובות |
|
(15.07.16) |
|
|
|
|
|
3. בעיני ריזוטו זה . דביק ולא אכניס לפה אוכל שנראה ככה
למה להרוס פתיתים לא מספיק אורז דביק ודייסתי?
|
|
|
4. פשוט לא נראה טעים לחלוטין. מתכונים לא מגרים בכלל.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9. אחלה מתכונים שניתן להכין בבית
ולא צריך לקנות מטבח חדש ומאובזר בשבילם
|
|
|
|
|
11. סוף סוף מתכונים טובים שקל להתחבר אליהם
|
|
|
12. חסרות עוד קצת תמונות בכתבה
כאילו מסקרים תינוק שנולד חחחח
|
|
|
|
|
14. יש מתכון בלי חלב אם ואיברים חתוכים?
פתיתים זה טעים אבל הרסת אותם עם תאבת הדם שלך
|
|
|
|
|
16. מתכונים שמנים ולא בריאים
|
|
|
במעורב הירושלמי אתה כותב להוציא את הבצל לפני טיגון החזה והכבד, אבל בתמונות הבצל נשאר. מה נכון?
|
|
|
18. המתכון של הריזוטו לא ברור
אלה שלא חזקים במטבח לא יבינו את הסדר ההגיוני של הכנסת המרכיבים למחבת..חסר דיוק גם מבחינת זמני טיגון. חוץ מזה, זה ריזוטו משמין רצח (שמנת מתוקה 38% שומן) שעושה כבד בבטן ולא מזין. הייתי מחליף את השמנת בכפית חמאה, משדרג בעלי מנגולד פרוסים דק, 3 סוגי פטריות קצוצים (יער, פורטבלו, שמפיניון) ויין לבן.
|
|
|
19. לא הולך לי שמנת מתוקה וכוסברה. הפתיתים הגיעו עד אוסטרליה
|
|
|
20. אני מאוד אוהבת את השף אבל המתכונים הללו גועל נפש
|
|
|
על אותו עיקרון אפשר לעשות גם בולונז עם פתיתים. יאמי.
|
|
|
כבדים יש לצלות באש ורק אחר כך ניתן להוסיף בבישול... ויש עוד מה ללמוד.
|
|
|
23. ילדים בד"כ לא אוהבים כבד ובטח לא טחול וגם לא מאכל עב שמנת
|
|
|
24. הריזוטו לא נראה מעורר תיאבון בעיני אבל המעורב
דווקא כן, אם כי אני פחות מתחברת לאכילת איברים כמו טחול, לב ולגבי כבד, תלוי איך מכינים אותו. מעדיפה חזה אבל לפחות זה נראה כמו תבשיל עם פתיתים ולא כמו דייסה עם פתיתים ואני מסכימה עם המשפט על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ומה שלאחד נראה לא טעים לאחר ייראה טעים
|
|
|
25. נו באמת למה להכניס חלקי חיות?
והריזוטו נראה דביקי
מה הבעיה להוסיף בצל פטריות וכו
|
|
|
26. להוסיף בשר אדם פרוס קטן או טחון.
|
|
|
27. נו כבר אולי תשאירו משהו מקורי כמו שהוא
די עם הפלצנות ריזוטו שמנת וכל השאר.
|
|
|
לידיעת האוכלים כשר את הכבד צריך לצרוב על אש חיה לפני שמטגנים אותו כדי להוריד את הדם שבו
| |