אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
פתיתים כמו שלא הכרתם
אבי ביטון
פורסם: 15.07.16, 10:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 40 תגובות ב-28 דיונים
1. עכשיו הולכת לנסות רעיון מעולה:)
אורית ,   רחובות   (15.07.16)
2. פתיתים
ירון ,   יבנה   (15.07.16)
אין על הפתיתים של מאיה
3. בעיני ריזוטו זה . דביק ולא אכניס לפה אוכל שנראה ככה
(15.07.16)
למה להרוס פתיתים לא מספיק אורז דביק ודייסתי?
4. פשוט לא נראה טעים לחלוטין. מתכונים לא מגרים בכלל.
(15.07.16)
5. נראה מעולה.
אחת העם   (15.07.16)
6. מי יבשל לי כזה?
אחחחח   (15.07.16)
7. מביטון לביטון
ביטון   (15.07.16)
אחי אתה תותח
8. חולה עליו
ל   (15.07.16)
9. אחלה מתכונים שניתן להכין בבית
(15.07.16)
ולא צריך לקנות מטבח חדש ומאובזר בשבילם
10. כי את בטח טבעונית!!
(15.07.16)
11. סוף סוף מתכונים טובים שקל להתחבר אליהם
שף ישראלי   (15.07.16)
12. חסרות עוד קצת תמונות בכתבה
צמצם   (15.07.16)
כאילו מסקרים תינוק שנולד חחחח
13. בקיצור
ריין   (15.07.16)
פתיתים עם כל דבר
14. יש מתכון בלי חלב אם ואיברים חתוכים?
קרן   (16.07.16)
פתיתים זה טעים אבל הרסת אותם עם תאבת הדם שלך
15. לא
(16.07.16)
16. מתכונים שמנים ולא בריאים
ש   (16.07.16)

17. משהו לא ברור
(16.07.16)
במעורב הירושלמי אתה כותב להוציא את הבצל לפני טיגון החזה והכבד, אבל בתמונות הבצל נשאר. מה נכון?
18. המתכון של הריזוטו לא ברור
דודי ,   בת ים   (21.07.16)
אלה שלא חזקים במטבח לא יבינו את הסדר ההגיוני של הכנסת המרכיבים למחבת..חסר דיוק גם מבחינת זמני טיגון.
חוץ מזה, זה ריזוטו משמין רצח (שמנת מתוקה 38% שומן) שעושה כבד בבטן ולא מזין.
הייתי מחליף את השמנת בכפית חמאה, משדרג בעלי מנגולד פרוסים דק, 3 סוגי פטריות קצוצים (יער, פורטבלו, שמפיניון) ויין לבן.
19. לא הולך לי שמנת מתוקה וכוסברה. הפתיתים הגיעו עד אוסטרליה
(21.07.16)

20. אני מאוד אוהבת את השף אבל המתכונים הללו גועל נפש
גל ,   פת   (24.07.16)
21. רעיון נוסף
נעמה ,   מרכז   (26.07.16)
על אותו עיקרון אפשר לעשות גם בולונז עם פתיתים. יאמי.
22. כבדים יש לצלות
בתיה ,   מרכז   (29.07.16)
כבדים יש לצלות באש ורק אחר כך ניתן להוסיף בבישול... ויש עוד מה ללמוד.
23. ילדים בד"כ לא אוהבים כבד ובטח לא טחול וגם לא מאכל עב שמנת
דני הצהוב   (27.08.16)
24. הריזוטו לא נראה מעורר תיאבון בעיני אבל המעורב
מישהי   (12.09.16)
דווקא כן, אם כי אני פחות מתחברת לאכילת איברים כמו טחול, לב ולגבי כבד, תלוי איך מכינים אותו. מעדיפה חזה אבל לפחות זה נראה כמו תבשיל עם פתיתים ולא כמו דייסה עם פתיתים ואני מסכימה עם המשפט על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ומה שלאחד נראה לא טעים לאחר ייראה טעים
25. נו באמת למה להכניס חלקי חיות?
גל ,   תא   (13.09.16)
והריזוטו נראה דביקי מה הבעיה להוסיף בצל פטריות וכו
26. להוסיף בשר אדם פרוס קטן או טחון.
ממליץ.   (16.09.16)
27. נו כבר אולי תשאירו משהו מקורי כמו שהוא
urs ,   usa   (16.09.16)
די עם הפלצנות ריזוטו שמנת וכל השאר.
28. הערה
לולי ,   מרכז   (31.10.16)
לידיעת האוכלים כשר את הכבד צריך לצרוב על אש חיה לפני שמטגנים אותו כדי להוריד את הדם שבו
תגובות נוספות
חזרה לכתבה