|
1. יש המון מתכונים תאילנדים טבעוניים מדהימים
אפשר ליהנות מאוכל תאילנדי בלי גופות של גורים בצלחת
|
|
|
מסעדת ״נינגה״ בקו סמוי,חובה לכל חובב אוכל תאילנדי
|
|
|
3. למה לא כשר?! אתם מכשילים את הרבים?!
|
|
|
4. מאיפה הסיר של "עוף מתחת למים"
מאיפה אני משיג סיר דומה?
|
|
|
|
|
6. פרזנטציה מורידה תיאבון
הצילומים והמטבח עצמו מוציאים כל חשק, לא רק לבשל את המתכונים המוזרים המוצגים בכתבה, אלא בכלל ללכת לאכול משהו אחר. מי שערך את הכתבה ומי שהפיק את הצילומים צריך לעבור למדור דיאטה בתור משבית תיאבון.
|
|
|
7. "פיש סוס"? רוטב דגים יא פלצנית
|
|
|
8. אפשר להינות מכתבה בלי תגובות של נודניקים שנולדו מחדש
הבנו, ראיתם את האור. סבבה. רדו מאיתנו, יא מתלהבים. מכיר אנשים שטבעונים כבר 30 שנה, למה הם לא חופרים לי ואתם שטבעונים חודשיים לא מפסיקים?
|
|
|
יותר נעים לעין לכתוב רוטב דגים ולא פיש סוס
סיר ניתן לקנות בנוה שאנן בחנות דרגון ואולי גם במזרח ומערב בכרמל. זה סיר להכנת אורז דביק.
|
|
|
10. איזה יופי של כתבה. למרות שאין מצב שנכין משהו מזה בבית
|
|
|
11. מיכל,מי יבשל לי עוף מתחת למים???
נקרא מעניין אך אינני מבשלת...אשמח לדעת היכן ניתן לקנות מוכן.או מסעדה בארץ...
|
|
|
12. תיקון קטן לכותרת הכתבה +מתכון
"מתכונים מצפון מזרח תאילנד-בא לכם לשבת בטן גב על אי בתאילנד" סורי ,מיכל וקסמן נשמה- אחרי יותר משנה בתאילנד ועוד שני טיולים חוזרים של כמה חודשים...נראה לי שאין אי בצפון מזרח...אם הכוונה שלך לכל אזור הלאנה את מדברת על צ׳יאנג מאי וצ׳יאנג ראי ושם אין איים זה צפון המדינה, ואם בחרת את המזרח יש לך את קטוי קופנגן וקוסמוי אבל הם דרומית לבנגקוק ופטאיה. . ז"א שאין איים בצפון מזרח...ולגבי האוכל אין חוויה קולינרית יותר טובה מהאוכל במזרח..אני יכולה להמליץ על מנה מתוקה ומגניבה שזה אורז לבן שמבשלים אותו רגיל לחלוטין ,רק שמוסיפים לו אחרי הבישול כף אחת של חלב מרוכז (משומר)לכל כוס אורז .. ומגישים עם קוביות של מנגו ... וזה פשוט מעדן מלא אנרגיה ומתיקות ..
|
|
|
13. הכי טעים ומקורי,לנסוע לתאילנד בכל הזדמנות,
המינון המומלץ 2-3 לשנה .,שם אוכלים מגוון מטעמים,דגש על פירות הים,.
|
|
|
14. איפה צפון מזרח תאילנד ואיפה בטן גב בחוף , 1000 ק"מ מרחק
| |