אוכל  בוחרים טעים ובריא
סלמון בסויה ג'ינג'ר ודבש
שף גיא רוזן
פורסם: 15.08.16, 08:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות ב-3 דיונים
1. מעולה! תודה רבה!
(15.08.16)

2. אפשר גם אחרת
פוגני   (18.08.16)
מלח, פלפל שחור גרוס, שום פרוסות, כוסברה, שמן זית, מיץ לימון. דג סלמון ללא עור.
אופן הכנה
מלח, פלפל, כוסברה, שום על זה מניחים את הדג, ושוב כל התבלינים בצד העליון. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, עוטפים את הדג בנייר פרגמנט, לתנור 220מעלות במשך 10 דקות. בתאבון.

במתכון הסה לא צריכים להשתמש ברוטב שאולי נגוע בחידקים. הכל טבעי.
3. מיקרוגל 220מעלות?
(18.08.16)
חזרה לכתבה