אוכל  מדורים  בואו לאכול
רומן של קיץ: מתכוני תאנים
מיכל וקסמן
פורסם: 02.08.16, 09:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-9 דיונים
1. אחלה של מתכונים, חלק מהם ינוסה כבר בסוף השבוע!
(02.08.16)
2. מתכון שלמדתי מכלתי.
הרשלה   (02.08.16)
במקום למלא בבשר , לשים חתיכה של גבינה צפתית ולאפות
מ ע ד ן ןןןןן
3. מומלץ קונפיטורת תאנים. מעדן
השף הרושף   (02.08.16)
בערך קילו וחצי תאנים,חתוכות לרבעים
חצי קילו סוכר (לא צריך יותר)
מקל וניל
לבשל על אש קטנה ,מומלץ בסיר כבד כשעה וחצי עד שעתיים
רבע שעה לפני שמורידים מהאש תוסיפו לימון סחוט
תבלו
4. כתבה מעולה. תודה
אלכס ,   נהריה   (02.08.16)
זאת בדיוק העונה של התאנים. תודה על הכתבה! זה היה מושלםםםםםם
5. שוק שלמה אפויה רק חצי שעה?
(02.08.16)
זה אפילו לא רייר. משהו חסר כאן
6. לאחרונה צעיר נשלח לכלא משום שכיבה סיגריה על ארנב
טלה הוא תינוק ,   של כבשה   (03.08.16)
איך כלי תקשורת שמתיימר ללחום נגד תועבות חברתיות כדוגמת גזענות, שנאת נשים, הומופוביה ואפילו התעללות בבעלי חיים (יש לכם תגית בנושא), נותן במה לסאדיסטית חסרת לב שמלמדת את קוראיה איך להתעלל בגופה של גור קטן וחסר ישע שנכלא, פוטם, עונה ונשחט בברוטאליות. כבר נגמרו לי הדמעות.
7. פשע לבשל תאנים
רק טבעי עם פטה   (03.08.16)

8. תאנה הפרי האוטימטיבי... וגם אוכמניות כחולות מדורגות גבוהה
(03.08.16)
התצלום עם בשר הטלה חוטא לאמת כי הירקות והתאנים לא עברו צליה כנדרש אלא התווספו לאחר מעשה; כל זאת כדי לקבל צילום יפה? לא מתאים לך מיכל כי את מאוד מקצועית (-:

וכעת אלך לאכול תאנה עסיסית (גם מוקפצת עם חמאה וקלבדוס מעולה)

מספר 6..אתה טרלללה......האנמיה שבשה את דעתך
9. lol, have a beer, chill out
ben ,   Canada   (17.08.16)
חזרה לכתבה