אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס" - כך תכינו טארט טאטן
רועי חנין
פורסם: 31.08.16, 15:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-7 דיונים
1. למה לעבוד קשה - מלוואח במקום בצק עלים, כבר חתוך
רעב   (31.08.16)
2. לקחתם קונספט של TASTY והפכתם אותו דלישס
ממש כמו סינים   (31.08.16)
3. עדיף חמאת קוקוס ואז גם חוסכים התעללות בפרות
חומר למחשבה   (31.08.16)
אם אפשר להנות מאוכל מבלי לגרום שואה לחיות, אז למה לא בעצם ?
4. רק אל תתפלאו למה אתם לא מרזים ולמה הכרס גדלה
יא בטטות   (31.08.16)
5. כל המתכון לא נכון
(01.09.16)
בסירטון רואים שהמחבת היא לא טפלון אלא מחבת מברזל כבדה. מחבת טפלון לא מתאימה להיכנס לתנור בדרך כלל רצוי מאוד מחבת נירוסטה עגולה. מספר 26. ולמה אתה לא רושם לא לכמה אנשים המתכון ולא את גודל המחבת ? 20, ,24 26, או 28 או אולי 32? לפי הצילומים נראה שהמחבת בגודל 20 והמתכון הוא מקסימום ל 2 אנשים.
את הטופי - או הקרמל מכינים עם סוכר בלי מים ולא מערבבים אותו. הוא נמס גם בלי מים בחימום ורק אחרי שהסוכר הופך לשזוף, מוסיפים 50 גרם חמאה ו100 מ"ל שמנת מתוקה ומבשלים קצת. מורידים לרגע מהאש ומניחים פנימה חצאי תפוחים מקולפים ומגולענים כשהחלק החתוך שלהם כלפי מעלה ונותנים להם קצת להתבשל עם הרוטב על אש קטנה במחבת סגורה. מורידים מהאש ומצננים קצת ואז עוטפים את עיגול המחבת בבצק העלים כמו בהמשך ההסברים שלך ואופים בתנור. וכשהופכים את הטארט יוצא מעדן בצבע הדבש הכהה ומגישים עם גלידה, וקצפת של שמנת מתוקה או עם רוטב וניל. מספיק ל 6 אנשים במחבת בגודל 26.
6. שם זן התפוחים
כוכב ,   צפון   (02.09.16)
שם זן התפוחים הוא Granny Smith ע"ש הסבתא האוסטרלית שבגינתה צמח עץ התפוח המקורי. https://en.wikipedia.org/wiki/Granny_Smith
7. ומה עם זה שמופיע פעמים סוכר בסרטון, אבל במתכון רק פעם אחת...
הילה ,   המרכז   (01.10.16)
YNET, חבל שאתם לא בודקים לפני שאתם מפרסמים...
חזרה לכתבה