אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
כבד עוף: זול, טעים וקל להכנה
אבי ביטון
פורסם: 26.08.16, 10:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 107 תגובות ב-57 דיונים
1. עוד מעט הטבעונית התורנית תספר לנו סיפורי מעשיות
(26.08.16)
2. אין שום דבר "ישראלי" בכבד של יצור חי. זו אותה שיטה ידועה
מוותרת על ,   גרימת סבל   (26.08.16)
ומוכרת להתעלם מההתעללות האכזרית בחסרי הישע בתעשייה שמבוססת על עינויים ברוטאליים ושחיטה המונית של גורים וגוזלים.
נאמר שזה "ישראלי", יהודי, מסורתי, מתאים לחג או לאביב, מזכיר את המטבח של סבתא, ושאר מניפולציות רגשיות.
פיטום של תינוקות עד למצב שהם מנופחים וגוססים ושיסוף גרונם בזה אחר זה כאשר הם מפרכסים וצווחים באימה - נשים הגונות ומוסריות לא נותנות יד לזוועה הזו.
3. כדי שהכבד לא יהיה "כבד" אסור לשרוף אותו על האש!
(26.08.16)
4. אבי
אילנה   (26.08.16)
השבוע הכנתי את המתכון שפירסמת שמורכב מבשר טחון חומוס וטחינה וקיבלתי המון מחמאות.בני ביתי לקקו את האצבעות.אבי ,המשך לפרסם את מתכוניך. הקלים הפשוטים אךת הטעימים מאד.
5. גם לא בריא בלשון המעטה
גיל ,   פת   (26.08.16)
וגם אוכלים חיות
6. אבל אתה בעצמך משיב לשאלה שלא מדובר באוכל ישראלי משום שמקורו
מנחם   (26.08.16)
בתפוצות.

אוכל ישראלי אמיתי הוא הז*ן של ב*ב*. כולנו אוכלים אותו דרך ישבנינו
7. לא מוסיפים סוכר.
פולני ,   מרכז   (26.08.16)
הבצל מוסיף מספיק מתיקות לכבד הקצוץ.
8. הכנתי שבוע שעבר
מיקי   (26.08.16)
ויצא פגז
9. אני מת על כבד
ש   (26.08.16)
10. סוף סוף
(26.08.16)
גם משהו שאפשר להכין בבית
11. יש נטייה להניח שמקור הלחמה בעג'ין הוא טורקי -
יוסי ,   רמת גן   (26.08.16)
אבל לכל מדינה באגן הים התיכון גרסה מעט שונה .
12. בושה לעשות את זה עם פיתות !
יוסי ,   רמת גן   (26.08.16)
13. דברים שאמר ד"ר אלכס הרשאפט
(26.08.16)
"הזדמן לי להיות בבית מטבחיים, ראיתי בעלי חיים מבועתים, דחוסים בצפיפות איומה וממתינים למותם, בדיוק כמו בני משפחתי במחנה ההשמדה טרבלינקה. ראיתי את אותה מכניקת הרג יעילה וקרה כמו בטרבלינקה. ראיתי את הערימות המסודרות של לבבות, פרסות וחלקי גוף אחרים, שכל כך הזכירו את ערימות השיער היהודי, המשקפיים והנעליים בטרבלינקה".

אלכס הרשאפט הוא ניצול גטו ורשה וידיד אמת של ישראל.
14. זה חייב להיות עגל, או שאפשר להשתמש בחלקי גופה של פרה בוגרת
קרנאZי   (26.08.16)
15. גייהקטע לייבער,כבד קצוץ פולני.
דב בינדר ,   יהוד   (26.08.16)
אמא שלי היתה לפעמים מכינה את זה ואז לא אהבתי את זה אבל היום אני אוהב את זה מאוד.
16. הכי טוב לטגן את הכבד עם חמאה
משה   (26.08.16)
17. אוכל ישראלי זה רק אוכל כשר, והזבל הזה לא קשר = לא ישראלי!!
יהודה   (26.08.16)
18. כבד אך ורק שרוף על אש גלויה אחרת לא למאכל אדם אלא לבהמה בלבד
אפרים   (26.08.16)
19. עגין זה בצק בערבית ותפסיקו להיות פלציפנים גם פלאפל וחומוס
עומר   (27.08.16)
20. לא צמחונית אבל
ק   (26.08.16)
כל המחלות של החיה עוברות דרך הכבד..לא בריא
21. כבד קצוץ אשכנזי
אני   (27.08.16)
אם כל הכבוד לאבי בכבד קצוץ לא מוסיפים סוכר. ביררתי אצל הקבוצה הפולנית והם קראו להוספת סוכר לכבד קצוץ חילול הקודש. לכבד מטוגן בבצל מוסיפים יין או ריבה או אוכלים ליד ריבת בצל. לתשומת לב השף
22. הצעות מצויינות והכל נראה מעולה וטעים ביותר!
כבד עוף זה ט ע י ם!   (26.08.16)
23. זול בקניה אבל יקר בהוצאת על בריאות אח"כ
zuk ,   k   (26.08.16)
24. די לבשר!!!!!
קוזו אוקמוטו   (26.08.16)
תהיו צמחוניים או טיבעוניים זה יותר בריא וטעעים!

נשלח מהאייפד שלי
25. ורצוי גם לפזר טחינה גולמית ממעל...
דוה ןיבור בהפוכה   (26.08.16)
26. לא נוגע בכבד עוף שאינו אורגני; הבקר (מפתיע) לא בעייתי
(26.08.16)
בדיוק הכנתי כבד בקר מוקפץ עם בצל ושמן דקלים אדום לדרגת מדיום; טהרנים תרגיעו.. השמן מגיע מאפריקה לא מאסיה היכן שפוגעים באורנגאוטן וכורתים יערות ומבוסס על סחר הוגן. טעים מיוחד ועשיר בבטא קרוטן
27. כבד לא אוכלים בפיתה
(26.08.16)
כבד אוכלים עם פירה ושותים כוס יין אדום
28. זבלים!!!
תמר   (26.08.16)

29. 2 & 5, where're YOUR "morals" in regards to The Monkeys,
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (26.08.16)
The Field Animals you Slaughter, The Raping of The Trees, ETC, ETC, ETC, ???
30. מעשה בבטן רטושה שמילאוה נוצות
בשר זה פוגרום   (27.08.16)
מעשה בנחיריים ומסמרות, בגלגלות ופטישים,

מעשה בבעלי חיים שחוטים שנתלו במרישים,

ומעשה בתינוק שנמצא בצד אמו הַמְדֻקָּרָה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה