אוכל  נבחרת השפים  ננה שרייר
ננה שרייר מכניסה פלפל לאוכל
ננה שרייר
פורסם: 12.09.16, 08:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-13 דיונים
1. מה היא מפטפטת כל כך הרבה? איפה את המתכון במאמר? למה את לא יכ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (12.09.16)
מה היא מפטפטת כל כך הרבה? איפה את המתכון במאמר?
למה את לא יכולה להיות כנה ולדבר על ה"תוספים" שהטבעונים, צמחונים, חייבים להוסיף למזונות הטבעוניים \ צמחוניים על מנת לקבל את הטעם, המרקם, הצבע, וכו '? אז מה לגבי הכימיקלים שאלה מכילים ? האם אלה בריאים? - המגמה המזויפת ...!
2. מקסים ומעורר תיאבון ! תודה
(12.09.16)
3. תודה על הכל, הכנתי יצא מעולה
עידן ,   תל אביב האדומה   (13.09.16)
4. תותחית על! מכינה אוכל ט ע י ם יאמי! וטבעוני כמובן
טל   (13.09.16)
5. איכס. מילא שהיא טבעונית אבל למה להעניש את הלקוחות
(13.09.16)
דווקא היה טעים שם.. פעם.. לפני שהיא הפכה להיות קיצונית :(
6. תודה תודה תודה
את מקסימה   (13.09.16)
7. אכלנו את העשבים המגעילים אצלה. never again
כמה יחסי ציבור   (13.09.16)
8. ואו איזו מילפ רצינית
(13.09.16)
9. אפשר לקבל מתכון רשום של הפילאף? אי אפשר להבין מהכתבה. תודה.
אורית   (13.09.16)
10. פשוט לא טעים...
אורית   (13.09.16)
אכלתי במסעדת ננה. היה פשוט לא טעים. ניחא שאין בשר אבל מה עם מלח? תבלינים? למה הכל נראה כאילו כבר אכלו את זה...
11. ננה בננה
(14.09.16)
כשעושים משהו בחצי לב ופה אז זה גם נראה ככה. בדיוק כמו המתכון שלך לפילאף שלאף אחד אין זמן מספיק לקרוא אותו ולהבין מה שאת רוצה.
וטבעונות ופליאו וצמחונות זה הכל מודה שלא תוביל את אף אחד לאף מקום. הכל כבר היה וחוזר על עצמו כי משעמם לאנשים ואין להם מה לעשות בחיים. לאכול רגיל ומהכל בכמות סבירה ולפי צרכי הגוף זה מה שבריא ולא הקישקוש על טבעונות וצימחונות ופליאו ועוד.
12. הקטע של המתכון. לא ברור. לא נוח.
א   (14.09.16)
ובכלל, הכל מהר מידי.
13. אבל איפה האוכל?
שלום   (14.09.16)
חזרה לכתבה