אוכל  מתכונים לראש השנה  בשר
סבתא בישלה ארוחת חג: מתכון לראש השנה
מיכל וקסמן
פורסם: 27.09.16, 09:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-14 דיונים
1. מדהים, פשוט מתכון מעורר תיאבון!
(27.09.16)
2. לא הבנתי את החלופות בירקות
גלית   (27.09.16)
כך למשל מה מחליפים ה:

4 קישואים קטנים ומוצקים מאוד ו-1 שורש סלרי? את כל הירקות הרשומים מעליהם?

תודה רבה
3. שבעה ירקות לא שבע
iris   (27.09.16)
4. למה האוכל שרוף?
אמא ,   מרכז   (27.09.16)
5. אפשר מתכונים של הריבות שמופיעות בתמונה בבקשה?
סרגיי   (27.09.16)
6. חחח, הרגת אותי מצחוק - "לא לוקח הרבה עבודה להכין"
אוהד   (27.09.16)
7. לא לשכוח
מקי סכינאי   (27.09.16)
לא לשכוח לבלבל את החלמונים בון אפטיט
8. מגעיל שרוף מה טעים פה
יפה ,   חיפה   (27.09.16)
9. מרוקאים עם אוכל מלא סוכר....
מני ,   י-ם   (27.09.16)
אז מדוע המרוקאים מלגלגים על -געפליטע פיש עם סוכר של האשכנזים. מה שלרוב זה בכלל לא נכון. הרי המרוקאים אוכלים הכל מתוק. בשר עם פירות יבשים מתוקים. ועוד ועוד... על זה נאמר: "קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים".
10. נראה אדיר, רק אל תגזימו הנה שיטה לאכול להנות ולא להגזים
(28.09.16)
המומחים הכי מפורסמים לתזונה המליצו בשידור הטלוויזיה על הדיאטה שתראו.
את השידור וההסברים והמומחים שממליצים תראו בגוגל "הדיאטה של המקובל"

מצחיקים אותי כל סוחרי כדורי ההרזיה שהדיאטה הטבעית הזאת חיסלה להם את מכירת הכדורים, אז הם רושמים פה בלופים, הבלים ודיסלייקים נגד הדיאטה הזאת שהעיפה לי יותר מ-30 ק"ג. תתעלמו מהם, הם פאטתיים עד כדי רחמנות.

ממליצה שתראו את השידור וההסברים בגוגל "הדיאטה של המקובל" הכל מכינים לבד בבית מירקות ודגנים, ללא הוצאות, דיאטה בריאה וקלה. ושיתפוצצו הקנאים.
כיף לי לקבל מחמאות כל פעם והרבה מחמאות.

תסתכלו בלוח יש שידור חוזר בחגים.
11. מיכל ווקסמן,
(28.09.16)
קראתי בעיון את המתכון שלך ואז התחלתי לחשב: יצא שצריך לבשל את התבשיל השרוף הזה 7 שעות ו10 דקות. לא מאמינה שעבור תבשיל כזה צריך כל כך הרבה זמן מה גם שהוא יוצא שרוף ויבש כמו נפחא, בלי שום ויטמינים וגם לא מינראלים יותר. וכמויות המלח שנשארו ב"מזון" הזה לאחר ייבוש הנוזלים הן עצומות. מלח לא מתאדה בבישול רק המים וכל כמות מלח ששמתם בבישול שמתאדים אחר כך ולא נשאר מהם כלום, הופכת את המתכון למלוח יותר.
גברת ווקסמן. מציעה לך לקנות את הספרים של הקורדון בלו וללמוד קצת בישול או ללכת למסעדה בגרמניה - אבל מסעדה טובה, ולבקש לעשות שם קצת עבודה מעשית ואז אולי תלמדי לבשל כי את לא יודעת לבשל. וזו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה במתכונים שלך. העיקר שאת מפורסמת וזה הכי חשוב כי את לא מאמינה באמת שאנשים ילכו לבזבז בערב חג למעלה מ 7 שעות על תבשיל שיוצא שרוף בסוף. שלא לדבר על הצילומים הגרועים שלך שמנסים להסתיר שאין שום קשר בין מה שכתבת בכתבה שלך ובין מה שאת מציעה כאן : היכן הסיר שלך עם המכסה שהולך לתנור? ומה עם החבושים השרופים? מי עושה ריבות חבושים היום? זה עוד מהתקופה של דוב יוסף החבושים כי לא היה מה לאכול בארץ. לחבושים יש מירקם של חול!
12. זה נראה מה זה מגעיל או הצלומ
(28.09.16)

13. אוכל מרוקאי:
שולה   (28.09.16)
ליטר שמן אבקת מרק כמון קינמון? לפח
14. איך אפשר לקרוא לזה מלא אהבה, כשיש פה בשר?
מיקי   (29.09.16)
איפה בשר מסתדר עם אהבה? בשר זה הרג, אין פה שום אהבה. אהבה לרצח אולי.
חזרה לכתבה