אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
קריאה אחרונה לבשלנים: מנות חג מהירות
אבי ביטון
פורסם: 30.09.16, 08:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-14 דיונים
1. צלייה לדרגת רייר והשארה לכמה שעות?!!? סכנת נפשות!
מליסנדרה ,   מגדלור   (30.09.16)
צלייה כל כך קצרה משמעותה שאנחנו משאירים את הבשר חי!!! לצלייה אנחנו חייבים להוציא את הבשר מהמקרר שיגיע לטמפרטורת החדר. ומאחר והבשר נותר ברובו חי החיידקים מתעוררים ומתחילים להתרבות. והיכן הבשר ממתין למנה? בחוץ על השיש שיהפוך לסכנה? או להכניס למקרר שיהפוך גומי!?
2. איזה רעיון מגניב, תודה לך אבי!
(30.09.16)
3. אני מתגעגע למסעדה שלך
חן ,   תל אביב   (30.09.16)
4. ביטון יא פטיש
חחחחחח   (30.09.16)
יפה לך
5. הרבה יותר טעים לבשל בחלב
מאגר   (01.10.16)
6. הדלעת/כרישה נראים מעניינים. יש רעיונות לירקות שאפשר לשים עוד
אני   (30.09.16)
אני מנסה ללמוד עוד דרכים להכין ירקות בתנור והדלעת/כרישה נראים על הכיפאק, אבל אני והמשפחה שלי לא ממש נאכל עוף. יש לכם רעיון לירקות שאפשר להוסיף במקום העוף? מה יכול לעבוד ? תודה!
7. למה כל בשר? בשר =התעללות ורצח
(01.10.16)
8. עוף בתה
דבי   (01.10.16)
ראשית תודה עך המתכונים, נראה טעים. בסרטון המצורף נראה שיש בנוסף לענפי הטימין, עוד תבלינים, מה הם?
9. אהבתי
מיכל   (01.10.16)
במיוחד את התה בעוף
10. באת לי טוב
(01.10.16)
עם המתכונים האלה. תודה
11. נראה נפלא! אשמח לגרסאות טבעוניות!
מיקי   (01.10.16)
12. מי שמתעלל בבעלי חיים בראש השנה, שיהיה לו רע כל השנה
גלינה   (01.10.16)
תפסיקו להיתמם. אתם יודעים בדיוק כמה סבל וכאב אתם גורמים.
13. ארוחת חג לא כשרה ? פספסתם את המטרה
אביעד ,   מרכז   (01.10.16)
מי שרוצה להבין לעומק למה זה לא כשר, שיראה את ההרצאה של אסא קיסר:
https://youtu.be/WsPmKue5mFI
14. חיה בצלחת זה חג ? זה חג רק אם לא חושבים....
חג שמח   (01.10.16)
חזרה לכתבה