|
1. צלייה לדרגת רייר והשארה לכמה שעות?!!? סכנת נפשות!
מליסנדרה , |
מגדלור |
|
(30.09.16) |
צלייה כל כך קצרה משמעותה שאנחנו משאירים את הבשר חי!!! לצלייה אנחנו חייבים להוציא את הבשר מהמקרר שיגיע לטמפרטורת החדר. ומאחר והבשר נותר ברובו חי החיידקים מתעוררים ומתחילים להתרבות. והיכן הבשר ממתין למנה? בחוץ על השיש שיהפוך לסכנה? או להכניס למקרר שיהפוך גומי!?
|
|
|
2. איזה רעיון מגניב, תודה לך אבי!
|
|
|
|
|
|
|
5. הרבה יותר טעים לבשל בחלב
|
|
|
6. הדלעת/כרישה נראים מעניינים. יש רעיונות לירקות שאפשר לשים עוד
אני מנסה ללמוד עוד דרכים להכין ירקות בתנור והדלעת/כרישה נראים על הכיפאק, אבל אני והמשפחה שלי לא ממש נאכל עוף. יש לכם רעיון לירקות שאפשר להוסיף במקום העוף? מה יכול לעבוד ? תודה!
|
|
|
7. למה כל בשר? בשר =התעללות ורצח
|
|
|
ראשית תודה עך המתכונים, נראה טעים. בסרטון המצורף נראה שיש בנוסף לענפי הטימין, עוד תבלינים, מה הם?
|
|
|
|
|
|
|
11. נראה נפלא! אשמח לגרסאות טבעוניות!
|
|
|
12. מי שמתעלל בבעלי חיים בראש השנה, שיהיה לו רע כל השנה
תפסיקו להיתמם. אתם יודעים בדיוק כמה סבל וכאב אתם גורמים.
|
|
|
13. ארוחת חג לא כשרה ? פספסתם את המטרה
מי שרוצה להבין לעומק למה זה לא כשר, שיראה את ההרצאה של אסא קיסר: https://youtu.be/WsPmKue5mFI
|
|
|
14. חיה בצלחת זה חג ? זה חג רק אם לא חושבים....
| |