אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה מלמד להכין פסטה מושלמת
שגב משה
פורסם: 16.10.16, 08:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 101 תגובות ב-43 דיונים
1. יפה רגב, בדיוק המתכון שהיה חסר לי לחג! בתאבון לכולם!
(16.10.16)
2. 13 garlic cloves wtf
2 in enough   (16.10.16)
3. לא צריך לרצוח חיות ולאכול את הגוויות שלהן בשביל לאכול טוב
אבי   (16.10.16)
4. בתאבון למי שיאכל פסטה ובתאבון למטיפעונים שיכאלו להם את הראש.
חיים   (16.10.16)
5. רחמנות על החיות
אורית   (16.10.16)
רחמנות
6. כזה שף גרוע
אלעד   (16.10.16)
רק פוזה
7. עוד אחד שהפך דתי, הזוי
haim   (16.10.16)

8. סיר לחץ
קרן   (16.10.16)
היי,

אפשר ללא סיר לחץ?
9. לא לשכוח מטף כיבוי על יד
קאטו   (16.10.16)
10. ואם אין סיר לחץ?
נעמה   (16.10.16)
אפשר בלי סיר לחץ?
11. אוכל
אבי   (16.10.16)
אדון שגב תתחיל לבשל אוכל ואל תעביר את הפרימטיביות שלך בלחפש חמסות את זה תשאיר בבית שלך ולא על גבי מסך הטליויזיה .
12. ניידת כיבוי בטח ממתינה בחוץ חחח
גרישה אלנה יורי יבגנ   (16.10.16)
H3
13. תפסיקו להעתיק מהתוכניות שלי תהיו יצירתיים
גימי   (16.10.16)
14. ומה את רוצה שנאכל עשבים ?אז יבואו הירוקים ויגידו אין חמצן
בני   (16.10.16)
אתם נפלתם על השכל אוכל זה קיום וחיות נועדו לספק לנו את הצורך להנות מהם גם לבשר וגם לגבינות מאידך ולא נאכל מהם הם יאכלו את עצמם
15. .יפה
טליייייי   (16.10.16)
תיראו איך סיסי במיצרים חיסל 100 מחבלים בכמה שעות ככה נילחמים בטרור במדינה שאין שם גרבוזונים שמאלנים נושכיי כריות בצלם בגץ שלטם עכשיו 4 אימהות 4 סבתות בוזי ציפי שלי מירב גלאון סתיו כבל וכול היפיי הנפש כול הכבוד סיסי תיגלוש קצת כמה גיחות לעזה
16. וידוייה של טבעונית על הנזקים העצומים שנגרמו לה לבריאות.
(16.10.16)
תחפשו באינטרנט את Lierre Keith
סופרת אמריקאית שהייתה טבעונית מעל 20 שנה וחזרה לאכול בשר.
לאחר מכן היא כתבה את הספר המיתוס הצמחוני.
היא מדברת על כך שטבעונות לא מוסרית בכלל
מכיוון שהיא גורמת נזקים עצומים לחיות השדה.
בנוסף היא כתבה בספר על הנזקים העצומים שטבעונות גרמה לה לבריאות
ביניהם מחלות דלקות במפרקים ועוד הרבה מאוד בעיות אחרות.
הספר שלה מומלץ גם לטבעונים שחווים בעיות בריאות
ורוצים לשקם את איכות החיים שלהם.



17. בדוכן אוכל הרחוב של שגב המחירים יקרים ופלצניים !
שוקו ,   מרכז   (16.10.16)
האוכל לא משהו והמחירים בשמיים
מי שהולך לשוק הכרמל בטח ינגב חומוס או יאכל סביח
מי שנכנס למסעדה של שגב עובר שוד לאור היום
18. אוי לא מה זה המתכון הזה?
gio   (16.10.16)
מה עם בצל ?תערובת של בשר בקר וחזיר
19. שגב בכרתים
ישראלי בכרתים   (16.10.16)
שגב עכשיו בכרתים עם סנדרה והילדים
20. כדי להכין פסטה טובה, לא צריך עבודה של חצי יום...
אנין טעם   (16.10.16)
...כשאיטלקי יוצא בהעבודה, הוא מצלצל לאישתו ומודיע לה שהיא יכולה לזרוק את הפסטה לסיר המים הרותחים. 8 - 10 דקות (לפי דרגת הקושי המועדפת) והפסטה מוכנה. האיטלקיות יודעות להכין בזמן הבישול את הרוטב המועדף וגם את תוספת הבשר הטחון על שלל תבליניו, השום והגבינה המגורדת.
21. במתכון כתוב 2 ליטר עגבניות מרוסקות במקום 2 קופסאות
gיא   (16.10.16)
רבאק
22. "מאמא פסטה", מחכה ל"משלוח" לבלפור...
ישראלי וותיק   (16.10.16)
23. נראה אותו במנות וקינוחים טבעוניים
(16.10.16)
24. איטלקיה מכינה בבית ב-20 דקות פסטה מעולה בלי פוזות
אופיר ,   הרצליה   (16.10.16)
באמת מספיק עם הכותרות הפלצניות.
מניסיון של שנים רבות.
25. זה מתכון מצוין אבל יותר מדי מלח - הטעם כבר מרוכז מהיין בתוספ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (16.10.16)
זה מתכון מצוין אבל יותר מדי מלח - הטעם כבר מרוכז מהיין בתוספת המלח מהמלח בבישול שלכם של הפסטה (מדוע המלח במי בישול הפסטה ???) - זה כבר יותר ממחצית קיצבת המלח היומית עבור גוף בכל מנה?
מתי השפים האלה ילמדו איך לבשל כמו שצריך ???
אגב, את הפסטה הכי טובה היא פשוט עם רק רוטב עגבניות ובזיליקום וללא מלח או עם מעט מאוד!
26. למה לא פרסמתם את שלי רובנשטיין
שמוליק   (17.10.16)
יש כתבה מושלמת בממון של ידיעות על 5 המסעדות היקרות בישראל .
כל מילה שם בסלע .חבל שלא פרסמתם את הכתבה
27. "פסטה מושלמת״ לפי ה"שף" שגב משה =
(16.10.16)
פסטה יבשה בחבילה, רוטב עגבנית מקופסת שימורים אם כמה שיני שום וגוש בשר שבושל בסיר לחץ...
28. מסננים תגובות..!!
(16.10.16)
29. טבעונים עם הזמן משתגעים..
חוסר בוטמין b12דפק ל   (17.10.16)
30. בצל שום בשר טחון שמן זית. עגבניות +רסק +עשבי תיבול אש קטנה..
למה לסבך ולהרוס?   (17.10.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה