ממש לא. אני לא אדם מרשים. ממש לא. אני פשוט אדם כנה. לא השתמשתי במילים מקצועיות אלה במילים פשוטות שמתארות את מה שהרגשתי כשראיתי את הכתבה. אז הנה אגיד שוב בצורה יותר בונה ומתחשבת: יכול להיות שישי לך ידע קולינרי מדהים, אבל מרגיש כאילו לא עשית מינימום תחקיר. אתה רוצה לעשות אומנות תקדיש לזה את אותו הזמן שהקדשת ללימודי הקולנריה ואל תמעיט בערכה של אומנות. אתה לא צריך תואר. אתה פשוט צריך לעשות מחקר, לקרוא אומנות, לראות אומנות - ואז, תוך כדי, לעשות אקספרימנטים. כרגע התערוכה והאובייקטים שבה כל כך חד מימדיים וחד שכבתיים. גימיק וזהו. תעבוד מהלב. אני אדם סופר פשוט שמעריך אוכל ואומנות, וזה הכל :))) בהצלחה!
|