אוכל  מדורים  חדשות האוכל
קלה לעיכול: תערוכת אוכל ואמנות
ynet
פורסם: 13.10.16, 14:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-5 דיונים
1. אומנות?
נין   (14.10.16)
אהלן אלכסנדר, זה אולי "אומנותי" אבל אין לזה שום קשר לאומנות עכשווית. גם הדרך שבה אתה מדבר על המוצגים שלך היא חלולה וריקה - חסרת תוכן וגימיקית. ועוד דבר - כדאי לדעת את ההבדל בין מיצג למיצב.
2. חסר תוכן
בננה   (14.10.16)
אומנות חסרת תוכן. אומנות הפנינג בסגנון לכל המשפחה.
3. רגע זה לא זה שניסה לפתוח מסעדה מולקולרית
אייל   (15.10.16)
ב-400 ש"ח לבן אדם ומאז אף אחד לא שמע עליו?
4. רגע זה לא זה שניסה לפתוח מסעדה מולקולרית
אייל   (15.10.16)
ב-400 ש"ח לבן אדם ומאז אף אחד לא שמע עליו?
5. תשובה
נין   (15.10.16)
ממש לא. אני לא אדם מרשים. ממש לא. אני פשוט אדם כנה. לא השתמשתי במילים מקצועיות אלה במילים פשוטות שמתארות את מה שהרגשתי כשראיתי את הכתבה. אז הנה אגיד שוב בצורה יותר בונה ומתחשבת: יכול להיות שישי לך ידע קולינרי מדהים, אבל מרגיש כאילו לא עשית מינימום תחקיר. אתה רוצה לעשות אומנות תקדיש לזה את אותו הזמן שהקדשת ללימודי הקולנריה ואל תמעיט בערכה של אומנות. אתה לא צריך תואר. אתה פשוט צריך לעשות מחקר, לקרוא אומנות, לראות אומנות - ואז, תוך כדי, לעשות אקספרימנטים.
כרגע התערוכה והאובייקטים שבה כל כך חד מימדיים וחד שכבתיים. גימיק וזהו. תעבוד מהלב. אני אדם סופר פשוט שמעריך אוכל ואומנות, וזה הכל :))) בהצלחה!
חזרה לכתבה