אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
יצאת קציצה: 2 מתכונים לקבב מנצח
אבי ביטון
פורסם: 21.10.16, 08:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 79 תגובות ב-38 דיונים
1. שיסלחו לי הרומנים, אבל הקבב בעירקי הרבה יותר טעים!
(21.10.16)
2. להחליף חזיר בהודו? ברצינות?
(21.10.16)
תמשיך לספר לעצמך סיפורים שמה שהכנת טעים.
3. טבעונות גורמת נזק חמור לבריאות.
(21.10.16)
אין מה לעשות האדם הוא אוכל כל
וזקוק לבשר בשביל בריאות תקינה.
רק היום פורסמה כתבה בידיעות אחרונות על אמהות טבעוניות
והנזק החמור שנגרם לתינוקות שלהם כתוצאה מתזונה טבעונית.
תקראו בעצמכם.
4. אם מישהו היה הורג את הכלב או החתולה שלכם
אטימות ורשעות ,   של קרנאזים   (21.10.16)
מעניין איך הייתם מגיבים
5. אחלה מדור, תודה
חן   (21.10.16)
טבעונים, תנוחו
6. שקט. לא פנו אליכם. חוצפנים
הכל בסדר   (21.10.16)

7. בפלורנטין האוס טי בון אסיאתי משתלם
יוסי ,   תא   (21.10.16)
גם יותר זול וטעים
8. קבב רומני צריך ללוש אחרי ההמלחה כדי לפתח את הmyosin
תומר הנחמד מכולם   (21.10.16)
כשהבשר קר מאוד כדי לא למרוח את השומן.
הקבב הוא למעשה נקניקייה בלי casing.
בלי הלישה עד שהבשר נדבק לעצמו, המרקם לא מתקרב.
9. זה לא קבב רומני.זה כאילו.
תיקון   (21.10.16)
-תרנגול הודו?הרומנים לא שמעו על זה.
-מים?חייב ציר בקר.אם אין,מרק עוף סמיך.
לפחות 4\3 כוס .
-הבשר חייב להיות שמן.משהוא כמו 30 אחוז.
-איפה הטימין?אפשר לקנות בלגעת באוכל
תבלין לא רע לקבב רומני.
-על הסודה לשתיה חיבים לטפטף כמה טיפות מיץ למון
כדי להתחיל את תהליך התסיסה..
-ערבוב:לפחות חצי שעה במקסר מהירות בינונית.
יודעים שהזמן מספיק אם אין יותר סמני שומן על הדפנןת.
-בשר:לטחון 3 פעמים.
-לעולם לא מגישים ביום ההכנה.
לפחות 12 שעות במקרר בדרגת קור של 4 מעלות.
מאוד חשוב:קערת המקסר ,מוט הערבול,מטחת הבשר
========
חייבים להיות קרים מאד.
המטבח צריך להיות קר ככל האפשר.
הבשר הטחון משמש קרקע פוריה ביותר להתרבות החידקים !!!
ישנם עוד כמה פרטים,אבל להיום זה מספיק

10. mititei
ceausescu ,   us   (21.10.16)
reteta de mititei care ai scris e buna pentru arabi si marocani nu este romina
11. מה שמצולם זה לא סינטה, אלא אנטריקוט
(21.10.16)
12. קבאב רומני
רוחמה ,   קריות   (21.10.16)
יש להוסיף 400 מ"ל ציר בקר או מרק עצמות בקר וכן יש להוסיף תבלינים : טימין, פלפל אנגלי פפריקה רוזמרין . כמו כן רצוי להשאיר התערובת במקרר בין 3 ל- 24 שעות . בתאבון
13. קבב רומני זה עינוי , קבב עיראקי זו התעלות .
יוסי ,   רמת גן   (21.10.16)
14. הודו יבש ולא תחליף ראוי
בב   (21.10.16)
עם כל הכבוד לביטון, הודו לא תחילף טוב, זה בשר יבש ללא טעם, בטח שרומני לא ישתמש בו ,
עדיף אנטריקוט
15. אבי ביטון, לך לישון ותפסיק לקשקש בקומקום!
משה   (21.10.16)
כמו שלא היית בעירק כנראה שלא היית גם ברומניה או שאתה לא מבין מילה ממה שהסבירו לך ברומנית. אחרת היית מבין שקבב רומני לא מכיל הודו וגם לא בשר עגל אלא רק חזיר או בשר בקר זטל ועשיר בשומן.
16. חומר גלם פשוט וזול?
(21.10.16)
בשר צלעות טרי שזה אונטר ריב עולה 80 שקל לקג. וגם צוואר לפחות 60 שקל לקג. כי ארץ חזיריה ואוכלת יושביה היא. ורוב האנשים ממש לא מבינים מהו ישון (צועקים זה לא טרי) ומה ההבדל בין יישון יבש לרטוב. אם התמונה מייצגת סינטה תשלח לי כמה קג בתשלום כמובן
17. היכן אוכלים קבב רמני טוב?תפתיעו אותי
צביקה ,   הרצליה   (21.10.16)
18. שכל מיני "ביטונים" לא ייגעו באוכל הבבלי שלנו ויקלקלו אותו
חסקל המוסלאווי   (21.10.16)
שיכינו את הדגים בשמן ואבקת מרק ובצק עם צבעי מאכל, ואת האוכל שלנו שצמח בין הפרת לחידקל שלא יהרסו
19. כבר לא אוכלים בשר
ירון   (22.10.16)
לא אצלנו בבית ולא בבית הורי פשוט כי אוהבים בעלי חיים.
20. שאלה לרומנים
אור   (21.10.16)
הזדמן לי לאכול מיטיטיי בבוקרשט, עם כל מיני רטבים. היה שם משהו עם שום טרי ועוד אחד, אני חושב עם שמנת. ידוע לכם במה מדובר ? עם מה נהוג לאכול את זה, ואיך מכינים את הרטבים האלה ?
תודה
21. Smanthana
(22.10.16)
22. תגובה גדולה
חחחחחחחחח ,   חחחח   (22.10.16)
לא סובלת את המרוקאים בעלי רגשי הנחיתות ובצדק!!!!!!
בטוחים שיש להם אוכל מעולה
תפתחו פעם ספר בישול מרוקאי פשוט גועל
שלא יגעו באוכל של עדות אחרות
לא רק שהם מקלקלים אותו
הם גם בסופו של דבר לוקחים בעלות עליו
23. .
אלון   (22.10.16)
למה החלפת את בשר החזיר בבשר הודו?
24. בשר וחלב = כאב סבל אכזריות רוע ומחלות לצרכן
(22.10.16)
25. תשלבו חברים תשלבו
יובל ,   צפון   (22.10.16)
שבעים אחוז שפונדרה שלושים כף או שייטל. מלח פלפל כמון בצל שום סודה לשתייה ושתי כוסות סודה. פטרוזליה. ללוש היטב . לתת לזה לנוח במקרר לפחות שעתיים . לקבב ועוד שעתיים במקרר ולאש. אין נפילות. מעולה
26. אין כמו קבב פרסי
חיים ,   תל אביב   (23.10.16)
שום בצל פטרוזיליה ותחלמו על בשר
27. קבב עיראקי
גבי   (23.10.16)
בקבב עיראקי לא מתבלים בפילפל לבן. יש לשים כפית כמון לק"ג בשר כמו כן ממליץ להמיר את המלח באבקת מרק עוף ולהוסיף 2 כפות עמבה ללא המנגו.
28. איך בא לי סטייק
בשר זה יאמי   (23.10.16)

29. סלט גמבה עשוי על האש עם שום ושמן,בתיאבון
רומני   (22.10.16)
30. שמושים בבשר,לפי איכות בשר,בסדר יורדת
דודה מחדרה   (23.10.16)
=גריל
-תנור
-בישול
-מרק
-טחינה
-צ"ורבה
-עצמות
_בלי מיח,ציר
-עם מיח תנור ואכילת המיח עם כפית.סוף העולם!!!
השתמשתי פעם בצואד טרי משובח
לטחינה הקבב הרומני יצאה גרוע ביותר.
עם בשר עגל יש כל הסיכוים שלא יצליח.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה