אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כך תכינו פיצה מושלמת
ארז קומרובסקי
פורסם: 02.11.16, 11:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 67 תגובות ב-40 דיונים
1. שליש כפית שמרים לקילו קמח - זה מעט מדי.... תבדקו שוב
avital ,   Netanya   (02.11.16)
2. אחלה פיצה!
רוני   (02.11.16)
עכשיו לך תשיג תנור לבנים כזה (:
3. אין טעות בכמות השמרים?
אירית ,   קריות   (02.11.16)
שליש כפית שמרים על קילו קמח נראה לי מעט מדי.
אשמח לתגובה...
4. 250°.....
אלון   (02.11.16)
תנור אבן עם אש גלויה שכזו זה לפחות 350°/400° וזה הסוד שבהצלחת הפיצה...לא תנור ביתי שבמקרה הטוב מגיע ל-280°.....
5. לא ברור
אין הנחתום   (02.11.16)
מהמתכון אם מאדים את התרד או לאו..לפי תנועת הסחיטה בתמונה נראה שכן..אנא הבהירו
6. רוצה וחייב שלוש פיצות לא פחות ולא יותר כחובה כהבטחה !!!
א.י.ט.ל.י ה !!!   (02.11.16)
שנה טובה ומוצלחת !!!
7. אני מת על פיצה! חייב .מחוייב .והבטחה שלוש כאלה מהשנה הזו !!!
ארז קומרובסקי !!!   (02.11.16)
8. יש בחוץ
IdoL   (02.11.16)
28 מעלות ושמש.
כולה היו שתי טיפות גשם.
9. תנור אבן ? גבינת פוקורינו ?
(02.11.16)
כתבות כאלו מראות את כל הרוע באנושות. בזמן שאני חושב פעמיים אם לקנות עוד 100 גרם של גבינת עמק ב 4.90 האדון המדושן פה מכין בתנור אבן במטבח בגודל כל הדירה שלי. ביזיון תעשו כתבות איך לשרוד מקניות אוכל ב400 שקל לחודש ולא כתבות מגעילות לעשירון העליון השמן והמדושן.
10. האמת?..... תענוג, פיצה זה הכי טעים
הנחתום ,   גןלן   (02.11.16)
11. גבינה חלבית - מיזוגניה ועינויים. לא תודה
מוותרת   (02.11.16)
כדאי לקרוא "גוף הפרה - זירה של אלימות". לא תתחרטי.
12. אלוף.....אין מה לדבר...
איציק   (02.11.16)
13. פיצה פיצוץ
פרידי ,   צפון   (02.11.16)
לבצק מתאים צריך מעט מאוד שמרים, כל הכבוד ארז.
14. השף
ניר   (02.11.16)
ארז קומרובסקי השף שנמצא היום בארץ ...תותח על
15. 600 גרם מים? מה המידה בכוסות בבקשה..
רונה ,   פת   (02.11.16)

16. להוזיל ולפשט
(02.11.16)
אחלה פיצה, אבל לא לכולם יש...(צודק מגיב מס' 9).
לכן: להשתמש בקמח לבן (4 ק"ג ב-10 ש"ח). כשפותחים הבצק אין צורך בקמח דורום יקר, אפשר להשתמש בתערובת חצי קמח לבן חצי סולת. זול ועושה את העבודה.

1/3 כפית שמרים לקילו זה מספיק כשההתפחה נמשכת במקרר בין 12 ל-24 שעות. מי שרוצה פיצה עכשיו (רק שעתיים) שישתמש ביותר שמרים (כף שלמה) ויתפיח פעמיים 40 דקות.
אפיה בתנור ביתי, רצוי עם אבן שמוט. חום 280 כ-15 דקות. אפשר 2 פיצות בו זמנית. העליונה צריכה 4-5 דקות נוספות. זה הזמן שלוקח לזלול את הפיצה הראשונה.
18. take off that ugly ring
zigi   (02.11.16)
when you make food
19. תוספת הסלק
אתי ,   קרית גת   (02.11.16)
לא ברור לי אם חולטים את הסלק וסוחטים או שרק שוטפים וסוחטים...
20. אחלה פיתה
(02.11.16)
21. שמרים הם יצורונים קטנים וחמודים. די לרצח שמרים!!
לא טבעונית   (02.11.16)
כמה רוע אפשר לבלוע????
22. עדיף להשתמש במגורדת של טבע דלי או בשבבים של שמרי בירה
רותם   (02.11.16)
חבל להתעלל בבעלת חיים חסרת ישע
23. נראית מאד טעימה הפוקאצ'יה
פיצה זה לא   (02.11.16)
24. 1/3 כפית שמרים על ק"ג קמח- אני לא בתחום אבל נראה מעט
:(   (02.11.16)
25. מה????
טליייי   (02.11.16)
מה יהיה איתכם גרבוזונים שמאלנים מתיי תיהיו כבר בני אדם???? למה אתם לא נוהרים בהמוניכם כבר לברלין הגירמנים מחכים לכם!!!!!
26. לא חבל לבזבז חומרי גלם יקרים?
הטבח החובב ,   ת"א   (02.11.16)
אם אדון קומרובסקי חושב שאנחנו הכבשים מישוב מגוריו בגליל, אז אנחנו לא!
ואנחנו גם לא מעוניינים לעשות ניסויים על עצמנו...
27. תרד
אליעזר ,   קרית ביאליק   (02.11.16)
לא צריך לחלוט את התרד ? בתמונה מראים שסוחטים אותו ?
28. קיבוצניקים
הנייה   (02.11.16)
קיבוצניקים שמאלנים מדושניי עונג אתם שגירשתם ערבים מאדמתם אתם שהרסתם כפרים ערבים והיקמתם על חורבות הכפרים קיבוצים בעד לפנות שטחים כבושים??כמה צביעות וטימטום יש בכם שמאלנים
29. מעורר תיאבון!!!
נראה טוב   (02.11.16)
30. זו פרסומת סמויה לקמח פיצה שרק חברה אחת מייצרת
ש.ש.ש.   (02.11.16)
מקווה שתפרסמו
איזה כייף זה לעבוד בחידות, מי ומה מסתתר מאחורי הכתבה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה