|
1. שליש כפית שמרים לקילו קמח - זה מעט מדי.... תבדקו שוב
avital , |
Netanya |
|
(02.11.16) |
|
|
|
עכשיו לך תשיג תנור לבנים כזה (:
|
|
|
3. אין טעות בכמות השמרים?
שליש כפית שמרים על קילו קמח נראה לי מעט מדי. אשמח לתגובה...
|
|
|
תנור אבן עם אש גלויה שכזו זה לפחות 350°/400° וזה הסוד שבהצלחת הפיצה...לא תנור ביתי שבמקרה הטוב מגיע ל-280°.....
|
|
|
מהמתכון אם מאדים את התרד או לאו..לפי תנועת הסחיטה בתמונה נראה שכן..אנא הבהירו
|
|
|
6. רוצה וחייב שלוש פיצות לא פחות ולא יותר כחובה כהבטחה !!!
א.י.ט.ל.י ה !!! |
|
|
(02.11.16) |
שנה טובה ומוצלחת !!!
|
|
|
7. אני מת על פיצה! חייב .מחוייב .והבטחה שלוש כאלה מהשנה הזו !!!
ארז קומרובסקי !!! |
|
|
(02.11.16) |
|
|
|
28 מעלות ושמש. כולה היו שתי טיפות גשם.
|
|
|
9. תנור אבן ? גבינת פוקורינו ?
כתבות כאלו מראות את כל הרוע באנושות. בזמן שאני חושב פעמיים אם לקנות עוד 100 גרם של גבינת עמק ב 4.90 האדון המדושן פה מכין בתנור אבן במטבח בגודל כל הדירה שלי.
ביזיון תעשו כתבות איך לשרוד מקניות אוכל ב400 שקל לחודש ולא כתבות מגעילות לעשירון העליון השמן והמדושן.
|
|
|
10. האמת?..... תענוג, פיצה זה הכי טעים
|
|
|
11. גבינה חלבית - מיזוגניה ועינויים. לא תודה
כדאי לקרוא "גוף הפרה - זירה של אלימות". לא תתחרטי.
|
|
|
12. אלוף.....אין מה לדבר...
|
|
|
לבצק מתאים צריך מעט מאוד שמרים, כל הכבוד ארז.
|
|
|
ארז קומרובסקי השף שנמצא היום בארץ ...תותח על
|
|
|
15. 600 גרם מים? מה המידה בכוסות בבקשה..
|
|
|
אחלה פיצה, אבל לא לכולם יש...(צודק מגיב מס' 9). לכן: להשתמש בקמח לבן (4 ק"ג ב-10 ש"ח). כשפותחים הבצק אין צורך בקמח דורום יקר, אפשר להשתמש בתערובת חצי קמח לבן חצי סולת. זול ועושה את העבודה.
1/3 כפית שמרים לקילו זה מספיק כשההתפחה נמשכת במקרר בין 12 ל-24 שעות. מי שרוצה פיצה עכשיו (רק שעתיים) שישתמש ביותר שמרים (כף שלמה) ויתפיח פעמיים 40 דקות. אפיה בתנור ביתי, רצוי עם אבן שמוט. חום 280 כ-15 דקות. אפשר 2 פיצות בו זמנית. העליונה צריכה 4-5 דקות נוספות. זה הזמן שלוקח לזלול את הפיצה הראשונה.
|
|
|
18. take off that ugly ring
when you make food
|
|
|
לא ברור לי אם חולטים את הסלק וסוחטים או שרק שוטפים וסוחטים...
|
|
|
|
|
21. שמרים הם יצורונים קטנים וחמודים. די לרצח שמרים!!
כמה רוע אפשר לבלוע????
|
|
|
22. עדיף להשתמש במגורדת של טבע דלי או בשבבים של שמרי בירה
חבל להתעלל בבעלת חיים חסרת ישע
|
|
|
23. נראית מאד טעימה הפוקאצ'יה
|
|
|
24. 1/3 כפית שמרים על ק"ג קמח- אני לא בתחום אבל נראה מעט
|
|
|
מה יהיה איתכם גרבוזונים שמאלנים מתיי תיהיו כבר בני אדם???? למה אתם לא נוהרים בהמוניכם כבר לברלין הגירמנים מחכים לכם!!!!!
|
|
|
26. לא חבל לבזבז חומרי גלם יקרים?
הטבח החובב , |
ת"א |
|
(02.11.16) |
אם אדון קומרובסקי חושב שאנחנו הכבשים מישוב מגוריו בגליל, אז אנחנו לא! ואנחנו גם לא מעוניינים לעשות ניסויים על עצמנו...
|
|
|
27. תרד
אליעזר , |
קרית ביאליק |
|
(02.11.16) |
לא צריך לחלוט את התרד ? בתמונה מראים שסוחטים אותו ?
|
|
|
קיבוצניקים שמאלנים מדושניי עונג אתם שגירשתם ערבים מאדמתם אתם שהרסתם כפרים ערבים והיקמתם על חורבות הכפרים קיבוצים בעד לפנות שטחים כבושים??כמה צביעות וטימטום יש בכם שמאלנים
|
|
|
|
|
30. זו פרסומת סמויה לקמח פיצה שרק חברה אחת מייצרת
מקווה שתפרסמו איזה כייף זה לעבוד בחידות, מי ומה מסתתר מאחורי הכתבה
| |