אוכל  מדורים  סיר שמח
סופר מון: מתכונים לסהרון ורוגלך
רותי קינן
פורסם: 16.11.16, 10:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 21 תגובות ב-13 דיונים
1. למה מרגרינה? זה רעל מזוקק
(16.11.16)
2. הלו סוכרת !!! יש מתכונים מתאימים לשכמותנו?
אליס   (16.11.16)
3. מי השפית הטעמנית זו תלכי ללמוד אצל שכנה חברה כנראה בבית אין.
פאתיסרי מרי   (16.11.16)
4. רוגלך שוקולד? יותר רוגלך במילוי סוכר בצבע חום.
(16.11.16)
ברוגלך שוקולד יש שוקולד, לא טיפה אבקת קקאו על כוס (!!) סוכר לבן.
5. שוב מרגרינה...
(16.11.16)
6. מי שלא יכין את זה כשר יקבל דין משמיים
(17.11.16)
7. רותי, שוב אותו דבר,
(17.11.16)
אומרת דבר אחד ועושה דבר אחר. מספרת על המרת מרגרינה בחמאה ונותנת במתכון שוב מרגרינה.
אין לי מושג באיזו שנה נולדת אבל אף פעם לא הייתה בארץ - לפחות לא עד 1985, מחאה ששקלה 200 גרם כמו מרגרינה. אז איך המירו חמאה למרגרינה. לקחו 2 חבילות חמאה במקום? ולמי היה כסף לזה אז? והמרציפן? ממה היה עשוי המרציפן? מהגרעינים של המישמש המרים ולא משקדים. למי היה כסף אז? מי אוכל מרציפן בתוך עוגה בחתיכה כזו שמנה? ממרציפן עושים חיות ציבעוניות קטנות מכסים עוגיות קטנות וציבעוניות או שמים שיכבה דקה על העוגה אבל לא בכמות כזו מחניקה. והתמונה של הרוגאלאך החומים? חשבתי שזה פרג, כבר התפלאתי מה קרה לך, אבל לא קרה כלום נשארת אותו דבר, זה רק קקאו של קמצנים. נסי עם תערובת פרג כמו לאוזני המן או עם קקאו ובוטנים קצוצים או אגוזים קצוצים - לא מלוחים וקצת צימוקים כדי שיהיה גם משהו בפה ולא רק קקאו יבש חסר טעם. ואת הבצק מציעה לך לחתוך בעזרת גלגלת שחותכת פיצות זה יהיה קצת יותר סימטרי. ומה שאת מראה בסרטון הקטן זה לא אפוי בכלל.
8. עוד שפית מאוד מלומדת ... לחזור לבית הספר !!! מלח ? למה? מרגר
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (17.11.16)
עוד שפית מאוד מלומדת ... לחזור לבית הספר !!!
מלח ? למה?
מרגרינה - לא צריך את זה וזה טוב ללא כל כך הרבה שומן.
סוכר - חצי !
לא פלא שהישראלים (ופה ובארה"ב) הם כל כך שמנים וחולים ...
9. למה לבזבז מקום על רוגלך כשאפשר לאכול איזה סטייק טוב
אחד   (17.11.16)
ועוד רוגלך עם מרגרינה...מרגרינה?! רחמנא ליצלן, אני גם את הסטייק צולה במחבת עם חמאה
10. היזדמנות
בזי   (17.11.16)
בחערתו של טראמפ לנשיא זו היזדמנות בילתי חוזרת לבצע הסדר מדיני של חילופיי אוכלוסין של ערביי ישראל חיבים חיבים לבצע למען עתיד העם היהודי
11. ברוגלך אפשר להוריד מהבצק 50 גרם חמאה ומהמילוי לפחות 1/4 כוס
גם בבצק וגם הציפוי י   (17.11.16)
12. סהרונים
צפורה ,   מרכז   (17.11.16)
הייתי מאד רוצה למצא מתכון של סהרונים שהופיע לפני כ30 שנה בעיתון ידיעות לפי זכרוני זה מתכון טורקי ויש לו צורת ירח שזה סהר קורסון בצורת ירח והבצק זה משהו כמו שמרים פריך
13. כיף של מתכונים. נוסטלגיה במיטבה. הבצק הכי טוב שיש
תמיד מוצלח וטעים ,   עם חמאה או מרגרינה   (18.11.16)
חזרה לכתבה