אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף
יהונתן בורוביץ'
פורסם: 06.12.16, 12:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-14 דיונים
1. נראה מגרה.איך אנשים מוותרים
על הבשר בחייהם?   (06.12.16)

2. וגם חתיך וגם גאון
קציצה   (06.12.16)

3. הרבה
תתאמן   (06.12.16)
מאוד
4. נראה טוב אבל אין מצב שכמות הבשר היא 200 גרם!
לא הגיוני בכלל   (06.12.16)
אולי 200 גרם למנה?
5. זאת בדיחה?
(06.12.16)
ירקות מוקפצים זה הדבר קל להכנה
6. היכס, למה הקישוי? ירק מגעיל
יהודה   (06.12.16)
7. היכס, למה הקישוי? ירק מגעיל
יהודה   (06.12.16)
8. מה מגישים? עם מה. הרי זה לא ארוחה מלאה.
עם מה מגישים??   (06.12.16)
9. זה נקרא ללמוד? מה למדנו פה? איך עושים סרטון בלי להבין?
בונסאי   (06.12.16)
10. סרטון יפיפה! עושה חשק להכין את המנה.
שרון ,   רמת גן   (07.12.16)
11. הבחור סקסי...
אימא ,   יבנה   (07.12.16)
12. 3 שיני שום לבן אדם ? אוקיי, ממש נפלא, תודה על הצרבת
מרקו   (15.12.16)
13. שכחו את הקישואים
שמיר ,   צפון   (24.12.16)
ב"כנה" שכחו את הקישואים חחחחח
14. הכנתי אתמול, יצא מעולה, תודה!
נעמה   (22.11.17)
רק החלפתי את השייטל בחתיכות אנטריקוט דקות.
חזרה לכתבה