אוכל  מדורים  דלישס
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה
מאיר אלאלוף
פורסם: 13.11.16, 10:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-5 דיונים
1. שכחתם להוסיף
אחד שרואה   (13.11.16)
צנון למרכיבים
2. הצנון נחתך בעריכה
חיים ,   בין השורות   (13.11.16)
3. "גם בריא" ... - עם כמעט כפית מלח בכל פאטוש, זה בכלל לא בריא
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (13.11.16)
"גם בריא" ... - עם כמעט כפית מלח בכל פאטוש, זה בכלל לא בריא - זה רעיל(זה כבר כשתי הקצבות יומיות של מלח...) !!!
טעים - כן. ככל יותר מלח, יותרטעם - הישג גדול ל"שף" המתיימר "לדעת" שאמור להיות מסוגל לשחרר את הטעמים מן החומרים ... - אבל כל מה שהוא / היא יודעים הוא להוסיף מלח וזה מאוד, מאוד לא בריא - מאיר אלאלוף.
אני גם יכול להוסיף כי אתה "אלוף" במלח והרעלה...
4. אפשר להשתמש בפיתה פשוטה קלויה בגריל - חוסך זמן וטעים במיוחד
(13.11.16)
5. ואיך אוכלים את זה בדיוק?
אחת   (14.11.16)
חזרה לכתבה