אוכל  מדורים  בואו לאכול
מתחברת לשורשים: תבשיל שעועית ושורשים
מיכל וקסמן
פורסם: 15.11.16, 09:10
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-8 דיונים
1. טעים בתוספת של שמנת חמוצה
(15.11.16)
2. להרגעת הגוף?
דן   (15.11.16)
לא בטוח שעם השעועית הגוף יהיה רגוע....
3. נחמד, אבל קל להכנה זה לא.
דורון   (15.11.16)
4. קל? שעה רק בשביל לאסוף את המצרכים...
(15.11.16)
5. לצד איזו מנת בשר\דג כדאי להגיש? או שאולי שמנת?
(15.11.16)
6. כמה עצמות בקר ישדרגו את התבשיל פלאים
ש   (15.11.16)
השחמה מהירה בתנור וישר לסיר. מעבר לטעם של הבקר, שאני מתקשה לדמיין תבשיל שעועית בלעדיו, גם הג'לטין נותן סמיכות נהדרת.
7. למה
חן   (24.11.16)
למה כתבה שאמורה לתת מתכון יוצאת כך שרוב הכתבה מוקדשת לעלילות המחברת ומשפחתה במקום למתכון יוצא שעממון ולמתכון כבר לא הגעתי תקצרו
8. צב זו חיה מוגנת
יערה   (17.01.18)
צב זו חיה מוגנת, לא חוקי לגדל אותה בבית. אם הם כלואים אצלך בחצר- שחררי אותם לטבע.
חזרה לכתבה