אוכל  מדורים  מתכונים
סלמון מוסיף המון: 3 מתכונים
טל גולסטני
פורסם: 21.11.16, 13:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 27 תגובות ב-10 דיונים
1. תמשיכו להאכיל אותנו רעל - סלמון מלאכותי (אין אחרים, בין אם מ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (21.11.16)
תמשיכו להאכיל אותנו רעל - סלמון מלאכותי (אין אחרים, בין אם מנורבגיה, קנדה, צ'ילה, סין, וכו '- אשפה רעילה) מלא באנטיביוטיקה, הורמונים, צבעים, וכו' - עובדות המציאות !!!
2. כריך הסלמון ממש מאיר עינים, מעורר את כל החושים!
(21.11.16)
3. נראה טוב. רעיונות פשוטים ונגישים
יופי   (21.11.16)
4. עוד כמה רעיונות לשיפור:
(22.11.16)
ראשית באנטיפסטי אין בטטה, יש פטריות, חצילים, פלפלים וקישואים... אותם אפשר לחתוך לקוביות בגודל שווה לכולם ולטגן על חבת עם קצת שמן זית במכסה סגור כמה דקות - להתחיל בחצילים, להוסיף פלפלים, פיטריות ובסוף את הקישואים כי הם צריכים הכי פחות זמן, וכשמכבים את האש מוסיפים מיד קצת מלח, פלפל שחור או לבן ומיץ מלימון טרי אחד וקצת שום חתוך לפיסות ומכניסים לפיירקס שישאר חם. שנית, הטרטר נראה כמו סביצ'ה עם הלימון אז למה לא השם הארגנטינאי? שלישית טעים מאוד להוסיף לפרוסות הגרבד סלמון (יש שם שגיאת כתיב במאמר) חזרת טריה חריפה מרוסקת לתוך השמנת, עם קצת מלח וקצת מאוד סוכר, ושמיר קצוץ, זה עושה לסלמון את המשהו המיוחד.
בתיאבון. אחת שמתה על לקס ולא מעיזה בכלל לשרוף אותו על אש אלא לבשל במחבת בתוך קצת מרק עם יין לבן בין 7 ל 10 דקות בערך ומגישה עם רוטב כי ככה הוא יוצא הכי רך בעולם.
5. אכן הסלמון לא נראה טוב. לא הייתם צריכים לצלם כזה סלמון
אביבית   (22.11.16)
נראה ממש מקולקל. מה אסף גרניט היה אומר על הסלמון הזה
6. ניראה ממש טוב
יעל   (22.11.16)
המנות ניראות ממש טוב וגם עשירות מקווה שהטעם אכן כך...יפה מאוד!
7. קצת הגיון במתכון!!! קודם להכין את הירקות הצלויים, רק אז
א.   (22.11.16)
להכניס את הדג בתנור...
אין שכל, אין דאגות

(נ.ב. לרוב האנשים אין שני תנורים)
8. לחברה של תגובה מס 1
G   (22.11.16)
ישנם שלושה סוגים של סלומון
1. גידול בחווה. תלוי בארץ הגידול אבל בעיקרון לא מומלץ
2. גידול בחווה אורגנית או ללא אנטיביוטיקה. מעט יותר טוב
3. wild caught. דג שנתפס בים. הכי עדיף. מלא בשומנים בריאים ללא אנטיביוטיקה ללא צבעי מאכל. דרך אגב הצבע הטבעי של הדג הוא וורוד המגיע ממה שהוא אוכל, שרצים.
9. מי מסוגל להרשות לעצמו סלמון?
לילית   (23.11.16)
מתווכחים בלי סוף על הצבע ועל הצילום. והאם מישהו מטורונטו או טרנטלה...
אבל לא מתמרדים נגד המחיר.
תפסיקו לקנות בשביל לעצור את מי שעושה עליכם סיבוב.....
10. - תודה לכל התומכים שלי, בזמן שאני מקשיב להזרמה של IL Trovato
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (22.11.16)
- תודה לכל התומכים שלי, בזמן שאני מקשיב להזרמה של IL Trovatore עם מרילין הורן, פאברותי, סאתרלנד - לא יכול לבקש ליותר טוב !!! - מובן זה ל שיך לנושא. אבל...
- עם זאת, אנחנו אנשים שחושבים מאד בצורה הגיונית וניזנים מהמציאות - ו, שלא לדבר על בריטניקה - מה שחשוב היא המציאות וזה מראה שגם בקנדה הסלמון הוא גדל באופן מלאכותי... ייתכן טבעיים גבוה באזור הארקטי הגבוה עבור הדובים, אבל זה לא מעשי ומסחרי קיימא לשווק. - לא, אין סלמון "טבעי" כזה - אתה חולם - המחיר של ה"טבעי" קרוב מדי למלאכותי כדי להיות אמיני - מציאות !
- לכן הם מוסיפים צבע כדי שהדג יראה כתום - המציאות !
- לא, אנחנו לא טבעונים, צמחונים, אורגניים (המזון אורגני האמיתי היחיד הוא מה שאני מגדל בגינה שלנו - הטהור, ללא כל חומרים כימיים) - אנחנו שונאים את העולם והערכים המזויפים שלהם. אבל, אנחנו אוכלים מעט מאוד בשרים בגלל ה"תוספים" שלהם (כמו בסלמון, אך ללא הצבע) ורק סוג אחד של דג קטן מהצון האטלנטי כי גם בקנדה יש ​​לנו את רוב הדגים שמיובאים מסין והמזרח הרחוק - ואתם חייבים לדעת מה זה מסין ...
- כן, אנחנו ישרים, רזים (אני 68.5 ק"ג, 1.63 מ' בגיל 74 ו 49.5 ק"ג של אשתי, 1.2 מ' ב 65) ונו מאוד לא משעוממים - בכלל לא !
- האוויר ה"מזוהם" בטורונטו הוא "מזוהם" על ידי לינקולן הענק שלי (שבו אתה לא יכול לדמיין את הנסיעה הנוחה שלו ע ה V8 - אתה שרוכב קופסת סרדינים ...) - אבל זה לא קשור לנושא הסלמון הרעיל !
- ו, אנחנו לא מוכרים את נשמתנו בשביל הטעם "- אנחנו מקבלים טעם מעולה מהבישול שלנו, שהוא רזה עם המון עשבי תיבול, תבלינים, ללא מלח (או מעט מאוד) ומאוד, מאוד פלפל חריף - כמובן מן הגן שלנו !
כל מידע נוסף שאתם רוצים לדעת עלי / לנו ???
חזרה לכתבה