אוכל  עוד בעולם האוכל
אהבה משלוק ראשון: מתכוני פיצה ובירה
שחר ברנע
פורסם: 04.12.16, 13:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-15 דיונים
1. ואו מגניב
אמיר   (04.12.16)
2. חסרה פה איזה בירה טובה ...
שרון ,   מרכז   (04.12.16)
ואם כבר מהחבית, ולא בירה תעשייתית בבקבוק שישבה חצי שנה על מדף בסופר...
3. אני מוסיפה לבצק גם רבע כוס וויסקי מקאלן 25
נורית חוזימדה עייאש   (04.12.16)
4. פיצה ובירה זה לא חיבור מושלם
(04.12.16)
זה החיבור הכי גרוע שיש
5. לא כשר
סקנקהאנט42   (04.12.16)
6. ממש... נתחיל להכין בצק בירה בשביל החבר'ה.. תנו גז
(04.12.16)
7. בירה וגראס זה השילוב המושלם
יונתן הקטן   (04.12.16)
פיצה זה המאנץ' בהמשך הערב.
8. 2 גר שמרים?? זה בטח טעות. אולי 20?
שוש   (04.12.16)
9. אישתי יודעת שאני מאוד אוהב פיצות וידי הזהב שלה גם
הורים לשלושה צפון .   (04.12.16)
אופות לי פיצות ביתיות מדהימות !!!
10. מדוע התמונות מטושטשות ?
לא ברור   (04.12.16)
11. לשבת עם אישתי על פיצה ובירה קרה טובה
אוהב אותך אוהב אותך   (04.12.16)
ולדבר על כל דבר ולצחוק ביחד כמו שרק אנחנו מבינים ויודעים (: !!!
אוהב אותך !!!
12. פרסומת סמויה
בועז   (05.12.16)
זו בסך הכל פירסומת סמוייה של חברת קוקה קולה ( IBBL) יצרנית קרלסברג וטובורג בארץ.
13. פיצה
Moran ,   California   (04.12.16)
שפים מפורסמים ובעלי מסעדות לעולם לא יתנו לך את המתכון הנכון! ככה זה בכל העולם. הם רוצים למכור ספרים ולהמשיך לנהל מסעדות. הבנת שושי.....
14. קחו רעיון:בשוליים של הפיצה מרחו שמן זית ופזרו שומשום....יצא
שיקי   (22.01.17)
אחלה שיחוק שלמדתי מפיצה "מאנצ'יס" בפתח תקוה!!!!! טעים טעים....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
15. מתי תימני אוכל עוף??
רק דוד   (09.04.17)
או שהעוף חולה או שהתימני חולה
חזרה לכתבה