|
1. נהדר! מרינדה יבשה טובה בדיוק כמו רטובה!
|
|
|
2. מעניין שכקצב אתה אף פעם לא כותב על בשר חזיר
שהרבה יותר ורסטילי והרבה יותר זול מבקר או כבש. וגם יותר טעים, אבל זה עניין של טעם.
|
|
|
|
|
4. נתח נפלא. בארהב מככב במסעדות BBQ. צלייה איטית של לילה שלם.
|
|
|
5. נראה טוב.... אהבתי את תערובת התבלינים היבשים. ינוסה בקרוב
יופי של מתכון , |
יופי של מדור |
|
(29.11.16) |
|
|
|
אין לי פונקציית טורבו בתנור, מה לעשות? נראה מעולה
|
|
|
7. מי שרוצח חיות למאכל הוא ליטרלי תת אדם אונטרמנש
עידן , |
תל אביב האדומה |
|
(29.11.16) |
|
|
|
8. נראה מעולה רק שבהדגמה לא צלית את הבשר פעם נוספת
צליה ארוכה גם אם הבשר מכוסה או עטוף תמיד תניב בשר שחום.
|
|
|
9. לי לא טעים בשר חזיר וניסיתי בכל מיני מסעדות בארץ ובחול
|
|
|
ממש תענוג ליראות את הפרצופים של הגרבוזוניות יונית לוי אילנה דיין ושות שטראמפ ניבחר תיתפוצצו שמאלנים העם היהודי לנצח
|
|
|
מה יהיה איתכם גרבוזונים שמאלנים מתיי תיהיו כבר בני אדם????
|
|
|
מישהו יכול לענות? אף פעם לא השתמשתי בקפה לבשר...לא רוצה להרוס
|
|
|
13. במעשנת פי אלף יותר טעים
7-8 שעות עישון יתנו לבריסקט טעם הרבה יותר מיוחד.
|
|
|
14. אנסה לשבת לבעלי הברזילאי שאוהב בשר...
|
|
|
15. אותך קיבלנו בת שנה, עגלה קטנה ומתוקה
אני זוכרת איך גדלת , |
אני זוכרת כל דקה |
|
(29.11.16) |
הנה האוטו של "מרבק",
שלום עיניים יקרות,
סליחה, יסלח לי אלוהים,
זאת לא תקופה בשביל פרות.
|
|
|
16. לדעתי אם חז"ל היו יודעים על האנטומיה והפסיכולוגיה של בעלי הח
את מה שאנו יודעים היום, הם היו אוסרים לרצוח בעלי חיים. תחשבו שיש מצוות כמו פריקה ושילוח הקן, כלומר לא זו בלבד שאסור לגרום כאב, יש גם למנוע מהחיות צער ועצב, ואפילו מלאכה קשה ומיותרת, וכל זה בעידן שבו הכלכלה היתה מבוססת על ניצול עבודת בעלי החיים, וכאשר הגידול היה במשקים קטנים ובתנאים שפויים, להבדיל מהתעשייה המשוכללת שגורמת לבעלי החיים עינויים מחרידים ונכויות גנטיות קשות ולמעשה מתעללת בהם באכזריות כל רגע בחייהם עד לשילוחם למחנות המוות.
|
|
|
זה לא מוסרי להתעלל בחסרי הישע
|
|
|
חוץ מבשר אתם יודעים לבשל עוד משהו?
|
|
|
|
|
20. החלפתי את הבשר בחציל ואבוקדו, יצא שיגעון !
|
|
|
21. לא מציע להתלהב מהצליה האחרונה
ובטח לא במשך הזמן שכתבו . מקסימום 7 דקות בחום הכי גבוה ובלי טורבו בכלל . אחרי אפיה ארוכה , צליה תייבש את המתח תוך עשר דקות מקסימום .
|
|
|
22. הולך להכין 2 כאלה לשבת
הקרובה.אין על בשרררר |
|
|
(01.12.16) |
|
|
|
23. למה כל הטבעוניים חולניים?
האם חסר להם אהבה? |
|
|
(01.12.16) |
|
|
|
4 שעות ב-130 מעלות? לא מספיק.
|
|
|
|
|
26. מוזנח ולא נקי
חבל שבמסעדה לא טעים |
|
|
(17.04.18) |
רואים שלא אכפת כל עוד הקופה מתקתקת
|
|
|
|