אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
על יבש: נתח בשר במרינדה של תבלינים
ירון קסטנבוים
פורסם: 29.11.16, 15:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-27 דיונים
1. נהדר! מרינדה יבשה טובה בדיוק כמו רטובה!
(29.11.16)
2. מעניין שכקצב אתה אף פעם לא כותב על בשר חזיר
(29.11.16)
שהרבה יותר ורסטילי והרבה יותר זול מבקר או כבש. וגם יותר טעים, אבל זה עניין של טעם.
3. לא צימחוני
י.א ,   מרכז   (29.11.16)
4. נתח נפלא. בארהב מככב במסעדות BBQ. צלייה איטית של לילה שלם.
אלר   (29.11.16)
5. נראה טוב.... אהבתי את תערובת התבלינים היבשים. ינוסה בקרוב
יופי של מתכון ,   יופי של מדור   (29.11.16)
6. מה עושים כשאין טורבו
רוי   (29.11.16)
אין לי פונקציית טורבו בתנור, מה לעשות? נראה מעולה
7. מי שרוצח חיות למאכל הוא ליטרלי תת אדם אונטרמנש
עידן ,   תל אביב האדומה   (29.11.16)
8. נראה מעולה רק שבהדגמה לא צלית את הבשר פעם נוספת
(29.11.16)
צליה ארוכה גם אם הבשר מכוסה או עטוף תמיד תניב בשר שחום.
9. לי לא טעים בשר חזיר וניסיתי בכל מיני מסעדות בארץ ובחול
א   (30.11.16)
10. תענוג
בון בון   (29.11.16)
ממש תענוג ליראות את הפרצופים של הגרבוזוניות יונית לוי אילנה דיין ושות שטראמפ ניבחר תיתפוצצו שמאלנים העם היהודי לנצח
11. מה
בון בון   (30.11.16)
מה יהיה איתכם גרבוזונים שמאלנים מתיי תיהיו כבר בני אדם????
12. איזה קפה טחון?
מתן ,   שרון   (30.11.16)
מישהו יכול לענות? אף פעם לא השתמשתי בקפה לבשר...לא רוצה להרוס
13. במעשנת פי אלף יותר טעים
ניר   (29.11.16)
7-8 שעות עישון יתנו לבריסקט טעם הרבה יותר מיוחד.
14. אנסה לשבת לבעלי הברזילאי שאוהב בשר...
שירה ,   בת ים   (30.11.16)
15. אותך קיבלנו בת שנה, עגלה קטנה ומתוקה
אני זוכרת איך גדלת ,   אני זוכרת כל דקה   (29.11.16)
הנה האוטו של "מרבק",

שלום עיניים יקרות,

סליחה, יסלח לי אלוהים,

זאת לא תקופה בשביל פרות.
16. לדעתי אם חז"ל היו יודעים על האנטומיה והפסיכולוגיה של בעלי הח
חומר למחשבה   (29.11.16)
את מה שאנו יודעים היום, הם היו אוסרים לרצוח בעלי חיים. תחשבו שיש מצוות כמו פריקה ושילוח הקן, כלומר לא זו בלבד שאסור לגרום כאב, יש גם למנוע מהחיות צער ועצב, ואפילו מלאכה קשה ומיותרת, וכל זה בעידן שבו הכלכלה היתה מבוססת על ניצול עבודת בעלי החיים, וכאשר הגידול היה במשקים קטנים ובתנאים שפויים, להבדיל מהתעשייה המשוכללת שגורמת לבעלי החיים עינויים מחרידים ונכויות גנטיות קשות ולמעשה מתעללת בהם באכזריות כל רגע בחייהם עד לשילוחם למחנות המוות.
17. פרה היא אמא
עגל הוא תינוק   (30.11.16)
זה לא מוסרי להתעלל בחסרי הישע
18. תגידו
אוהב טבע   (29.11.16)
חוץ מבשר אתם יודעים לבשל עוד משהו?
19. קסטנבוים י׳מעפן
טבעוני רחמן   (29.11.16)

20. החלפתי את הבשר בחציל ואבוקדו, יצא שיגעון !
אני   (30.11.16)
21. לא מציע להתלהב מהצליה האחרונה
שושנה   (30.11.16)
ובטח לא במשך הזמן שכתבו . מקסימום 7 דקות בחום הכי גבוה ובלי טורבו בכלל . אחרי אפיה ארוכה , צליה תייבש את המתח תוך עשר דקות מקסימום .
22. הולך להכין 2 כאלה לשבת
הקרובה.אין על בשרררר   (01.12.16)

23. למה כל הטבעוניים חולניים?
האם חסר להם אהבה?   (01.12.16)

24. לא אכיל
(04.03.17)
4 שעות ב-130 מעלות? לא מספיק.
25. מבחוץ ממש שרוף !
דוד   (21.03.17)
26. מוזנח ולא נקי
חבל שבמסעדה לא טעים   (17.04.18)
רואים שלא אכפת כל עוד הקופה מתקתקת
27. הכנתי ויצא סוף הדרך
מיכל   (04.12.19)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה