אוכל  מדורים  בואו לאכול
הורסת ת'בריאות: הריסה ביתית
מיכל וקסמן
פורסם: 29.11.16, 09:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-14 דיונים
1. תודה. יצא מעולה
בריא ומוסרי   (29.11.16)
אפשר להנות מאוכל מבלי לפגוע בבעלי החיים
2. איזה אופציה אחרת יש למי שאין מטחנת בשר ?
גלי   (29.11.16)

3. אני מוסיף לפני הצינצון הרבה שמן. לאחר יום מסננים לשמן צילי.
אלמגור   (29.11.16)
4. מוסרי להיות מטומטם??
בריא   (29.11.16)
5. שימו לב לכול העשכנזים ככה ניראה אוכל עים צבע וטעםםם
יהודה   (29.11.16)
6. לאוהבי החריף........
מני ,   מודיעין   (29.11.16)
עם כל הכבוד להריסה ולסחוג ולפלפל צ'ומה כבודם במקומם מונח. להלן מתכון למיטיבי לכת:
בסיר שמים שני חופנים של פלפל חריף (לא חשוב איזה גם לא חשוב טרי או יבש) ושתי כוסות מים. מרתיחים את המים ומבשלים כשתי דקות, מחכים שיתקרר ושמים בבלנדר עם המים והגרעינים כמו כן מוסיפים כפית מלח, רבע כוס מיץ לימון, חצי כוס שמן זית,שום,כל צמח תבלין שאוהבים (פטרוזיליה כוסברה אורגנו או טימין)ושתי כפות חרדל. טוחנים הכל ביחד בבלנדר והרי לכם משחה עצבנית זה מתכון הבסיס אפשר להוסיף מרכיבים או להוריד לפי הטעם!!!!
7. תיסכול
בון בון   (29.11.16)
איזה תיסכול יש לגרבוזונים השמאלנים שטראמפ ניבחר ושוב היתנפץ להם החלום להרוס לנו את המדינה הם רצו שהעולם יחרים ויבודד את מדינת ישראל לא יעזור לכם גרבוזונים שמאלנים העם היהודי לנצח
8. אצלנו בג'רבה מוסיפים קצת דבש חרובים בשביל לתת קונטרה לחריפות
יולנדה השובבה   (29.11.16)
9. עריסה מזרחית ולא הריסה אשכנזית - יאללה
שמעיה ,   פתח תקווה   (29.11.16)
יאללה תחפפו מהאזור הזה ! פירקתם ועשיתם שואה למזרחים ועכשיו מנסים להתעשר על חשבונם !!! גברת וקסמן ממתי אשכנזים אוכלים חריף ? תעסוקה או סתם להכניס עוד כמה לירות ? עריסה כמו עריסה כמו עריסה תמיד תישארי אשכנזייה !
הריסה חחח יאללה לא הורס ולא בטיח !
10. "הריסה חריפה במיוחד" - את לא יודעת מה זה חריף 1 עשיתי רוטב
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (30.11.16)
הריסה חריפה במיוחד - את לא יודעת מה זה חריף 1
עשיתי רוטב חריף די מוצק מפלפלים הגדלים בגינה שלי, הכי חריפים בעולם, 350,000 - 2,200,000 יחידות סקוביל !!! זה אש ורק עבור האמיצים...!
הפלפלים הטריים : Jolokia Bhut אדום וחום (הכי חריף בעולם ביחד עם Crolina Reaper שלא היה לי), Scotch Bonnet, Trinidad Ghost Scorpion.
Habanero אדום וחום (יותר חריף מאשר אדום).
המון כוסברה, שום, לימון, חומץ, מלח מעט מאוד מלח(אין צורך בהרבה). הכל נכנס למעבד מזון. ללא בישול. היה ויש לזה טעם נשגב !!! יש לנו 5 צנצנות גדולות !
11. תגובה של עבריין
(22.12.16)
12. מתכון מעניין
צוצו   (01.11.18)
ניראה טעים מאוד ננסה את המתכון
13. חריסה
שלמה   (26.04.20)
שמעיה שלום עד מתי תזכיר לנו את השד העדתי. צא מזה. נראה שבלי השדה הזה אין לך מה להגיד. מה עובר עליך
14. עריסה
לבנה כהן   (30.10.21)
למה אי אפשר בבלנדר את העריסה ?אין לי מכונת בשר. אולי בפולסים ?
חזרה לכתבה