אוכל  עוד בעולם האוכל
הם רוכבים ואוכלים: הבוקרים של רמת הגולן
מאיה שוסטר
פורסם: 19.12.16, 09:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-14 דיונים
1. לא הייתי אומר ש....
אוהב בשר   (19.12.16)
שהמתכונים עשו לי את זה , לעומת מנת צלע עגל 850 גר׳ משוישת שמתחילה במחבת ומסיימת בתנור.... עכשיו אפשר לשתות בירה, לחיים.
2. כתבה אדירה, ושימותו הקנאים!!!
(19.12.16)
3. חוית חיים
יואל ,   מרכז   (19.12.16)
ממש כתבה שנוגעת לחלומות שלי לצערי לא יכול לממש אותם אני מאחל לכם המשך חיים מאושרים והרבה בריאות
4. סינטה בתנור: בשבילי רק מלח ופלפל שחור
(19.12.16)
5. חיים דיין הודח מתפקידו בגלל שחיתות
אוסקר לוי ,   תל אביב   (20.12.16)
מי שהיה מזכיר ארגון מגדלי בקר הוא גנב והשכיר את העדר שלו בניגוד לחוק לגנב אחר הוא לא יועץ לאף אחד רק מוכר תערובת היום
6. אין על גיליס!
איתי   (21.12.16)

7. אני מאחל להם
(25.12.16)
שיהיו צמחוניים.
8. בחיית
fredrich   (26.12.16)
שיסעו לארגנטינה, אז יבינו שהם לא מבינים כלום בבשר
9. 400 שקל לקילו בשר בגיליס על מה ??????????
יש איכותי ויותר זול   (18.01.17)
אפילו בטירה
10. הילד נראה מתוקי איזה בוקר
ניצה   (09.02.17)
נו באמת טוב שלא אמרתם לוחם ספרטני
11. מסעדת הבוקרים במרום גולן..הכי!
גו'לי   (15.02.17)
12. כתבה פרסומית מביכה
(27.02.17)
13. חבורה של אפסים
תתביישו   (02.04.17)
משתמשים בבעלי החיים כחפץ
14. חחח לא מבינים כלום מהחיים שלהם
אייל   (18.04.17)
הגיע הזמן לומר זאת בקול רם: בירה לא משתלבת עם הבשר ויין לא משתלב עם גבינות (יין יבש). אלו מיתוסים שלא ברור מי המציא. בירה שותים ככה, בלי כלום, אולי משהו מלוח בצד. יין הולך עם בשר, בשר מעושן בעיקר. כל השאר זה שטויות ופלצנות של מתחילים.
חזרה לכתבה