אוכל  מדורים  סיר שמח
ארוחה בסיר אחד: 2 מתכונים לספגטי
רותי קינן
פורסם: 03.01.17, 09:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 65 תגובות ב-43 דיונים
1. לא לא לא ולא.. הטעויות שהישראלים עושים עם פסטה
jeff   (03.01.17)
הישראלים מכינים רוטב ושופכים על הפסטה כאילו זה מרק. פירות ים ודגים לא הולכים עם גבינות! לא מסננים את הפסטה עם מים לאחר הבישול! כשמבשלים רוטב לפסטה כן לוקחים מים מסיר הפסטה. ולא לא מבשלים באותו הסיר
2. זה לא יוצא טעים לבשל את הפסטה ככה. ניסיתי.
לא   (03.01.17)
3. קוראים לזה פאסטה-אל אבאדה. הטוניסאים מבשלים ככה מאז ומעולם..
עוד להיט מאילנית   (03.01.17)
4. השיטה לא של רותי קינן, אבל היא מצוינת!
(03.01.17)
5. שיטה מהירה ועקומה המבטיחה פסטה עמילנית ודביקה.טעים זה לא.
השף המעופף   (03.01.17)
לכו על השיטה הפשוטה והידועה,בשלו רוטב עגבניות לחוד (בצל,קופסת עגבנית מרוסקות ,רסק עגבניות,קצת מים,מלח/פלפל לא לשכוח כפית סוכר לבשל כ 25 דק להוסיף בזיליקום אם יש ) במקביל להרתיח פסטה זה יקח (כ 10 דק) לסנן ולהוסיף לסיר הרוטב לדקה. פחות מחצי שעה ויש לכם אחלה ארוחה,בוןאפטיטו
6. עדיף בלי הגבינה
אורי ,   מרכז   (03.01.17)
עברו לטבעונות :)
7. די כבר לבשל ככה פסטה זה יוצא נורא!!
מה הבעיה לסנן ?????   (03.01.17)
8. טעם עגבניות מדולל ומעופש .. לא מומלץ בעליל
(03.01.17)
תעשו לעצמכם טובה סננו את הפסטה חממו רוטב מוכן עדיף כבר....
9. צודק !
שי ,   פתח תקווה   (03.01.17)
גם אני ניסיתי עם מתכון דומה שרץ פעם בפייס -בתמונות יצא מדהים אבל הטעם על הפנים. מתערב שגם בסרטון זה יצא בלי טעם. שום מתכון של פסטה לא יצא טעים אם לא יהיה בו רסק עגבניות .
10. גם אני. ירקות חלוטים וחסרי טעם...
(03.01.17)
11. מקרוני
שירי   (03.01.17)
בשרבה .הישר הטריפולי .אגב מומלץ לעבוד עם שום ולשלב עגבניות טריות מאשר בצל ורסק
12. העיקר כשר
(03.01.17)
13. אם כבר מבשלים ככה,כדאי לשבור גם את הפסטה...
לואיג'י   (03.01.17)
אם ללכם עקום ,אז עד הסוף
14. לYNET
(03.01.17)
עוד לא נמאס לכם מלהביא לכאן כותבים שלא מבינים כלום בבישול?
ולרותי קינן. אם זה מה שאת מבשלת אז מגיע לך. כמה זמן עוד תעני את הקוראים כאן בחוסר הידע שלך בבישול? מרחמת על בני משפחתך שצריכים לאכול את "תבשילייך".
15. רע מאוד -לפסטה יש ליכלוך שברתיחה יוצא - חארם על הבריאות
אחד   (03.01.17)
16. שיטה מצוינת ומהירה
כתבה ממוחזרת   (03.01.17)
17. יש סתירה במתכון
שמעון   (03.01.17)
בתפריט היא רושמת שיש לכסות את הסיר עד רתיחה,לאחר הוספת המים הרותחים,ואילו בסרטון אין בכלל כיסוי סיר.
18. לבשל פסטה בתוך הרוטב זה איכס! מה זה למדתם מחיים מהאח הגדול??
חמימו הכורדי   (03.01.17)
תוך חצי שעה אפשר להכין פסטה נורמלית ברוטב עגבניות, מעגבניות אמיתיות! בלי כל קיצורי הדרך האלה.
19. לא מגרה בעליל!
המתגרה בקלות   (03.01.17)
לא נראה טעים, פשוט ומיותר.
תודה, אבל לא תודה.
20. ממש גילתה את המטבח
יורם   (03.01.17)
21. איכס מקרונים במים..אין רוטב
(03.01.17)
22. מכינים ככה פסטה בצבא עוד מלפני 48
טבח צבאי לשעבר   (03.01.17)
23. נו באמת - פסטה ורוטב בסיר אחד סבבה, אבל מה עם הקפצה קלה של
חומרי הרוטב לפני כן?   (03.01.17)
24. tembel
eskobobo   (03.01.17)
אתה אחד טמבל
25. ענק. ניסיתי ויצא מצוין. איזה יופי תודה על המתכון
משה   (03.01.17)
26. שברתי את הספגטי והוספתי כף רסק עגבניות. יצא מעולה. תודה!
יוסי   (03.01.17)
27. ניסיתי, שדרגתי, אבל בסוף חסר טעם. חסר רוטב...
(03.01.17)
הוספתי רעועות בצל לבן וסגול, רצועות פלפל אדום וכתום וחריף, גזר (מגורר חוטים כמו מקרוני), תבלינים... פרמזן למעלה. חסרה רטיבות של עגבניה, הבעיה שהבת שלי, המפונקת, לא מרשה לי רסק...
28. לכי מהר ללמוד לבשל
(03.01.17)
מה זה הגועל הזה ? גרתי באיטליה אף אחד לא מכין שם ככה פסטה. נקודה.
29. חדש? אמא שלי מכינה ככה מאז שאני ילד
יוסי ,   אשדוד   (03.01.17)
וזה הכי טעים שיש!!
30. לא טעים
איילת ,   ראש העין   (03.01.17)
חיפשתי קיצור דרך וניסיתי את המתכון. יצא ממש לא טעים!
ניסיתי לשפר עם פטריות, ותבלינים אבל לא בטוח שזה יעבוד.
חבל שלא קראתי קודם את התגובות....
תגובות נוספות
חזרה לכתבה