|
למי יש כסף להאכיל את החברים כשהם באים ועוד הרבה ועוד כאלו מנות כמו בכתבה? עובדי הייתק משועממים ומנוקים שכמוכם, כשאנחנו מזמינים חברים אלינו אנחנו לפני הישיבה כולנו נוסעים לקשת לקנות הכל ביחד ולחלק שווה בשווה, גם אלכוהול אנחנו קונים ביחד, מה זה בירה שתתאים לטעם של כל אחד? לא אכפת לאף אחד מה הטעם קונים ווקה מיצים וזהו, וכולם תמיד שמחים בלי מנות מופלצות.
|
|
|
|
|
3. מבשל סיר שעועית בתחילת השבוע ואוכל כל השבוע
הכי פלצני שיש
|
|
|
|
|
5. נראה טעים! אפשר עוד מתכונים?
|
|
|
כל הכבוד ארז ושלומי. המנות והמתכונים מקסימים!!
|
|
|
ויומיים לפני נכנסים למטבח. אז מתי אתם קונים ואיך אתם מחשבים כמויות?
|
|
|
8. חודש מראש???יומיים לפני??? לא אצלי
יונתן, מומחה לבישול |
|
|
(27.12.16) |
אין אוכל טעים כמו שלי ויעידו על כך כל מי שמתארח. אני מארח הרבה ואוהב לבשל ואחרי שנים של עבודה במטבח, הגעתי למסקנה שגם אוכל פשוט שמכינים מכל הלב לא פחות טעים מאוכל שלוקח יומיים להכין. אני מכין הכל באותו יום. קחו 3 שעות לפני ותתחילו לעבוד הנה חלק מהמנות:
סלט קפרזה -5 דקות עבודה סלט ירקות -10 דקות הכנה רביולי ברוטב שמן זית ועגבניות מיובשות- 10 דקות הכנה אטריות (של מזרח ומערב שנמכר בסופר )עם ירקות ברוטב סויה/טריאקי- 10 דקות עבודה כרובית מטוגנת- 10 דקות הכנה סלט עשבי תיבול עם שקדים - 15 דקות הכנה פסטה - 15 דקות הכנה
לקינוח: פונדו שוקולד- פירות ברוטב שוקולד חם: 5 דקות הכנה עוגת ביסקויטים- 20 דקות הכנה . אבל הפונדו מספיק טעים גם לבד
יש המון אפשרויות נוספות. בהצלחה
|
|
|
9. מה זה התמונות של הדג עם טבעות
עיגולדים , |
בינימין |
|
(28.12.16) |
נראה טעים ולא היה בהוראות. (תמונה 4 ו 5 מלמעלה) איפה אפשר להשיג את הדג הזה. ואי כמה שבא לי.... אכין בשישי לשבת.
|
|
|
10. נשמע אחלה. לי כל אלה לוקחים יותר זמן, מודה. וגם אני מומחית..
פונדו שוקולד ברוטב שוקולד חם? איך עושים זה? תודה.
|
|
|
11. פשוט תבקשו מכל אחד להביא
גם ככה אתם לא סובלים את רוב האנשים שם
|
|
|
12. אחר כך תשטפי 40 קעריות, 40 צלחות מרק, 40 צלחות רגילות, 40...
...צלחות זכוכית, 20 קערות מתכת, 10 תבניות לתנור, תחתיות וספלים, כוסות וסכו"ם ושיהיה לך לבריאות. תזמיני קייטרינג!
| |