אוכל  מדורים  סיר שמח
פשוט עד להביך: 2 מתכונים עם תפוחים
רותי קינן
פורסם: 31.01.17, 09:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-10 דיונים
1. אם יש לכם רק תפוחים אז בטח אין לכם בצק עלים אבל מלוואח יש
רעב   (31.01.17)
מתכון ב יעבוד יופי עם מלוואח - לחתוך משולשים, לשים תפוחים ואז לקפל את פינת המשולש לכוון הצד הרחב. אם שופכים למעלה חמאה עם סוכר וקינמון, אף אחד לא ירגיש שזה מלוואח.
2. כמה עבודה! האורחים כבר הלכו הביתה עד שסיימתי להכין ומאיפה
אילן   (31.01.17)
אני אמור לקחת בצק עלים אם יש במקרר רק תפוחים? מהשכנה?
3. טין טן
(31.01.17)
הלכנו לישון רעבים בגלל ביבי
4. בצק עלים ותפוחים זה שילוב נפלא, אבל עדיף בצק חמאה
הרבה יותר טעים   (31.01.17)
5. 5 דקות עבודה !!! שניה לא יותר
(31.01.17)
6. יש לי מתכוןמוצלח עם תפוחים-באמת ב5 דק
שושנה   (01.02.17)
ראיתי את זה פעם בתוכנית בישול:
מצרכים:
תפו"ע
קינמון
מעדן קרמל-או מעדן אחר לפי הטעם
ופל/ופל מצופה שוקולד
ביסקויט

מקלפים תפו"ע מהקליפה שלו מוציאים את הליבה וחותכים אותו לטבעות (חתכי רוחב)
שמים את הטבעות על צלחת ומפזרים קינמון. מכניסים למיקרו בערך ל חצי דקה עד שהתפן"ע טיפה מתרכך ומתרטב והקינמון נספג
עכשיו מניחים ביסקויט בונים עליו את התפוח חזרה בחור הליבה שמים מעדן בטעם קרמל (אבל אפשר גם שוקולד או כיד העולה על רוחכם) לוקחים ופל/ופל מצופה שוקולד מפוררים לפירורים וזורים על הכל.
7. תודה רבה. כדאי לוותר על החמאה או להחליף בחמאת קוקוס
גוף הפרה ,   זירה של אלימות   (01.02.17)
8. I love it ,thank you very much
(02.02.17)
Looks great,love it
9. אפיתי שושנים
o   (15.02.17)
חיתוך פרוסות וייבושן לקח קצת זמן אבל היה שווה. את כמה מילאתי בריבת דובדבנים, או בחמאת שקדים, או בסוכר חום וקינמון. על כולם זריתי אגוזי מלך קצוצים דק. אפיתי ב190 לחצי שעה. יצא יפיפה וטעים מאד..
10. ניסית את הזוועה הזאת?
(21.02.17)
חזרה לכתבה