|
|
|
2. מה לעשות והצילום בראש הכתבה מעורר בחילה במקום תיאבון.
ד ו ד י ד ו . , |
ח י פ ה . |
|
(03.01.17) |
|
|
|
3. פסטרמה אמיתית ברומניה לא מכינים לא מהודו ולא בקר
רק מחזיר. נסו ותיווכחו כמה היא עליונה על הפסטרמות מבקר הודו וכל השאר.
|
|
|
4. זה יותר נראה כמו כתף בקר. אני מכין עם חזה הודו
|
|
|
5. כי לכולם בבית יש את המצרכים האלה....
|
|
|
6. זמן הבישול והטמפרטורה הנמוכה אינם מספיקים.
|
|
|
7. יופי של מתכון, אבל הסרטון גרוע...
מה זה הקטע עם הטוש? אי אפשר לשים כתוביות נורמליות שגם אפשר לקרוא??
|
|
|
פסטרמה הינו תהליך של עישון/יבוש/המלחה/כבישה של נתח בשר בכדי לשמר אותו. דרך ההכנה המוצעת כאן לא מעבירה את הבשר שום תהליך שימור ולכן זה לא יותר מאשר נתח בשר מתובל וצלוי במידה מעטה ומקורר.
התהליך המוזכר בכתבה של השארת הנתח במקרר עם מלח ל-12 שעות איננו כבישה!
|
|
|
9. לכמה ימים ניתן לשמור בקירור?
|
|
|
10. ומה עם מתכון לפסטרמה הודו או עוף ?
|
|
|
11. זמן איחסון
נעמי , |
ירושלים |
|
(03.01.17) |
כמה זמן אפשר להניח אותו במקרר והאם אפשר להקפיא אותו מאחר ואין חומר משמר?
|
|
|
12. הבשר נא! אתה יכול כבר לאכול אותו כמו שהוא לפי המתכון שלך.
|
|
|
טוב לפני המצרכים יש לציין קח 4 ימי חופשה מהעבודה התענוג יעלה לך 1,500₪ אבל זה יהיה גורמי
|
|
|
|
|
15. כמה זמן אפשר לשמור את זה במקרר לפני שמתקלקל?
|
|
|
16. לא בריא אבל עדיף על בשר מעובד ללא ספק
גם בשר אדום קשור בסרטן - אבל הוא לא מסרטן כמו בשר מעובד
|
|
|
17. רוצו לקנות לכם כמה פרוסות פסטרמה
|
|
|
18. נראה כמו בשר חי או נא
|
|
|
19. מליוני עניים בגין חוסר היצע דירות
כלכלת , |
הגרלות |
|
(03.01.17) |
ואתם מתעסקים עם פסטרמה
|
|
|
20. 'לעולם לא עוד' הוא לא על מה שאסור לאחרים לעשות לנו
כה אמר , |
אלכס הרשאפט |
|
(03.01.17) |
"הוא על מה שאל לנו לעשות לאחרים. 'לעולם לא עוד' פירושו שאל לנו לעולם לבצע שוב זוועות המוניות נגד יצורים חיים, מודעים, ומרגישים אחרים".
~ אלכס הרשאפט, ניצול שואה ותומך נאמן של ישראל
|
|
|
21. אבל למה זה לא מבושל כלל?!!
למה כל כך אדום? זה אפילו מסוכן. צריך לבשל את הבשר ולא לאכול אותו חי (crudo)
|
|
|
1. כבישה של קילו בשר עם 10 גרם מלח וסוכר ללא נוזלים זה לא כבישה 2. זמן התנור קצר מידי , הבשר על גבול הנא
|
|
|
23. טעות
איש שלום , |
חיפה |
|
(03.01.17) |
אין תחמיץ ללא שמן. העדר שמן בתחמיץ יגרום את התייבשות הבשר. המן המומלץ לצורך זה הוא שמן זית. המתכון הפשוט ביותר לתחמיץ מורכב מחלקים שווי של יין ורמוט יבש ושמן, בתוספת תבלינים טחונים היטב. היין חייב להיות `יבש` או `חצי יבש`. אין להשתמש ב`יין לקידוש`. שריית הבשר בתחמיץ נעשית במקרר.
|
|
|
24. זה לא פסטרמה. יש מתכון יותר פשוט לנתח הודו נקבה
|
|
|
25. איזה מס' הוא נתח האגוז
לא שמעתי על נתח האגוז. איזה סוג בשר? תודה שמעון
|
|
|
26. יופי אבל פסטרמה זה לא.!.............
|
|
|
27. אפשר מתכון לפסטרמה הודו משובחת תודה
|
|
|
28. כמה זמן הפסטרמה מחזיקה ואיך רצוי לאכסן אותה?
|
|
|
29. כתבה לבעלי ממון קילו בשר טוב עולה הון
|
|
|
30. מישהו יכול להסביר לשם מה
חייבים להוסיף סוכר? אולי יש לוותר עליו ואו לחילופין להשתמש באגבה, סילאן, דבש ועוד??
| |