|
|
|
2. זה לא המבורגר. זו קציצה. מה שמבדיל המבורגר מקציצה זה הבשר
״בשר טחון באיכות טובה״ זה לא הגדרה. הבשר צריך להיות תערובת של חלקים מסויימים, בד״כ שמנים, כמו צוואר, פאלדה, אנטריקוט וכו׳. לכל המבורגריה יש את התערובת שלה. להשתמש ב״בשר טחון באיכות טובה״ יתן לכם קציצה יבשה וחסרת טעם בלחמניה. נסו ותיווכחו. כדאי שהשף המדופלם יתן דוגמה לתערובת בשר על מנת שייצא המבורגר טעים ועסיסי.
|
|
|
3. יפה שיש הסבר איך למרוח מיונז על הלחמניה
|
|
|
מישהו קרא את ה"מתכון" לפני שפרסמתם ? בפעם הבאה - המבורגר בפחות מ-3 דקות - כנסו למק'דונלדס, תזמינו המבורגר !
|
|
|
|
|
6. אפשר מתכון לחומוס עם פיתה?
|
|
|
7. וואי, העגבניה צעקה מייסורים כל חיתוך וחיתוך
|
|
|
8. לחמניה היא אמא!!! וחסה היא תינוק!!!
|
|
|
מה זה אומר בשר באיכות טובה? איזה בשר? מה זה אומר לא שמן מדי? כמה שומן? וחשוב מכך, איזה שומן? ולמה הוא מטגן את ההמבורגר עם חצי כוס שמן? מה הכוחמה בזה בדיוק? מי מטגן המבורגר עם חצי כוס שמן?
שוב רבע כתבה מבית YNET
|
|
|
10. יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן
על כל דבר יש שיר ועל כל אחד יש שיר, רק על כמויות המלח והפלפל השחור כאן עוד לא מצאתי שיר. 200 גרם בשר לא צריך 1/2 כפית מלח ובטח שלא 1/2 כפית פלפל שחור ואפילו הן שטוחות. והמבורגר טוב מבשר טוב לא צריך להיות בכלל מתובל במלח ופלפל אלא רק לאחר הצליה. ועוד משהו הכי חשוב בכל ההמבורגר הזה: איפה הקטשופ? בלי קטשופ אין המבורגר! ומה עם כמה פרוסות מלפפון חמוץ? מטגנים את ההמבורגר על מחבת גריל חמה מאוד עם מעט מאוד שמן. כ2 דקות מכל צד. חוצים את הלחמניה ושמים אותה בתוך הטוסטר לדקה וחצי ואז מורחים אותה כמו במקדונלד עם קטשופ, מיונז ומי שאוהב גם קצת חרדל. מניחים את ההמבורגר עליה, ומעל את כל מה שאוהבים: מלפפון חמוץ, פרוסת עגבניה, פרוסת חסה - חסה רגילה גם טובה, כמה טבעות בצל. שמים גם על הפרוסה השניה קצת קטשופ, מיונז וחרדל וסוגרים. שמים על צלחת ואוכלים בתיאבון.
|
|
|
|
|
מה הטעם במתכון להמבורגר אם אתה לא נותן המלצות לגבי הבשר עצמו? זה מקביל למתכון לחביתה בפיתה עם ירקות חתוכים.
|
|
|
13. לא אין חשיבות בכלל לכל המתכון הזה בכלל!
אם אתה חלש אל תתחיל מהגרועים
|
|
|
14. הנתח הכי טוב להמבורגר
בלי כל הפלצנות של המסעדות בארץ, מכסה אנטריקוט. חצי מחיר, אותו טעם
|
|
|
|
|
16. שפונדרה הנתח הכי טעים להמברוגר
אפשר לשלב עם אנטריקוט או צוואר. חובה ללוש לפני הטיגון כדי לפתוח את הגלוטן. טיפ למי שרוצה לנסות: להוסיף כף קטשופ (לקילו בשר א יותר לפי הטעם) בזמן לישת הבשר. לא ללחוץ על הבשר כשהוא על האש... גם ככה יוצא השומן, וחבל לאבד מיצים בלחיצה הזאת. יותר מיד לחיצות ייבשו את ההמבורגר.
|
|
|
40% שפונדרה + 60% מכסה אנטריקוט או 30 % עם 30% פלדה . אפשרות מעולה למי שלא שומר כשרות 30% שפונדרה + 30% מכסה אנטריקוט או פלדה או צוואר ו40% שוק חזיר או ירך {החלק האדום יותר }. לבשר מוסיפים כפית מלח לקילו ,פלפל שחור טחון לא גרוס כפית או לפי הטעם . למעוניינים אפשרי רוטב טבסקו לפי הטעם. מי שמעוניין בקבב רומני יכול לקחת את המתכון ולהוסיף כפית סודה לשתיה ושום לפי הטעם ויצא לו קבב מדהים
|
|
|
18. נרדוף ללא רחם מי שיוסיף בייקון או גבינה
משטרת הכשרות , |
מאה שערים |
|
(05.01.17) |
|
|
|
19. רק לי הוא מזכיר את ג'ורג' קלוני?
יהונתן תעשה לי , |
המבורג! |
|
(05.01.17) |
|
|
|
20. אפשר תחליף טבעוני עבור השפויים שבינינו ?
גופה זה לא אוכל |
|
|
(05.01.17) |
|
|
|
21. יש לי מתכון מעולה לסנדוויץ גבנ"צ
לוקחים פרוסה, עדיף של לחם. ושמים עליה פרוסת גבינה צהובה.
בתיאבון!
|
|
|
22. אמא׳לה, איזה חתיך הורס!
ג׳ניפר , |
תל אביב |
|
(05.01.17) |
אני מתהההה!!! אין דברים כאלההההה! חמסה חמסה שום בצל, טפו טפו טפו!
|
|
|
ועוד שאלה,למה לקחת אנטריקוט ולטחון אותו? לא עדיף להכין סטייק? זה כמו לקחת מכונית מרצדס לפרק אותה ולבנות סובארו.
|
|
|
24. מאוד מזכיר את הארוס הקודם שלך
|
|
|
|
|
26. זה לא הטבח מהשיפודיה בשוק הכרמל?
|
|
|
27. למה מקסימום 20 אחוז שומן? מינימום 15 ואפשר בכיף 25
|
|
|
28. אזהרה חמורה- חטיף במבה
רענן קדמי , |
רעננה |
|
(05.01.17) |
עשוי מחומרים משמרים ושומנים ברמה גבוהה מאוד, לא מומלץ לצרוך בכמויות גדולות!!!
לא לילדים ולא למבוגרים.
|
|
|
|
|
30. תודה! המתכון שינה את חיי! עד עכשיו הייתי מכין ללא הלחמניה
עושה את כל ההבדל! |
|
|
(06.01.17) |
| |