אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה
יהונתן בורוביץ'
פורסם: 05.01.17, 08:39
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 66 תגובות ב-42 דיונים
31. שף חמוד.לטעמי....
אני   (06.01.17)
גם המתכון לטעמי
32. חסר גבינת אמנטל
מושיק   (06.01.17)
33. אוטר גזוכט!! (אז אמר!! ביידיש).
צדיקים ,   נמאסתם   (06.01.17)
"המפתח לפתרון בעיית הדיור הוא להגדיל את ההיצע. מצוקת הדיור הולכת ותופחת משנה לשנה. הממשלה ואני מחויבים להביא פתרון לבעיה זו" (נתניהו – 6 ביולי 2011).

מאז מחירי הדיור עלו במעל מאה אחוז.

אוטר גזוכט!! (אז אמר!! ביידיש).
34. קצת תיקונים, לא לפלצנים:
אדריכל הניצחון ,   ניו יורק   (06.01.17)
קודם כל, עם כל הכבוד, אפשר להשתמש בכל בשר טחון טרי נורמאלי, עם 10-25% שומן. על כל קילו בשר להוסיף כף מיונז, וקורט פילפל שחור וטיפה מלח. מוסיפים כף מיים קרים ומערבבים. יוצרים קציצות של 2-3 ס"מ בלי לדחוס את הבשר. 2 דקות אחרי שהפחתם את הקציצה מומלץ לסגור את המחבת עם מכסה לעוד 2 דקות; האדים יעזרו לבשל את מרכז הקציצה בלי לשרוף את החלק החיצוני. מי שרוצה לשחק קצת עם המתכון הבסיסי יכל להוסיף קוביות קטנטנות של קבנוס או חזה אווז מעושן, גרעיני חמניות, כף חזרת על קילו בשר וכד'. לא מומלץ להוסיף שום, פטרוזיליה, בצל, פלפל ירוק וכד' כי זה יקבל טעם של קבב.
מי שבררן שיכין המבורגר מאנטריקוט טחון אבל באמת שאין צורך. אני משתמש במחבת פסים, על אש בינונית+ וקצת ספריי שמן לנגלה הראשונה. עם מצטברים נוזלים (בעקר אחרי 2 הדקות עם המכסה) כדי לנקז לכיור.
35. מה עם הקטשופ?
דני ידעני ,   ת"א   (07.01.17)
36. מ@ל גדול
מבין תמיד   (06.01.17)
מזל שהסברת שצריך את הלחמניה לחתוך לרוחב , שנים אני חותך לאורך והקציצה לא נכנסת לי
37. כמומחה עולמי תקשיבו לי-:
romie   (07.01.17)
תשאירו את האנטריקוט לטבחים צבאיים שנהיו לנו שפים!
כל בשר טרי עם 10-20 אחוזי שומן יעשה לכם את העבודה!
המנעו מהוספת תבלינים-אנחנו מכינים המבורגר ולא קבאב אוזבקי!
אל תקשיבו לטבחים צבאיים-המבורגר עבה הוא פשע נגד ההמבורגר,
1.3-1.5 ס'מ זה גובה אידיאלי אלא אם אתם יפנים/נפחנים(מחק המיותר)
זה המבורגר ולא סטייק וחשוב מאד שהוא לא יהיה נא באמצע!
גם בצל רגיל מתאים ולא צריך לקחת מונית ספיישל לשוק הכרמל כדי להביא בצל סגול!
אל תתפתו ואל תעמיסו על הלחמניה המסכנה עוד ועוד ירקות,עוד ועוד רטבים ובטח שלא מיני כותלי חזיר מטוגנים-אנחנו רוצים להרגיש את טעם הבשר!
תקמצו בחרדל ובמיונז או אפילו בקטשופ !אם אחרי כל ביס אפילו אחד מהרטבים הללו מתפרץ החוצה מהלחמניה ומטנף לכם את השפתיים או את החולצה-סימן שהגזמתם!
והכי חשוב-תזכרו שהמבורג ביתי אוכלים עם מיץ אשכולית אדומה או שוופס ביטר-למון !שום בירה שום קולה שום מים!
38. היכנסו למטבח ולא כנסו
טבחה ,   חיפה   (07.01.17)
היכנסו !!!!!
39. מר "שף" - חצי כפית מלח = 1200 מ"ג נתרן = כמעט הקצבת התרן היו
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (08.01.17)
מר "שף" - חצי כפית מלח = 1200 מ"ג נתרן = כמעט הקצבת התרן היומית - לחזור לבית הספר !!! ועוד מלח מן מיונז, אשר אין בה צורך בהמבורגר - מקלקל את הטעם !
מר "שף", אתה לא יודע כי השומן מן החי הוא לא טוב לגוף? - שוב, בחזרה לבית הספר ...! ו, יותר מדי שומן בבשר !
40. חצי מהתגובות פה של החברה הפסיכית שלו, פשוט הזיה
מרימה ,   לו   (09.01.17)
41. קבלו קופון 30 ש"ח מתנה להזמנת משלוח המבורגר שווה
מריאן   (02.03.19)
אפליקציית WOLT נותנת לכם מתנה. הרשמו לאפליקציה, הזינו את הקוד 0QYD ותקבלו 30 ש"ח להזמנה ממגוון מסעדות שוות.
42. המבורגר של שף בורוביץ
Moran ,   California   (18.11.19)
יבורך השף אך בושה ל-Y-net
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה