אוכל  נבחרת השפים  סוואלי אלדר
כך תכינו פאד תאי כמו בתאילנד
סוואלי אלדר
פורסם: 03.01.17, 13:11
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 46 תגובות ב-25 דיונים
1. חסר כאן מרכיב סודי של הג'ירף - שמן דגים
איריס   (03.01.17)
זה מה שעושה את ההבדל בפאד תאי שלהם
2. סוכר תמרים, רוטב דגים, ליים. המתכון מכיל רק תחליפים
עליזה ,   סתם חיקוי   (03.01.17)
3. הכל יחסי
(03.01.17)
בהשוואה למתכון של רותי קינן זה אחלה ארוחה כאן!
4. הייתי מזמין פעם במסעדה מלא פעמים פאד תאי עם טופו
היי ,   י   (03.01.17)
באמת טעים - בכלל הבוטנים האלו זה תוספת מעולה - השאלה איפה משיגים בוטנים כאלו לפאד תאי

קניתי איפשהו בוטנים כאלו והם היו תפלים - מאיפה אנשים משיגים שבבי בוטנים כאלו ? קונים בוטנים שמים בכמה שקיות ושוברים אותם עם פטיש ?
5. מתי מוסיפים את העוף\שרימפס?
לא צמחוני   (03.01.17)
6. אין!!!! בפאד תאי גזר וכרוב. וכן יש בזה טופו
אחד שיודע ,   קופיפי   (03.01.17)
זה לא פאד תאי אוטנטי
7. תמרינדי ניתן להחליף בסילאן?
אשמח לתשובה   (03.01.17)

8. איפה השרימפ?
(03.01.17)
9. מאכזב מאוד
דניאל   (03.01.17)
ששפית תאילנדית נותנת מתכון ״מתנחמד״ לישראלים בלי רוטב דגים שחייב להופיע בפאד-תאי.
10. מיותר
יעל ,   ניו יורק   (04.01.17)
למה לתת מתכון עם רוטב קנוי? אפשר גם להזמין מוכן ממסעדה אם ממש לא רוצים להתאץ
11. באוכל תאילנדי חייבים לשים שמן דגים
אני   (04.01.17)
אם לא שמתם שמן דגים באוכל תאילנדי אז פשוט אל תקראו לזה אוכל תאילנדי, תגידו שזו "מנה ישראלית בסגנון תאילנדי", אבל להגיד שזה אוכל תאילנדי זו הטעיה.
12. what about the sauce? how do you make it?
hadar   (04.01.17)
13. לא...אתה...
רוני   (04.01.17)
אותנטי...חחחחח...

^^^^^^ ככה מאייתים את זה דרך אגב
14. להשרות 6-4 שעות או דקות?
טל   (03.01.17)
15. מזה הבלוף הזה? איפה הרוטב דגים והשרימפ היבש? איפה הצ'ילי?
תומר   (04.01.17)
זה כמו ה"אוכל הסיני" מכרו לישראלים כאוכל סיני בשנות ה80. בסין לא שמעו על כזה אוכל.
16. אני יהודי. למה שאכין משהו שאינו כשר? מה, אני שמאלני או גוי?
(04.01.17)
17. תמרינדי?
(03.01.17)
18. געגועים עזים לתאילנד הרחוקה...
יונתן הקטן   (04.01.17)
19. מה עם מים? מתכון ממש חובבני
חי   (03.01.17)
20. כצמחונית שמחה שאין רוטב דגים. לא ידעתי איך להכין בלי.
(03.01.17)
21. נינגה כנסו
גק ,   תא   (04.01.17)
מי יודע מה עלה בגורלה של מיסעדת נינגה בקו סמוי
22. הדבר היחיד שתאילנדי כאן זאת השפית
בוריס ,   תל אביב   (06.01.17)
האש בסרטון מתאימה לדייסה אבל רק לא לפאד תאי.
אין רוטב פאד תאי ולעולם לא מוסיפים סויה, אלה רוטב דגים וצ'ילי.

מתכון ככה ככה.
23. זה לא סביר כמות הנתרן שיש ברוטב דגים !!!
דניאל ,   תל אביב   (11.01.17)
24. מה יהודי בלחרחר שנאה?
יהודי   (05.09.17)
25. ...מציעה לעשות רוטב כפול ממה שרשום ,לא להשתמש האטריות ביצים
אינשם   (29.07.19)
רק באורז,ולהוסיף עוד כף סוכר
כלומר רוטב פי 2
סוכר 3 כפות
יוצא מעולה
אנחנו עושים גם ביצה נוספת
והרבה ירקות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה