אוכל  נבחרת השפים  סוואלי אלדר
כך תכינו סלמון בסגנון תאילנדי
סוואלי אלדר
פורסם: 21.05.17, 08:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-10 דיונים
1. איך אפשר מבשר פיגולים במסעדות עירקיות להכין בסגנון תאילנדי ?
שוורץ   (21.05.17)
2. למרות שסלמון אפשר לאכול בטעמו הטבעי, ההצעה פה נראת נהדר!
(21.05.17)
3. תודה רבה, נראה מעולה.
ננסה   (21.05.17)
4. המחיר של הסלמון עולה ועולה כבר מעל 80₪ לקילו
קונה אבל כואב בכיס   (21.05.17)
אפשר המלצה בבקשה לדג טעים בזול?
חוץ מאמנון וקרפיון.
5. ידוע שסלמון נפוץ מאוד בתאילנד
רון ,   קופיפי   (21.05.17)
6. לא ברור מה תאילנדי פה
טוני   (21.05.17)
רוטב הויסין - סיני
מירין - יפני
רוטב שזיפים - סיני
על סלמון נראה לי שלא שמעו בתאילנד

בקיצר - נקרא למנה סלמון בסגנון אסיאתי (?!)
7. רק למי שלא אוכל צדפות כדאי לדעת שרוטב הוי סטיר
רוני   (21.05.17)
זה Oyster Sauce - רוטב צדפות
8. ל. 1 העירקים לא אוכלים ולא מוכרים המסעדות עירקיות בשר פיגולי
נתנזון   (21.05.17)
חוץ ממקרה אחד שניים שהושמד בשר 2 טון שהיה מסוכן לאכילה והיה מיועד למסעדות עירקיות באור יהודה ו-ר.ג
9. אפשר לעצב את הגחנון בצורה של סלמון
היועץ לתימנים   (22.05.17)
10. הוי סטיר =oyster
מיקי   (26.05.17)
חזרה לכתבה